Εμείς οι δύο ανήκουμε στην ίδια κατηγορία!! Των γλυκο-εθισμένων!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by aiglh!
Μαντζουράνα τελειοοοο το γλυκο, σαν τρελη γλυκατζου εγω :lol:
θα το εφτιαχνα αλλα αμα το φτιαξω συγουρα δεν θα μεινω στο ενα κομματι ουτε στα δυο θα φαω ολο το ταψι
δεν ξερω γτ δεν μπορω ρε γμτ να σταματησω στο ενα γλυκο, αμα σταματησω ειναι κατορθωμα για μενα!!! :smug b:
Γι' αυτό τόνισα, να το φτιάξουμε όταν έχουμε κόσμο και από ευγένεια να το μοιραστούμε μαζί τους, οπότε αναγκαστικά θα μείνουμε στο 1 κομμάτι!! :wink1:
Το να μην σου αρέσουν είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Βασικα δε μου αρεσουν καθολου τετοια γλυκα. Τα θεωρω ψευτικα. Οπως και απο φαγητα δε μου αρεσαν ποτε τα goodys κτλ πολυ ψευτικα. Δε μπορω να το περιγραψω αλλιως. Δηλ τοσες θερμιδες για κατι ψευτικο ειναι σα να παω να δωσω πολλα λεφτα για κατι μαιμου...
Εγώ πάλι δεν τα θεωρώ καθόλου ψεύτικα τα μπισκοτογλυκά. Αντίθετα θεωρώ ότι είναι πιο αγνά γιατί ξέρεις τι βάζεις μέσα. Ψευτο-γλυκά θεωρώ πολλά των ζαχαροπλαστείων που βάζουν χημικά και ληγμένα. Μια φίλη μου δούλευε 6-7 χρόνια σε αρκετά μεγάλα ζαχαροπλαστεία (και πασίγνωστα, αλλά δεν πρέπει να τα αναφέρω) που βάζαν μέσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τα ληγμένα γάλατα ήταν το λιγότερο. Μέχρι και ληγμένη προ εξαμήνου καρυδόπιτα είδε με τα μάτια της να την θρυμματίζουν και να την βάζουν μέσα σε ζύμη να φτιάξουν καινούριο τσουρέκι....
Παιδιά, δεν έχει υπερβολικές θερμίδες λέμε! Το κάθε κομμάτι ζήτημα να έχει 4 μπισκότα oreo (συμπεριλαμβανομένων και των τριμμένων πάνω και κάτω) και το 1/6 της μιας κρέμας ζαχαροπλαστικής γιώτης, που είναι από μόνη της μικρή ποσότητα.Quote:
Originally posted by sweetOctober
απο θερμιδες πρεπει να εχει παρα πολλες! Τωρα ειδα τι λεγατε αποπανω......... μη ξεγελιεσαι εχει δικιο η forty :thumbup:
Επίσης από ύψος δεν είναι 500 ορόφων... είναι λεπτό.