απλά βαρέθηκες κάθε μερα τα ίδια και τα ίδια, ένα εαυτο που επαναλαμβάνει καθημερινά πράγματα που δεν σε γεμίζουν.., εκτός κι αν δεν τρεχει καθόλου κατι τετοιο και ειναι θεμα look, οποτε καλες οι ιδεες της κοπελα93.
Printable View
σκεφτομαι οτι θα ηταν πιο χρησιμο αν αντι για καβγαδες μαζευοσασταν οι αποφασισμενοι για αυτοκτονια απο δω μεσα, και πηγαινατε αυριο να αιματοκυλισετε το δρομο απ'οπου θα περασει η Merkel, ή οποια αλλη προεκλογικη ομιλια του πουσταρα Σαμαρα και του ερπετοειδους Βενιζελου. 3 χρηστες γιναν ignore εξαιτιας της αρρωστιας τους που καταφεραν και ξανακλειδωσαν αυτο το θεμα. οταν δε ταιριαζουν τα χνωτα σας με καποιον καλυτερα να μη του δινετε σημασια. κι εγω προτιμω λιγους και καλους να με στηριζουν, παρα πολλους και να μαλακιζονται. πες κατι θετικο ή βγαλε το σκασμο γαμω τη μανα και το πατερα σου που σε καναν προβληματικο.
τουιταρω και γουσταρω!!! :)
Γιωργο Πανου κοψε τα πμ για να μην σου κοψω τιποτε αλλο.
....ανοίγουν και σε άλλους διαφημίσεις ανοίγοντας θέματα του φόρουμ?
Βαλε adblock να ησυχασεις.
Αν εχεις chrome εδω : https://chrome.google.com/webstore/d...hrome-ntp-icon
[QUOTE=KENO;477771]. 3 χρηστες γιναν ignore εξαιτιας της αρρωστιας τους που
Τι ειναι το ignore ?
άλλος καρπώνεται το ονομα χρήστη μου; σαν πολλές φιλίες με γιατρούς τωρα τελευταία
και κατι αλλο άλλο ψυχολόγος άλλο καταφερτζής πολύ τα χουμε μπερδέψει τελευταία.
το κανω γτ. δεν είμαι υποκριτης!! ουτε νομιζω ότι αφορα τον κοσμο εδώ μεσα η διαφωνιες μας!!! αλλα εσυ μαλον θες να κερδισεισ την εκτιμηση της κλικασ σου!!
αν οντωσ ηθελεσ να μου την πεισ απλα θα μου την ελεγεσ με πρ.μην. εκει θα με εκραζεσ!! αλλα τελικα αποδηκνιεισ την αναγκησου να περασεισ τα τεστ της κλικας σου!!!
οσο για το τι θα κοψεις!!!! αν είναι να κοψεις κατι κοψε τις ανορημοτιτες1! κοψε την μανια σου να ασχολείσαι μαζιμου!!! αραγε μπορεις???
ανοιχτοποδαρουσα!!!! κανε λοιπον αυτό το χομπι που εμαθα ότι εχεις!! κι ασε τον μομπυ!! χιχιχιχι