Δεν πειράζει Γιωτάκι, φάε τις νοστιμότατες πίτσες σήμερα και δες τον Λαζόπουλο την Παρασκευή που τον έχει σε επανάληψη!
Printable View
Δεν πειράζει Γιωτάκι, φάε τις νοστιμότατες πίτσες σήμερα και δες τον Λαζόπουλο την Παρασκευή που τον έχει σε επανάληψη!
Έρχεται ο Λαζόπουλος Λονδίνο τέλος Μαίου και πήραμε εισητήρια για την παράσταση... Λέγεται Sorry! I am Greek!, και ελπίζω να αξίζουν οι 60 λίρες που σκάσαμε....
Αστερόσκονη εγώ τον λατρεύω τον Λαζόπουλο γιατί είναι ευφυής και εκτός από το χιούμορ του έχει ένα μοναδικό δικό του τρόπο που βλέπει τα πράγματα, γι'αυτό πιστεύω ότι δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά που δώσατε για να τον δείτε!
Χαίρομαι προκαταβολικά για τα καλά που με περιμένουν.. Αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αρχίζω αμέσως τη μελέτη, για να δω πώς στο καλό συναρμολογείται και χρησιμοποιείται. Μου είπαν ότι έχει μισοφορτισμένες μπαταρίες, άρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αμέσως, αλλά πρέπει πρώτα να δω πώς ακριβώς θα γίνει αυτό. Κορίτσια μου, θα ζω στη χλίδα! Τέρμα οι παγωμένοι χώροι και τα μπαλκόνια, τώρα με το κρύο! Όσο θυμάμαι να βγαίνω στο πατρικό μου στο μπαλκόνι και να φυσάει και να τρέμω, με το τσιγάρο στο χέρι.. Τέρμα οι απορροφητήρες! Τέλος τα έξοδα! Ήταν να το φέρει εδώ κάποιος, αλλά ακύρωσε τις παραγγελίες, γιατί είχε απαγορευτεί, αν θυμάστε.. Το χρέωνε εκατό ευρώ (ήταν και το κέρδος του στη μέση) και δεν ήταν και καμιά αξιόλογη μάρκα. Τώρα παρήγγειλα το καλύτερο, απευθείας από την πηγή, με μόλις εξήντα ευρώ. Δηλαδή σε δύο εβδομάδες θα έχω κάνει απόσβεση. Ανυπομονώ για τη στιγμή, που θα σας γράφω, καπνίζοντας το νέο μου τσιγάρο! Ευχηθείτε μόνο να πιάσει αυτό το κόλπο, να μου αρέσει το τσιγάρο μου και να μη ξανακυλήσω! Πρόκειται για την τρίτη προσπάθεια που κάνω και θέλω να πάει καλά αυτή τη φορά.
:smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk:� �ακαααααρι:smirk::smirk::smirk::smirk::sm irk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smi rk:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αστερόσκονη εγώ τον λατρεύω τον Λαζόπουλο γιατί είναι ευφυής και εκτός από το χιούμορ του έχει ένα μοναδικό δικό του τρόπο που βλέπει τα πράγματα, γι'αυτό πιστεύω ότι δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά που δώσατε για να τον δείτε!
Όσο για το Λαζόπουλο, θα διαφωνήσω ελαφρώς με τη Τζίνα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την ευφυία και το χιούμορ του, αυτά είναι δεδομένα. Απλά έχω δύο ενστάσεις. Πρώτον, είναι εμπαθής. Βάζει στόχο μερικά άτομα και το παρακάνει με τη σάτιρα. Μου θυμίζει το να έχει ρίξει κάποιον κάτω και να τον κλωτσάει, ενώ ο άλλος είναι ήδη πεσμένος και δεν υπάρχει λόγος. Δεύτερον, έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Κάθε τι καλό, πρέπει να σταματάει στο πηκ του, αλλιώς γίνεται κουραστικό. Μήπως γι' αυτό πηγαίνει στο Λονδίνο; Είπαμε, πρόκειται για πανέξυπνο άτομο και σωστό επιχειρηματία. Κατά τα άλλα κάποτε τουλάχιστον με διασκέδαζε πολύ.
ʼβα καλή επιτυχία με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μακάρι να σου αρέσει και να σταματήσεις μία για πάντα το κάπνισμα. Σε εμένα δε λειτούργησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο δυστυχώς κι επειδή δεν μου άρεσε συνέχισα να καπνίζω γκρρρρρρ. Για το Λαζόπουλο δε σχολιάζω περαιτέρω γιατί δεν είμαι αντικειμενική.
Αβάκι σε υιοθετώ κ αμέσως άμα θέλεις !!!!! Συγνώμη που αργώ να απαντήσω άλλα το ζουρζουβίλι μου έφερε έναν φίλο του μαζί και αυτός έφερε κ τη γυναίκα του κ τα παιδάκια τους!!!!! Κ η γυναίκα του είναι τελείως μη χειρότερα !!!!!Τζίνα τσατίζομαι που δε τον βλέπω άλλα κ τι να κάνω!!!!!
Αυτά είναι γούστα, Τζίνα μου. Σιγά μη το συνεχίσουμε για τον κάθε Λαζόπουλο! Τι ένιωσες με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Ότι δεν καπνίζεις, ότι καπνίζεις μια μα&%ία, τι ακριβώς; Θέλω να είμαι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.
Κουράγιο με τους μουσαφίρηδες, Γιωτάκι μου.. Ώρες είναι, θα περάσουν! Σκέψου την πίτσα...
Αβάκι καλή επιτυχία με το καινούργιο τσιγάρο !!!!!
Αβα οτι ετοιμαζομουν να κανω ευφημη μνεια στον βασιλικο ακολουθο !Παρτε παραδειγμα !Τρεχει να μου βρει τραγουδι που δεν ηξερα καν το στιχο αλλα το ειχα στο μυαλο μου χωρις να ειναι ο τομεας της!
Παρε την επιβραβευση σου χαρα μου!
Ευχαριστώ, κορίτσια μου! Θα σας ενημερώσω αμέσως για το πώς αισθάνομαι με το καινούριο μου κοσκινάκι!
ʼβα την ώρα που τραβάς τον καπνό, ατμό για την ακρίβεια, δεν τον καταλαβαίνεις καθόλου στο λαιμό σου, όπως νοιώθεις τον καπνό του τσιγάρου και βλέπεις μόνο να φυσάς τον ατμό μετά προς τα έξω. Στην αρχή πρέπει να είσαι προσεκτική να μην το καπνίζεις συνέχεια όλη την ώρα γιατί θα νοιώσεις μία βραχνάδα στο λαιμό, που όμως μετά από λίγες μέρες φεύγει. Δεν έχει σχέση με το κανονικό τσιγάρο όμως έχοντας στο μυαλό σου ότι πραγματικά θέλεις να κόψεις το κάπνισμα μπορείς να το συνηθίσεις και να τα καταφέρεις.
Ωωωωω, τούρτα! Ό,τι μου χρειαζόταν τώρα! Πάλι καλά που δεν είναι σε ζυγαριά! :lol::lol:
Θα την τσακίσω όλη, στην υγειά της Μεγαλειοτάτης, που αύριο γίνεται 24 χρονών! ʼντε, λέω να αφήσω το πάνω κλαδάκι και το ένα αυτάκι της μίας κουκουβάγιας για αύριο... :lol: