πειναω, πειναω πολυ και το σπιτι μυριζει φρεσκοψημενο σκορδοψωμο, και ο αντρας μου διπλα μου ροκανιζει ασταματητα:barfy:
Printable View
πειναω, πειναω πολυ και το σπιτι μυριζει φρεσκοψημενο σκορδοψωμο, και ο αντρας μου διπλα μου ροκανιζει ασταματητα:barfy:
κανε τα θελω σου πρεπει, πολυ καλο, να κ καποια πρεπει που θα μας αρεσουν...:yes:
πρεπει να δω τις νεραιδουλες μου τωρα για να μη φαω παγωτο πυραυλο που μασουλαει ο καλος μου γκρρρ
Πολυ χαιρομαι που εισαι εδω.Και χτες σκεφτομουνα τι να κανεις!!!!Η απουσια σου ηταν αισθητη!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by spaceride
καλως σας βρηκα lessing μου...και παλιQuote:
Originally posted by lessing
ωωωωω καλωσηρθες!!!!!!!Quote:
Originally posted by spaceride
Σκεφτομαι ποσο τελικα γλυκια φαινεται η διαδρομη με οσα εμποδια κι αν ειχε οταν φτασεις στο στοχο σου και κοιτας πια προς τα πισω
αχχχ εμενα ειλικρινα δεν μου κανουν καθολου αισθηση αυτααα παγωτα κλπ. παω να φαω εγω το μηλαρακι μου χιχιχιχιχι;)
ασε λεω να βρασω κανενα αβγο ε?
αλλα εινα αργα ρε γμτ
ετσι ελεγα κ εγω βρε μαριλη κ εν τελει κατεληξα να τρωω και αυτα και τα υγιεινα μου.
παω για νεραιδουλες κ μπανακι να ονειρευτω κανενα...(παιδακι ειναι η συνεχεια, η Ρια φταιει με το βιντεο)
Ρια σκεφτομαι οτι θα σε σκοτωσω, ακομα βουρκωμενη ειμαι, δεν ξερω με αγγιξε πολυ!
ναταλακι :love::love: φαε καλο μου αργα ξεαργα! με τρομαξες με την αφαγια...
Quote:
Originally posted by badgirl11
ετσι ελεγα κ εγω βρε μαριλη κ εν τελει κατεληξα να τρωω και αυτα και τα υγιεινα μου.
παω για νεραιδουλες κ μπανακι να ονειρευτω κανενα...(παιδακι ειναι η συνεχεια, η Ρια φταιει με το βιντεο)
Ρια σκεφτομαι οτι θα σε σκοτωσω, ακομα βουρκωμενη ειμαι, δεν ξερω με αγγιξε πολυ!
Η αλήθεια πονάει... κι εγω έπαθα πλάκα όταν το ειδα... ΑΛΛΑ δεν θέλω να σκας κιολας ρε κορίτσι!!!! Εμείς δε θα γίνουμε το κακό παράδειγμα !! ΤΕΛΟΣ!!!
ειναι ολα οσα σκεφτομαι αυτο τον καιρο...σε ενα βιντεο.
κοριτσια εχει ξεσκιστει στο φαγητο ο αλλος διπλα μου, τι γλυκα, τωρα ξηροκαρπια, πριν φρουτα, δεν μπορω παω σε αλλο δωματιο.
λαλαλλαλαλαλαλλαλαλλα
σκεφτομαι οτι εχω παντρευτει τον πιο περιεργο διατροφικα ανδρα του κοσμου, γιατι Θεε μου! why?!??!?!?
ΧΑ ΧΑ ΜΑΡΙΛΗ μου πεταχτηκα στο αλλο θεμα'' τι εφαγα σημερα ''κ θυμηθηκα αυτο που εχω βαλει για την διατροφη που κανει μια δασκαλα γιογκα που διαβασα στο ΒΗΜΑΓΚΑΖΙΝΟ που μου εκανε εντυπωση.Ελεγε για ενα ψωμι των Εσσαιων απο φυτρο σταριου.Quote:
Originally posted by marili
lessing τι εννουσες δεν καταλαβα>>????
ΒΑΝΤ ΓΚΕΡΛ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ;Quote:
ειναι υπεροχες! τις εχω ψηλα πανω απο το φως που ειναι στερεωμενο στον καθρεφτη-ντουλαπι κ τις χαζευω τις νεραιδουλες! ετσι τις λεω αλλα δεν ξερω καν πως λεγονται...οταν τις ειχα δει μαγευτηκα...
ηταν απιστευτα φτηνα αλλα τοσο φωτεινα. μακαρι να μπορουσα να ειχα παρει περισσοτερες απο 6...
απο την Πραγα πριν κατι χρονια, τωρα καποιες εχουν ξεθωριασει :sniffle:Quote:
Originally posted by lessing
ΒΑΝΤ ΓΚΕΡΛ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ;Quote:
ειναι υπεροχες! τις εχω ψηλα πανω απο το φως που ειναι στερεωμενο στον καθρεφτη-ντουλαπι κ τις χαζευω τις νεραιδουλες! ετσι τις λεω αλλα δεν ξερω καν πως λεγονται...οταν τις ειχα δει μαγευτηκα...
ηταν απιστευτα φτηνα αλλα τοσο φωτεινα. μακαρι να μπορουσα να ειχα παρει περισσοτερες απο 6...
σκεφττομαι 1000+1 τροπους εξουδετερωσεις του ανδρικου πληθυσμου που τρωει ο,τι θελει κ ειναι ρεγγα.
ειμαι στον 1ο ακομα, πολυ απλα να μην τον ταιζω!
δωστε μου 999 ευκολοτερουςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςς:shocked2:
http://www.fairyshop.gr/ παρε παρε... καινουριες μπαντ :)
ρια απο κει αγορασα το ρολογακι μου με νεραιδααααα ειναι φανταστικοοοοοο
http://www.fairyshop.gr/index.php?ta...roduct_id=4904 αυτο συγκεκριμενα πηρα :bouncy: