το χαλανδρι σημερα εγινε βενετια!!!! στους αμπελοκηπους ουτε ψιχαλα!!!
Printable View
το χαλανδρι σημερα εγινε βενετια!!!! στους αμπελοκηπους ουτε ψιχαλα!!!
Πω πω Χριστέ μου, πόση φασαρία για το τίποτα, για ασήμαντο λόγο...ταράχτηκε όλο το νευρικό μου σύστημα...άντε να δω τώρα πως θα ηρεμήσω τώρα...
Το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση
Αχ μη λες mnimonio τέτοια πράγματα,γιατί φοβάμαι....εγώ του έδωσα το τηλέφωνό μου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και ξέρει και που μένω-μην λες τέτοια πράγματα ....!!!!
Μου έλεγε ότι έχει 3 καραμπίνες....δεν ξέρω εμένα με καθησύχασε ότι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα πάντως!
Αγγελε,αν βλέπεις το μήνυμα επιβεβαίωσέ το,γιατί φοβάμαι-εγώ δεν έχω πειράξει κανέναν πάντως,είμαι πολύ καλή απέναντι σε όλους!
Μεγάλη κοπελα είσαι diana ...απλα φρόντισε να μην διαφωνησεις κάπου μαζί του..αλλιως δεν ξέρω λολ!!
Δεν θα συνεχίσω άλλο το θέμα αυτό,αφού έτσι έκρινε η διαχείριση εμας δεν μας πέφτει λογος.
http://www.pic4ever.com/images/t5.gif http://www.pic4ever.com/images/swear1.gif
Ε κι εσένα τα θέλει ο κώλος σου! Κοίτα τώρα μην τον νευριάσεις!
Βάλτον να υπογράψει και συμβόλαιο! Βλέπεις, αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και μία!
Αν πάλι δεις τα σκούρα, κάνε μια καταγγελία ότι ανήκει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με 3 καραμπίνες θα τον μπουζουριάσουν σίγουρα!
[QUOTE]Μου έλεγε ότι έχει 3 καραμπίνες....δεν ξέρω εμένα με καθησύχασε ότι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα πάντως!
]χαχαχα κ ποια η διαφορα αν εχει μια καραμπινα η τρεις? καλα δε σου πε οτι εχει κ κανενα υποπολυβολο για να φοβασαι τοσο
Nτιανα ναι , εχω 4 καραμπινες , ειμαι συλλεκτης αλλωστε , οπως κ ειμαι συλλεκτης ρολογιων , γραμματοσημων κ μοτοσυκλετων . Ποιος ειναι ο πραματικος εγκληματιας , αυτος που εχει 1 καραμπινα κ σκοτωνει ανυπερασπιστα πτηνα , η εγω που εχω 4 , κ απλως τις κοιταζω ( κ για ασφαλεια αλλωστε , στους καιρους που ζουμε , ιδιως αν εχεις 5 φραγκα παραπανω ) .
Η ' διαμαχη ' που προεκυψε , με εβαλε σε σκεψεις . Εφτασα να απειλω αλλα μελη του φορουμ , κ σκεφτομαι σημερα ' εισαι με τα καλα σου Αγγελε ' . Οχι δεν ειμαι στα καλα μου , κ οταν καποιος με προκαλει ( δεν αναφερομαι στο μνιμονιο η σε αλλο μελος ) απο καλο παιδι , γινομαι επικινδυνος ( θεωρητικα ) , κ ντρεπομαι που το λεω . Το φορουμ , οπως αφελως πιστευεις , δεν ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας , αλλα ποιος θα βγει απο πανω , ποιος θα βγαλει ταπωθημενα του κ θα ' ταπωσει ' τον αλλον . Αποφασισα να ζησω στην πραματικη ζωη , κ οχι σε μια virtual ζωη , οπως πολλοι-ες ζουν , στο internet ( η στο φορουμ ) . Η ζωη ειναι εκει εξω κ μας περιμενει , οπως κ τα προβληματα , να τα λυσουμε .
Θα με βοηθησετε εσεις ? εσεις δεν μπορειτε καλα-καλα να βοηθησετε τον εαυτο σας .
Oσο για το αν πρεπει να φοβασαι , δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τουλαχιστον τελευταια !!!! πιστευω απο τις τηλ. επικοινωνιες που ειχαμε , να καταλαβες το ποιον μου . Εννοειται οτι δεν προκειται να σε πειραξω , μαλλον πλακα κανεις , κ δεν υπαρχει λογος να τηλεφωνιομαστε , αν αισθανεσαι ετσι .
Οπως σου ειχα πει , σκοπευω να αποχωρησω σιγα-σιγα απο το φορουμ , οτι ηταν να μου το δωσει , μου τοδωσε . Απο δω κ περα , μονον να μου παρει μπορει .
αυτο μπορει κ να το πιστεψω αλλα απο αυτο που μου εδιξες δε με αφησες να καταλαβω κατι τετιο κ γω το ιδιο ειμαι απλα για να το διξω πρεπει να πειστω για αυτο... δε ξερω αν κ σε σενα συμβαινει το ιδιο γιατι ετσι οπως τα λες δε βγαζω ακρηQuote:
δεν έχω πειράξει κανέναν πάντως,είμαι πολύ καλή απέναντι σε όλους!
Χαιρετω τον nocash , φιλο μηχανοβιο , με την ' γουρουνα ' του . την 200αρα , α ρε nocash , να ειχα την ηλικια σου . Να χαιρεσαι το kawa. σου .
Τι λες ρε μαγκ;;;;
Δεν εχω γουρουνα λολ
Τα μπερδεψες....Ninja εχω και θελω supermoto...Πρωτα ο θεος ελπιζω να το παρω μεχρι το καλοκαιρι... :-)