avaki, καλή επιτυχία και θυμίσου ότι επενδύεις στο μέλλον της υγείας σου μαχόμενη την εξάρτηση!
Printable View
avaki, καλή επιτυχία και θυμίσου ότι επενδύεις στο μέλλον της υγείας σου μαχόμενη την εξάρτηση!
Τζίνα, η βραχνάδα δε με φοβίζει. Μη σου πω την προτιμώ από τα φλέγματα και τον πρωινό τσιγαρόβηχα. Ρώτησα γιατρό και μου είπε πως είναι φυσιολογική αντίδραση του υγιούς οργανισμού στο κάπνισμα. Το ανησυχητικό θα ήταν αν δεν έβηχα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχεις την αίσθηση του καπνού.
Γιωτακι στειλε κα'να κομματι πιτσα κ κατα δω παιδι μου!
Ελενη αυριο αναλυτικη αναφορα για ολα τα τεκταινομενα!Καλη σου νυχτα!
Γιώτα μου, αυτή τη ρημαδοεξάρτηση θα ήθελα να την είχα σχηματοποιημένη, να την έβαζα κάτω και να την πατούσα! Θα ήθελα να έχω ένα έφηβο παιδί και να το τσάκωνα την ώρα που επιχειρεί να ανάψει το πρώτο του τσιγάρο. Θα ήθελα να το σπάσω στο ξύλο, να βλέπει τσιγάρο και να τρέχει!
Σε αυτή τη φάση μάλωσα για πρώτη φορά με τον μπαμπά μου!!!!!ʼλλα τελικά το χωνεψε κ καπνίζαμε κ παρέα!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Γιώτα μου, αυτή τη ρημαδοεξάρτηση θα ήθελα να την είχα σχηματοποιημένη, να την έβαζα κάτω και να την πατούσα! Θα ήθελα να έχω ένα έφηβο παιδί και να το τσάκωνα την ώρα που επιχειρεί να ανάψει το πρώτο του τσιγάρο. Θα ήθελα να το σπάσω στο ξύλο, να βλέπει τσιγάρο και να τρέχει!
Γλαυκη ευχαρίστως κ όλο το ταψί αν μπορούσα!!!!!Κορίτσια οι πίτσες όνειρο!!!!!Η παλιοκουτσομπορολα έσκασε από το κακό της!!!!!Το ότι είμαι μικρή δε σημαίνει ότι είμαι κ άχρηστη!!!!!
Μπράβο Γιωτάκι καλά της έκανες!! Αφού είναι τέτοια κάντην να σκάσει από τη ζήλεια της!!!!!
Αχ βρε Γιωτακι μου!Ο λογος σου με χορτασε....Φαινονται οι αξιες ...
Παρε τουρτιτσα κ εσυ!
Ποιος είπε ότι είσαι άχρηστη; Δε φτάνει που σου κουβαλήθηκε νυχτιάτικα και μας έφαγε και τις πίτσες, μιλάει κι από πάνω; Στείλτην εδώ, να την πατήσω κι αυτήν!
Παιδιά, η μέση μου χειροτερεύει.. Στο φούρνο έσκυψα, με λουμπάγκο βγήκα!
http://www.youtube.com/watch?v=XBTqLZ7-VfY
Κατερινάκι μόλις θυμήθηκα ότι ξέχασα να σε καλωσορίσω! :lol: Τα νέα σου τα μαθαίναμε βέβαια από τη αδερφEli αλλά είναι άλλο πράγμα η αναμετάδοση κι άλλο να μας τα λες εσύ. Χαίρομαι που πέρασες καλά και ξεκουράστηκες με την οικογένειά σου. Φιλάκια.Quote:
Originally posted by *Katie
Τι βλέπουν τα ματάκια μου??? Εμείς ψηφίσαμε και από δημοκρατία έχουμε μοναρχία? Και μάλιστα κάθε εβδομάδα αλλάζουμε κιολας?? Τι άλλο θα σκαρφιστείτε επιτέλους?
Μου λείψατε παλιοκόριτσα και τωρα που σας γράφω πάλι μπηκα στα πεταχτα.
Πωλινάκι συγχαρητήρια για την κορούλα! Τα ψώνια για κορίτσια είναι πολύ πιο διασκεδαστικά!!! όλα καλά εύχομαι μέχρι το τέλος της διαδρομής.
Τζινα παιδι μου επειδη ισως πασχεις απο στερητικο ανδρικο συνδρομο παρε μια κ εσυ....
Καλά, αυτό το "παιδί μου" με πεθαίνει! Το'χεις, παιδί μου, το' χεις το αρχηγιλίκι!
κ στη Σαμανθα μου μια για καλη επιτυχια στο κοψιμο του τσιγαρου....Δεν θα χρειαζεται να πλυνεις τα δοντια σου πριν κανεις αχαλινωτο σεξ!
Ωωωω!!! Ευχαριστώ θερμά, Μεγαλειοτάτη! Αυτό κι αν μου χρειάζεται!
Ποιος τα υπολογίζει τα λουμπάγκα... Αν κάνω και αυτή τη στάση, με βλέπω στο νοσοκομείο.. :lol::lol:
Μεγαλειοτάτη ευχαριστώ πολύ για την τούρτα, μου επιτρέπετε παρακαλώ να λύσω τώρα το φιόγκο για να δω τι δώρο έχει μέσα;! :lol: Σκεφτόμουνα να σας το ζητήσω αύριο στα γενέθλιά σας που ίσως δε θα είστε τόσο αυστηρή, αλλά αφού το έφερε η κουβέντα μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε μία άφεση λαλαγγίου ώστε να το φάω προτού τελειώσει η θητεία σας; :lol: Φοβάμαι μήπως από το λαλαγγοσύνδρομο αρχίσω και πετάω σπυράκια ένα πράμα! :lol: