-
καλημερα μεαγλειοτατη τα σεβη μου και χρονια πολλα !
ελπιζω να μη με βαλετε τιμωρια αλλα εχθες αδυνατουσα να μπω on line για πολλη ωρα απλα σας διαβαζα και παλι δεν ειχα χρονο ουτε για ενα γεια
να τα χιλιασετε και ολα να πανε οποσ ποθητε !
και φυσικα το δωρακι τι αλλο απο μια βασιλικη τουρτα !
-
Καλλιοπακι μου σ'ευχαριστω πολυ!Ολα τα καλα κ για σενα!Καλα δε η τουρτα σου!Ακριβως αυτη που ταιριαζει στη μεγαλειοτητα μου!
-
Καλημέρα σ'όλο το βασίλειό μας. Μεγαλειοτάτη χρόνια σας πολλά κια πάλι και ευχαριστώ πολύ για την τούρτα μου.
Καλλιόπη την πήρες τη σφραγίδα από το ΙΚΑ; Έκλεισες νέο ραντεβού για την εξέταση;
Λίλα εύχομαι καλή επιτυχία στην αίτησή σου, να πάνε όλα καλά και να έχεις σύντομα ευχάριστα νέα.
-
Αυτη γι το Στελιο μας,το γιατρο του φορουμ!
-
Να ζήσεις Μεγαλοιοτάτη κ χρόνια πολλά!!!!
-
Μια διαιτητικη κ μικρη για το Φιλλιπα που προσεχει τη διατροφη του...
-
Μια για την Lessing που περνα καπου καπου απο τα μερη μας....
-
Κ μια για την Νεφελη που δεν την ξερω αλλα μ'αρεσει αυτο που εχω διαβασει κ ξερω οτι την αγαπα το αλλο το Ναταλενιο ξωτικο μας...
-
χρονια σου πολλα χαρουμενα κ ευτυχισμενα.ευχαριστουμε για τις τουρτες σου..τελειες ολες.οτι επιθυμεις να το εχεις κοπελα μου
http://images.ubercomments.com/6/13033.gif
-
Τι έγινε Μεγαλοιοτάτη γιορτάζουμε κ κερνάμε τούρτες?
Μια κ απο εμένα για να έχεις απόθεμα!
-
-
Κορίτσια πάω τώρα να δω τον υπολογιστή της αδερφής μου επειδή σέρνεται και χρειάζεται καθάρισμα. Επί την ευκαρία θα δω και την αδερφή μου που σέρνεται κι αυτή ακόμα με τη μέση της! Θα τα πούμε το βραδάκι. Φιλάκια.
-
Τι έγινε κορίτσια? Που πήγατε? Για ελάτε να σας κεράσω το αγαπημένο μου γλυκό,καλύτερα ένα απο τα αγαπημένα μου γιατί είναι κ πολλά :lol:
Γιορτάζει η Μεγαλειοτάτη σήμερα κ έχουμε χαρές
-
Σκέφτομαι να κεράσω τη Μεγαλειοτάτη κάτι πιο "πικάντικο", για να κάνει κέφι, αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα!
Στο βιντεάκι φαίνομαι κι εγώ! Είμαι η ενθουσιασμένη γριά!
Μεγαλειοτάτη, επιτρέψτε μου..
http://www.youtube.com/watch?v=D0R3z...eature=related
-
Τζινάκο, κοίτα μη μου κρυώσεις και μετά έχουμε και τρίτο σερνάμενο! Φιλάκια!