-
Μακ αγαπημενο μου αυλικο γλυφτρονι η αληθεια ειναι τι προσαθεις πολυ κ γι'αυτο θα αμοιφθεις!Σε φιλω τρυφερα αλλα μην παιρνεις θαρρος!Αυριο εχεις λογοτεχνικο καθηκον!
Προχτες συζητουσαμε για ποιηση στο μαγαζι κ σημερα ενας γνωστος που ακουγε μου εφερε 2 βιβλια του Χριστιανοπουλου που δεν ειχα κανενα του!Απροσμενο δωρο!
-
Καληνύχτα και από εμένα κούκλες μου!!!!!Μάλλον έμεινα εγώ να σβήσω απόψε τα φώτα!!!!!Στα κρεβάτια σας γρήγορα κ τα χέρια πάνω από τις κουβέρτες !!!!!Όνειρα γλυκά και φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!
-
God Save The Queen!
Xρόνια σας πολλά,Φτουτάτη,γεμάτα πιστούς υπήκοους,πολλά γλειφτράκια,πλούτη,δόξα,μα� �ροημερία κι αρσενικούς άξιους απογόνους!
Η υψηλή σας ζαχαροπλάστης προσπάθησε να αποδώσει την απαράμειλης ομορφιάς και γλυκύτητας εικόνα σας στην αυτοκρατορική τούρτα!
Ελπίζω η ικανοποίηση σας για το αποτέλεσμα να μετουσιωθεί σε γενέθλιο αντίδωρο απέναντι στους Κακομοιριστανούς ως ένα 24ωρο δημοκρατίας!
Υγειαίνετε!
-
Ευχαριστω αναρχικο στοιχειο μου!Ευτυχως που οι ζαχαροπλαστες σου δεν ειναι στην υπηρεσια μου!Θα αποκεφαλιζονταν!Αλλα μαλλον η απαραμιλλη ομορφια μου δεν μπορει να αποδοθει σε μια τουρτα......
Δημοκρατια?Εδω γινεται μπαχαλο με τη μοναρχια!αν τους δωσω θαρρος φαντασου τι εχει να γινει.....
http://www.youtube.com/watch?v=eAxzbM-uZOw
Καληνυχτα ψυχακι......
-
Καλημέρα σε όλο το Βασίλειο!
Μεγαλειοτάτη, τι έχετε να πείτε; Σηκώθηκα αχάραγα, προκειμένου να συναντήσω το βασιλικό κοσμηματοπώλη και να παραλάβω ένα ιδιαίτερο δώρο για σας. Πρόκειται για διαμάντια σπάνιας κοπής και ανυπολόγιστης αξίας. Εννοείται πως τίποτα δε μπορεί να κοσμήσει αρκετά επάξια το βασιλικό λαιμό σας! Παρόλα αυτά, σας τα παραδίδω, με τις καλύτερες ευχές μου!
-
Καλημερα σε ολο το γλαυκοβασιλειο κ οχι μονο!Αβα παιδι μου σ'ευχαριστω πολυ!ειδες?Πρωτη απο ολους σηκωνομαι καθε μερα.Που οι καλες εκεινες εποχες που μας ειχαν στα ωπα ωπα!Ανοιγαν τις κουρτινες,να τα πρωινα τα πλουσια,ν σε πλυνουν.να σε χτενισουν....
Να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!!!
-
Για να δειτε τι γαλαντομα βασιλισσα εχετε κ σε τι χρυση εβδομαδα ζειτε σημερα που ειναι τα γενεθλια μου δεν θα σας κερασω κομματα τουρτα αλλα τουρτα ολοκληρη!
Η βασιλικη για την αφεντια μου βεβαιως βεβαιως!
-
Στο Ναταλακι μας μια παραμυθενια για να ειναι ετσι η ζωη της απο δω κ περα.....
-
Στο Αβουλινι μας ενα μωρο,να αξιωθει γρηγορα να κρατησει το δικο της...
-
Για το Τζινακι μας,οχι οτι αυτα θα εκαναν τη ψυχουλα της πιο πλουσια απο οσο ειναι.....
-
Μια χρωματιστη για την Ελι μας να ειναι χρωματιστα τα ονειρα της...
-
Τι αλλο απο μια σοκολατενια για τη σοκολατενια μας τη Μπρεικ....
-
Για την Κατερινα μας την ομορφη,που ξεπερασε κ το στοχο της,να ειναι παντα ετσι λαμπερη,ενα ζευγαρι τακουνατο Μανολο....
-
Για τη Μακ μας χρωματιστα βιβλια για να εχει χρωμα κ ποικιλια η ζωη της.....
-
Για τη Λιλα μια σαν μαξιλαρια επειδη ειναι μικρη ακομη να πεφτει παντα στα μαλακα......