:lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by Eli
Αυτή η τελευταία φωτογραφία είναι που λένε: "Στον π@@@τσο μου λουλούδια";;;; :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
είμαι βαθιά πληγωμένη, που είναι η βαριά διανόηση που μας υποσχέθηκες δυνάστη μας? που με έβαλες να ποστάρω βιβλία και ποιήματα? που είναι οέο, με τις λαλαγγοτούρτες, τα φαλογλυκίσματα και τις αρχιδοσοκολάτες?
Από εδω και στο εξής στασιάζω και εγω το αυλικό γλυφτρόνιο, ναι!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
είμαι βαθιά πληγωμένη, που είναι η βαριά διανόηση που μας υποσχέθηκες δυνάστη μας? που με έβαλες να ποστάρω βιβλία και ποιήματα? που είναι οέο, με τις λαλαγγοτούρτες, τα φαλογλυκίσματα και τις αρχιδοσοκολάτες?
Από εδω και στο εξής στασιάζω και εγω το αυλικό γλυφτρόνιο, ναι!
Mακ παιδι μου τι να τις κανω τις λυσσαρες?Παρε μερικα βιβλια εσυ κ μην ασχολεισαι με αυτα!
Ας είμαι όμως η πρώτη που θα σου ευχηθεί! Χιλιόχρονη και πάντα με βασιλικές χαρές στη ζωή σου, βασιλικές δουλειές και πολλή , πολλή αγάπη!
Να ζήσεις Γλαυκούλη και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!!!
Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να ένας σοφός!!!!!!!!!!
Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σε χαιρόμαστε και να έχεις πάντα στη ζωή σου ο,τι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγαλειοτάτη και λοιπέ λαέ του Κακομοιριστάν... Η ταπεινότητά μου ζητά την άδειά σας να αποσυρθεί.. Δεν είναι ότι δε διασκεδάζω με τις ευφάνταστες τούρτες, που μου εξάπτουν τη φαντασία.. Αύριο σηκώνομαι από το μαύρο χάραμα, προκειμένου να ανταπελέλθω στα βασιλικά μου καθήκοντα. Επίσης, το πολύ χαμαλίκι, που μου επέβαλε η Υψηλότητά σας, έβλαψε τη μέση μου. Πάω να ισιώσω το πονεμένο μου κορμί, ώστε να είμαι αύριο εις τας επάλξεις!
Γιώτα καλά που δεν έχω ράμματα τώρα γιατί θα είχαν ανοίξει όλα από τα γέλια!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Πριν αποσυρθώ, όμως, θα μου επιτρέψετε να σας χαρίσω κάτι για τα γεννέθλιά σας!
Χρόνια πολλά, αγάπη, με υγεία, χαρά και πάντα τέτοια!
οργή λαού, φωνή θεού!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιώτα καλά που δεν έχω ράμματα τώρα γιατί θα είχαν ανοίξει όλα από τα γέλια!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαμανθα μηπως αυτη η σταση ειναι καλυτερη για τη μεση σου?Ειδες πως σε προσεχω!
Να ζήσεις Μεγαλειοτάτη
και χρόνια πολλά
μικρούλα να γίνεις
με κοτσιδάκια στα μαλλιά.
Παντού να σκορπίζεις
αβέρτα λεφτά
και όλοι να λένε
να μία Θεά!!!!!!
Χρόνια σου πολλά, με υγεία, ηρεμία, χρήματα βεβαίως βεβαίως και να έχεις γύρω σου πάντα όσους αγαπάς.
Αβουλι καλό σου βράδυ κ καλή ξεκούραση !!!!!!!!!!!!!!!Και σου είπα,μη σκύβεις πολύ,δε μ'ακούς!!!!!
Καληνύχτα Αβουλίνι και καλή ξεκούραση στη μέση σου. Φιλάκια.