Μπα, η αναμονή είναι αναμονή... Ασε που μπορεί να ακούσω και το αφού πήγες γιατρό, σε μας τι μας τον έφερες. Και τότε είναι που θα τα διαλύσω όλα εκεί μέσα.
Printable View
Μπα, η αναμονή είναι αναμονή... Ασε που μπορεί να ακούσω και το αφού πήγες γιατρό, σε μας τι μας τον έφερες. Και τότε είναι που θα τα διαλύσω όλα εκεί μέσα.
Το ξέρω Πωλίνα μου πως έχεις φοβερά νεύρα, κι εγώ μόλις γύρισα από το Νοσοκομείο που περιμένω να βάλω το γιο μου για επέμβαση ΩΡΛ και εκνευρίστηκα όταν είδα πως όλα τα κρεβάτια είναι για ενήλικες - δηλαδή θα βάλω τον τρίχρονο γιο μου στο διπλανό κρεβάτι με έναν γέρο; Θα κοιτάξω μήπως πάω στο Παίδων, αν και εκεί η κατάσταση δεν είναι ρόδινη.
Στο δικό σου το θέμα, η απάντηση κρύβεται στα ίδια σου τα λόγια:
Πρώτες βοήθειες ή επείγοντα είναι μόνο για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ʼρα καλώς πήρανε το παιδί που είχε μόλις μια μέρα πυρετό, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάποιος το βλέπει. Το δικό σου παιδί υποφέρει εδώ και 15 μέρες, και μάλιστα έχει πάρει και θεραπεία από γιατρό. Το ότι η θεραπεία δεν έχει αποδώσει, δεν είναι θέμα επειγόντων αλλά του γιατρού στον οποίου έχεις ήδη απευθυνθεί ή κάποιου τακτικού ιατρείου. Φυσικό είναι να έχεις εκνευριστεί, αλλά η δουλειά των επειγόντων δεν είναι να παρακάμπτουν τα εξωτερικά ή τα τακτικά ιατρεία αλλά να παρέχουν πρώτες βοήθειες και μόνο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
είναι δυνατόν να του λέω πως το μωρό εδώ και 15 μέρες ανεβάζει πάνω από 39 πυρετό, πως είχαμε πάει προ 10ημέρου στον γιατρό και κάναμε θεραπεία με εισπνεόμενα όμως τίποτα δεν άλλαξε ... ...Ασε που πριν από μας είχε στείλει εισαγωγή ένα άλλο μωρό 6 ετών το οποίο είχε μόνο 1 μέρα πυρετό και όχι πάνω από 39. ..
Όσο για το ότι δεν μπορείς να λείπεις συνέχεια από τη δουλειά, δυστυχώς για αυτό ακριβώς δυσκολεύουν τα πράγματα για τις μάνες εργαζόμενες, καθώς οι ασθένειες των παιδιών είναι απρόβλεπτες και συνεχείς. ʼρα, ή θα πρέπει να βρεις μια δουλειά που να κατανοεί τις ανάγκες σου, ή θα πρέπει να βρεις εναλλακτική λύση (μητέρα, σύζυγο, κοπέλα που θα πληρώνεις) καθώς όσο μεγαλώνουν τα αγγελούδια μας, μεγαλώνουν και τα προβλήματα.
Αννα μου το παιδιατρικό δέχετε εισαγωγή παιδιών με πυρετό μόνο εάν ο πυρετός συνεχίζετε για πάνω από 3 μέρες χωρίς να ρυθμίζετε. Γιαυτό τα πήρα, άσε που έδειχνε να είναι γνωστός ο μπαμπάς του μωρού με τον γιατρό. Τέλος πάντον.
Η δουλιά μου το κατανοεί, και το ίδιο το αφεντικό μου είπε πως όταν έχει σχέση με το μωρό φεύγω, αλλά επειδή έφυγα και περασμένη Δευτέρα για τον μικρό, Τετάρτη για μένα, έ και είμαι εδώ μόλις 1μιση μήνα, δεν θέλω να το παρακάνω....
Καλημέρα σας. Ο μικρός μου τελικά χτες δεν ανέβασε πυρετό αν και τον είχα υπό παρακολούθηση, και έτσι δεν πήγαμε γιατρό. ελπίζω ούτε σήμερα να ανεβάσει.
Εγώ σήμερα μετρήθηκα με την μεζούρα, και ιδού τα αποτελέσματα ( σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά)
02/06/2011
Στήθος 107/94
Ωμοι 108
Μεση 103
Κοιλιά 121
Περιφέρεια 128
Πόδι 71/56/47
Λαιμός 37
26/06/2011
Στήθος 107/94
Ωμοι 108
Μεση 102
Κοιλιά 120
Περιφέρεια 126
Πόδι 69/54/44
Λαιμός 37
Βασικά αυτό τον μήνα έχω χάσει από την μέση και κάτω πόντους και αυτό με χαροποιήσε πολύ
well done Polina!:bouncy:
Μπράβο Polinaki
Mε τη διαιτολόγο πως πάει?
Σας ευχαριστώ κορίτσια.
Καλά break μου, ακολουθώ το διατροφολόγιο της ως προς τα κυρίως γεύματα, αν και δεν μπορώ να φάω, αλλά ούτε και πιέζομαι να φάω, τις ποσότητες που θέλει. Στα ενδιάμεσα ανάλογα το τί τραβάει η καρδούλα μου είτε μια από τις επιλογές που μου έχει, είτε κάτι άλλο στα πλαίσια πάντα.
Τώρα από θέμα βάρους θα ξέρουμε το αποτέλεσμα σε 23 μέρες!!!
Περαστικα στον μικρο πωλινα!
Thanks Μιζερυ μου. Ασε και εγώ είμαι χάλια. Μάλλον έχει επιστρέψει η μόλυνση στα μάτια και το ένα μάτι εχει φουσκώσει κάπως και νομίζω πως θα πεταχτεί έξω.....
Κάπιος με μάτιασε, δεν εξηγείτε αλιώς..... Αχ αυτή η ζήλια που κυκλοφορεί γύρω μας............
ωχ, σοβαρα μιλας; κοιτα συμπτωση! εμενα σημερα τα ματια μου ειναι στεγνα και κατακοκκινα για καποιον λογο, ετσι ξυπνησα, νιωθω οτι κατι υπαρχει πανω στο μπαλακι που εχουμε στο μεσο του ματιου οταν το κλεινω.
ευχελαιο χρειαζομαστε!
Εμενα ειναι συνεχως υγρά, και τρέχουνε, και βγάζουν και κάτι σαν πύος, και το ένα νιώθω λες και έχει αέρα μέσα
Περαστικά και σε σένα κούκλα μου
Πηρες τη υγρασια των ματιων μου =P
Ειδαν τα δικα σου που ειναι τοσα αστερατα λουνα μου και σε ματιασανε =|
Αυτό ξαναπές το!!!!! χαχαχαQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Πηρες τη υγρασια των ματιων μου =P
Ειδαν τα δικα σου που ειναι τοσα αστερατα λουνα μου και σε ματιασανε =|
πωλινα τι ανακουφισει για το μωρο σου!! τωρα τα διαβασα ολα τα ποστ. πως ειναι σημερα? περαστικα και γρηγορα.
Α! μπραβο για την απωλεια ποντων. Αυτη ειναι η ουσια !!!