και μια γενέθλια σοκολατίτσα για τη Γλαύκη μας!
Printable View
και μια γενέθλια σοκολατίτσα για τη Γλαύκη μας!
Δε βλέπω καμία τούρτα με στάση ευνοική για τη μεσούλα μου... Πάντως η πρόθεσή σας μου είναι αρκετή!
Τζίνα παιδί μου, που λέει και η Μεγαλειοτάτη, δεν το ήθελα.. Με κορόιδεψαν.. Εκεί που καθόμουν ήσυχη ήσυχη, ήρθε ένας και μου είπε σκύψε ευλογημένη και ορίστε τα αποτελέσματα!
Πάω τώρα να βάλω ένα κασκόλ γύρω από το πάσχον σημείο και να ξαπλώσω.. Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά και ζαχαρένια!
Τα ρα τα ταμ!!!! Η Αφτου Μεγαλειότης μας μπήκε και επίσημα στην ημέρα των γενεθλίων της! Να τα εκατοστήσεις αγαπημένη μας μονάρχη, σου εύχομαι από καρδιάς υγεία, αγάπη, ευημερία και όλα τα καλά του κόσμου!
Μία σύντομη αναμετάδοση από τους εορτασμούς στο Βασίλειο σας!
http://www.youtube.com/watch?v=MaQtBAfTq_E
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!Να εχετε κι εσεις οτι ποθειτε στη ζωη σας!
Τώρα ήρθε η φωτογραφία. Μμμ, ναι, έτσι κάτι γίνεται!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!Να εχετε κι εσεις οτι ποθειτε στη ζωη σας!
Λαλάγγια, λαλάγγια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μία τουρτίτσα βασιλική και από εμένα :D
Λαέ του Κακομοιριστάν ζητάω άδεια και εγώ να αποσυρθώ... είμαι ένα πτώμα, πονάει το κορμάκι μου και θέλω να βουλιάξω πιο βαθιά στον καναπέ...
Σας φιλώ όλες γλυκά αλλά πιο γλυκά την εορτάζουσα Γλαύκη μας!
Καληνύχτα αγαπημένες μου συμφορουμίτισες είστε όλες υπέροχες και μοναδικές η κάθε μία με τον τρόπο της ;).
Καλη υπηκοε Ελι σ'ευχαριστω ιδιαιτερα!Αυτος μαλιστα ειναι βασιλικος εορτασμος!
Μακ ειναι γνωστο τι σημαινει το Μακ πας να με ξεπεταξεις με μια σοκολατα αλλα επειδη ειμαι γνωστη σοκολατοφαγος ας εισαι καλα!
Καληνυχτα Αβουλινι να προσεχεις!
Εγώ επιθυμώ ησυχία στη ζωή μου άλλα δε την βλέπω!!!!!!!!!!
τώρα ικανοποίησα λίγο περισσότερο τις ορέξεις σας μεγαλειοτάτη?Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μακ ειναι γνωστο τι σημαινει το Μακ πας να με ξεπεταξεις με μια σοκολατα αλλα επειδη ειμαι γνωστη σοκολατοφαγος ας εισαι καλα!
Καληνυχτα....Ονειρα γλυκα....φιλια....
Καληνύχτα κατάκοπο Ελλάκι και καλή ξεκούραση και σε εσένα!!!!!
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα.
Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση. Με έχει πιάσει πάλι να τσιμπολογάω οπότε αν σκεπάσω το στόμα μου με το πάπλωμα θα σταματήσει να τρώει! :lol:
Ναταλία καληνύχτα x 27.
Γλαύκη μου να είσαι πάντα καλά και δίπλα μας. Καληνύχτα.
Φιλάκια σε όλες σας.
Σας αφήνω λοιπόν, αύριο θα έχουμε μία ολόκληρη μέρα να σε γιορτάζουμε Γκαύκη μου και να σου δίνουμε ευχές και θετική ενέργεια :D
Οι βασιλικοί εορτασμοί μόλις ξεκίνησαν, οι σάλπιγγες σήμαναν την έναρξη και αύριο θα έχουμε παρελάσεις, εορταστικά εμβατήρια, βασιλικούς μπουφέδες και όλα τα καλά!
Φιλιά πολλά ξανά! Όνειρα μας γλυκά ζζζζΖΖζζζζΖΖΖ