Ναι τα άτιμα και φοράνε κι αυτά τα κολάν και σε κολανάζουνε!!:lol: :lol:
Printable View
Ναι τα άτιμα και φοράνε κι αυτά τα κολάν και σε κολανάζουνε!!:lol: :lol:
Καλησπέρα Λαέ του Κακομοιριστάν! Καλησπέρα γλειφτράκια και αντιστασιακά στοιχεία!
Ο Χαφιές, μόλις τελείωσε με τις υποχρεώσεις του, πέταξε στο φούρνο κάτι αφράτα μπιφτέκια να ψήνονται και είναι και πάλι κοντά σας!
Η λαλαγγοαπαγόρευση είναι σκληρή και άδικη! Δεν είναι να απορείς που λίγο να μείνει ο Λαός χωρίς επιτήρηση παραληρεί περί λαλαγγίων.. Ακόμη και μέσα από την εξευγενισμένη τέχνη του χορού! Για καθήστε να ενημερωθεί η Μεγαλειοτάτη γι' αυτό σας το ατόπημα..
Καλώς το Αβουλίνι. Κι εγώ μπιφτεκάκι έφαγα σήμερα. Και τώρα ετοιμάζομαι να ξαπλώσω για λίγο γιατί νύσταξα. Θα ξυπνήσω πριν τις 21.00 βεβαίως βεβαίως γιατί σήμερα έχει Λαζόπουλο, γιούπιιιιιιιι!
Κόβε λόγια χαφιέ της συμφοράς γιατί μας βλέπω να έχουμε βεντέτες και δράματα!
http://www.youtube.com/watch?v=xKX67...eature=related
Η αδερφή μου είναι από εχθές τέζα στο κρεβάτι με τη μέση της και της κάνει ενέσεις η μητέρα μου μήπως και συνέλθει. Δεν μπορεί να βολευτεί σε καμία θέση στο κρεβάτι και σήμερα προσπαθούσε να βρει ποιά θέση είναι η καλύτερη για να μην πονάει όταν γελάει που θα βλέπει τον Λαζόπουλο!
Κερνάω τις σλιβάτες μπιφτεκάκι! Νομίζω πως δύο φτάνουν για όλες σας! :P Τα υπόλοιπα θα τα σαρώσει η αφεντιά μου!
Όσο για το ατόπημά σας, επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα κάνω πως δεν το είδα.. Είναι και ο Νονός στη μέση...
καλησπεριζω την τρελλοπαρεα.τι κανετε? κρυωνετε? ΤΖΙΝΑ σημερα μπας κ ειχες λοξυγγα παιδι μου? εριξα το περπατημα της αρκουδας μεσα στο κρυο γιατι πηγα στο ικα στην κορινθο κ δεν εβρισκα να παρκαρω οποτε το αφησα καπου κ το πηρα με τα ποδια.Δεν κουραστηκα καθολου αλλα εγινα.."κατεψυγμενη"..το καλο της υποθεσης ειναι οτι εφυγα στις 11 κ μιση απο τη δουλεια κ μετα δεν ξαναπηγα.χεχεχε.
Από φυσική κατάσταση σκίζω, κορίτσια! Έσκυψα στο φούρνο να ελέγξω το ψήσιμο των μπιφτεκίων και έπαθα κάτι σαν ψιλολουμπάγκο! Η μέση ηλικία που λέγαμε... :rolleyes:
Γειά σου Μαράκι. Κι εγώ σήμερα βγήκα έξω επειδή ήθελα να πάω τη σαλάτα στη μητέρα μου διαφορετικά δεν θα έβγαινα. Ξύλιασα και παρόλο που ήμουν καλά ντυμένη έτρεμα και δε ζεσταινόμουνα ούτε με το γρήγορο περπάτημα που έκανα!
Κατά τα άλλα, είμαστε στην άνοιξη..
Και έτσι ξεκαθαρίζουν οι λογαριασμοί....χεχεχεχεχεQuote:
Originally posted by Ava
Κερνάω τις σλιβάτες μπιφτεκάκι! Νομίζω πως δύο φτάνουν για όλες σας! :P Τα υπόλοιπα θα τα σαρώσει η αφεντιά μου!
Όσο για το ατόπημά σας, επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα κάνω πως δεν το είδα.. Είναι και ο Νονός στη μέση...
Έτοιμα και τα μπιφτεκάκια! Έγιναν νόστιμα (όχι που δε θα δοκίμαζα), αλλά... πάρα πολλά, βρε κορίτσια! Έβαλα μισό κιλό κιμά, αλλά βγήκε πολύ το μείγμα. Προέκυψαν δύο ταψιά. Θα περιμένω να κρυώσουν και τα περισσότερα θα μπουν στην κατάψυξη.
Τώρα πάω για λούσιμο και θα τα πούμε μετά. Φιλάκια!
Μπιφτέκια ε...???Δεν έρχεστα καμιά βόλτα από'δω που άφησε η μανούλα στην κατάψυξη καμιά 30αριά????:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Έχω κουραστεί με το κρύο! Έχω βαρεθεί να κρυώνω και να παγώνουν τα χέρια και η μύτη μου! Περνάμε μία παγωμένη άνοιξη, ειλικρινά απορώ αν θα φτιάξει τελικά ποτέ ο καιρός.... έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου ειλικρινά!
ʼσχετο αλλά σαν να μην μας έφταναν οι τούρκικες σειρές που παίζουν ήδη ο ʼλφα αποφάσισε να βάλει και αυτός ένα τούρκικο! :mad: ELEOS!
Ωραία τα μπιφτεκάκια ʼβα μου! Αλλά βρε καλό μου 1/2 κιλό για ένα άτομο; Είναι πράγματι πολύ, εδώ εγώ κάνω λιγότερο από μισό κιλό και πάλι περισσεύει και λίγο και για την επόμενη! Βάλτα όπως λες κατάψυξη για τις δύσκολες Κυριακές!
Να προτείνω και μία εξαιρετική ιδέα που λατρεύω να κάνω όταν περισσεύουν μπιφτεκάκια από την προηγούμενη μέρα. Έχω πάντα στο ψυγείο κυπριακές πίτες ή αράβικες ή πίτες για σουβλάκι και βάζω γιαούρτι, λαχανικά (π.χ. μαρούλι, πιπεριά, κάπαρη, ντομάτα ακόμη και κρεμμύδι) και κόβω σε φέτες μέσα το μπιφτεκάκι! Ε γίνεται ένα σπιτικό πιτομπίφτεκο μούρλια! Πλήρες γεύμα, χορταστικότατο και νοστιμότατο!