Βολεψου με αυτο Τζινακιον κ βαλε καμμια αρια για να σου περασει!!
Printable View
Βολεψου με αυτο Τζινακιον κ βαλε καμμια αρια για να σου περασει!!
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
Καλέ τι βλέπουνε τα ματάκια μου?
Μεγαλειοτάτη εσείς????????????
Αυτό το άσπρο τι είναι :puzzled::rolleyes:
Oh, la la!! Μεγαλειοτάτη αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου αλλά στο πιο ζωντανό του! :lol: Όσο για την άρια, αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ, να βάλω παπ---άρια για να μου περάσει! :lol: :lol: :lol:
Μεγαλειοτάτη, σας εκλιπαρώ, δείξτε έλεος! Ας καταδεχτεί η Υψηλότητά σας να δείξει λίγη ευσπλαχνία προς την υπήκοον Τζίναν, διότι πολύ υποφέρει!
Καλησπέρα στον πονεμένο κόσμο του Κακομοιριστάν!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την πολύωρη απουσία μου αλλά πήγα στο γυμναστήριο να κάνω Γιόγκα, νομίζω ότι αντί να ξεπιαστώ θα πιαστώ χειρότερα αύριο, ωχ ωχ τα κοκαλάκια μουυυυυυ!
Μεγαλειοτάτη έχετε ξεσαλώσει με τις τούρτες απόψε...βλέπω και πονηρά θέματα παίζουν σήμερα χιχιχιχι.
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ που υπάρχετε κ μου φτιάχνεται τις μέρες κ τις νύχτες!!!!! Μεγαλειοτατη ευχαριστώ πολύ κ για την τούρτα.!!!!!!!!!!
Είναι το σαπούνι χέσσεξ ειδικό για πλύσεις στην ευαίσθητη περιοχή!!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Αυτό το άσπρο τι είναι :puzzled::rolleyes:
Η αλήθεια είναι πως όποιος άντρας πλένεται με το χέσσεξ, πολύ το χαίρεται! :lol:
Εμιλησα κ ελαλησα!Αυτη ειναι βδομαδα διαλογισμου!Οτι κανεις το κανεις μονη σου!
ʼβα μου σ'ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υποστήριξη! Ελεήστε τη λαλαγγοφτωχή!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Η αλήθεια είναι πως όποιος άντρας πλένεται με το χέσσεξ, πολύ το χαίρεται! :lol:
Μικρο μου παιδι εσυ που δεν ξερεις τι ειναι !Ειναι ενα κουκλακι που αν το χαιδεψεις πολυ πολυ βγαζει γαλα!
Αυτή η τελευταία φωτογραφία είναι που λένε: "Στον π@@@τσο μου λουλούδια";;;; :lol:
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Εμιλησα κ ελαλησα!Αυτη ειναι βδομαδα διαλογισμου!Οτι κανεις το κανεις μονη σου!
Εγώ τα λάθη μου τα πλήρωσα ακριβά
Και δεν ζητώ συμπόνια από κανένα
Και αν τα όνειρά μου είναι λαλάγγια στη στεριά
Και τα αισθήματά μου ερειπωμένα τραίνα
Έχω εμένα, έχω εμένα.
Μόνη μου τα βράδια λαλάγγια τρώω μόνη μου
Μόνη μου τα βράδια μόνη κλαίω
Μόνη μου μετρώ τα λαλάγγια μόνη μου
Μόνη μου φωνάζω φταίω!
:lol: :lol: :lol: :lol: