Originally Posted by
alexandros3
Χμ... δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αν είσαι gay ή όχι jimmaster. Τι να σου πω? Δεν φαίνεσαι gay αλλά ποιός ξέρει?!
Μπορώ να σου πω όμως αυτό. Ξέρω περίπτωση με μια κοπέλα (η οποία είναι παν-εμορφη) που της έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι λεσβία. Ο ειδικός που πάει της λέει ότι αν είναι, εκείνος θα σκίσει τα πτυχία του. Της παρουσιάζεται αυτή η εμμονή όταν έχει τεράστιο άγχος (και σχεδόν πάντα έχει) κι επειδή δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες της οικογένειας/κοινωνίας βάσει της ηλικίας της, όπως το βλέπει (κι επίσης επειδή δεν έχει φχαριστηθεί σεξ με άντρα - εδώ φταίμε εμείς, αλλά για ένα χλεμπονιάρη θα την πληρώνουμε όλοι; ).
Μήπως έχεις κάτι ανάλογο;
Αν τελικά δεν έχεις και είσαι gay (που δεν μου κολλάει εντελώς απ' αυτά που έχεις γράψει) και λες τι θα πει η κοινωνία, οκ αλλά σκέψου και τι θα κερδίσεις. Θα κερδίσεις μια αγάπη και συντροφικότητα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να την έχεις. Από τη μία ο κοινωνικός ρατσισμός από την άλλη μια ελπίδα στην ευτυχία. Κι εντάξει δεν είμαστε και Ιράν.
Επίσης αυτό που δεν θέλεις να πηδήξεις (ή να κάνεις έρωτα πιο κομψά) με την 19χρονη αν είναι ειλικρινές επειδή γουστάρεις την άλλη πιο πολύ, σε τιμά.
Αν είναι απλώς ακόμα μία υπεκφυγή... ξέρεις τη συνέχεια. Μία από τα ίδια. (αν και έχεις κάνει βηματάρες). Θα περίμενα βέβαια επειδή είστε και οι δύο χωρίς εμπειρία να της είχες αλλάξει τα φώτα by now αλλά ποιός ξέρει.