Printable View
Quote: Originally Posted by george1520 Παιδιά παιδική ταινία για να δω το βράδυ? Για να χαλαρώσω.. Παιδική ε; Δες το "εγώ ο απαισιοτατος".. Είναι ωραία
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Παιδική ε; Δες το "εγώ ο απαισιοτατος".. Είναι ωραία Εε αυτό το είδα. Άλλο..
Quote: Originally Posted by george1520 Εε αυτό το είδα. Άλλο.. Εε δεν είμαι και παιδί. Εγώ είμαι για απόσυρση χαχα Η εποχή των παγετώνων Shrek Οι ευχουλιδες
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Εε δεν είμαι και παιδί. Εγώ είμαι για απόσυρση χαχα Η εποχή των παγετώνων Shrek Οι ευχουλιδες Αυτά τα είδα. Ταινίες λιγότερο γνωστές που αξίζει να τις δει κάποιος ενήλικας... Άκου οι ευχουληδες.. Χαχαχα
Quote: Originally Posted by george1520 Αυτά τα είδα. Ταινίες λιγότερο γνωστές που αξίζει να τις δει κάποιος ενήλικας... Άκου οι ευχουληδες.. Χαχαχα Χαχα γιατί; Εμένα μου φτιάχνουν τη διάθεση.. Εε δες zootropolis τότε
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Χαχα γιατί; Εμένα μου φτιάχνουν τη διάθεση.. Εε δες zootropolis τότε Καλά άστο.. Δεν το έχεις. Σε λίγο θα μου πεις δες τα στρουμφακια
Quote: Originally Posted by george1520 Καλά άστο.. Δεν το έχεις. Σε λίγο θα μου πεις δες τα στρουμφακια Το ότι δεν το χω να το δεις εσύ που λες ότι είμαι για απόσυρση.. Κάτσε να μπει η ntinti γιατί μόνο αυτή τα βγάζει πέρα μαζί σου :)
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Το ότι δεν το χω να το δεις εσύ που λες ότι είμαι για απόσυρση.. Κάτσε να μπει η ntinti γιατί μόνο αυτή τα βγάζει πέρα μαζί σου :) Επειδή η μία 20αρα είναι έφηβη γιαυτό... Ελπίζω να μου απαντήσει αυτή και όχι η άλλη 20αρα που σέρνεται.
Quote: Originally Posted by george1520 Επειδή η μία 20αρα είναι έφηβη γιαυτό... Ελπίζω να μου απαντήσει αυτή και όχι η άλλη 20αρα που σέρνεται. Χαχαχα θα της πούμε να βάλει σε λειτουργία την έφηβη
Που σέρνεται αυτό το κορμί και δεν μπήκε;
Quote: Originally Posted by george1520 Που σέρνεται αυτό το κορμί και δεν μπήκε; Σόρυ ήμουν καλεσμένη σε ένα πάρτυ στον παιδότοπο με τις φίλες μου και ξεχάστηκα
Quote: Originally Posted by ntinti Σόρυ ήμουν καλεσμένη σε ένα πάρτυ στον παιδότοπο με τις φίλες μου και ξεχάστηκα Σίγουρα; Αν μου έλεγες ότι ησουν στο πάρκο με άλλους ηλικιωμένους.. Θα σε πίστευα..
Quote: Originally Posted by george1520 Σίγουρα; Αν μου έλεγες ότι ησουν στο πάρκο με άλλους ηλικιωμένους.. Θα σε πίστευα.. Μπα σήμερα είμαι η άλλη πλευρά !!!! Δες το Τζουμαντζι αν και ταινία εμενα μου έκανε περισσότερο παιδικό Την Άρνια Ή αν θες πολύ παιδικό δες την πριγκιππισα Έλσα χαχα!
Quote: Originally Posted by ntinti Μπα σήμερα είμαι η άλλη πλευρά !!!! Δες το Τζουμαντζι αν και ταινία εμενα μου έκανε περισσότερο παιδικό Την Άρνια Ή αν θες πολύ παιδικό δες την πριγκιππισα Έλσα χαχα! Έχω δει την ελσα. Το ενα. Γιατί γελάς? Με τον γιο της αδελφής μου το είδαμε στο σινεμά.. Τς τς.. Το τζουμαντζι έχω δει το πρώτο. Από ότι είδα είναι στο σινεμά τώρα. Αλλά δεν με τραβάει να το δω..
Quote: Originally Posted by george1520 Έχω δει την ελσα. Το ενα. Γιατί γελάς? Με τον γιο της αδελφής μου το είδαμε στο σινεμά.. Τς τς.. Το τζουμαντζι έχω δει το πρώτο. Από ότι είδα είναι στο σινεμά τώρα. Αλλά δεν με τραβάει να το δω.. Έχεις νετφλιξ?Γιατί το παίζει και εκεί ...... Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ?