Όντως εν μέρει κρίμα αλλά από την άλλη δεν έχω τι να πω. Άδικο ξε άδικο ζωή και τέλος πάνε παρεα. Δε ξέρω στοιχίζει η απωλεια και δεν ειναι εύκολα διαχειρισιμη. Κυκνακι συνεχίζεις με τη ψυχολόγο ε; νιώθεις πιο άνετα όσο περνάει ο καιρός;
Printable View
Όντως εν μέρει κρίμα αλλά από την άλλη δεν έχω τι να πω. Άδικο ξε άδικο ζωή και τέλος πάνε παρεα. Δε ξέρω στοιχίζει η απωλεια και δεν ειναι εύκολα διαχειρισιμη. Κυκνακι συνεχίζεις με τη ψυχολόγο ε; νιώθεις πιο άνετα όσο περνάει ο καιρός;
Sad happy το ίδιο μπορούμε να πούμε και εμείς για κάποιον άντρα. Μην επηρεάζεσαι τόσο αν θες την ταπεινή μου γνώμη ! Εσύ θα έμπλεκες ας πούμε με έναν παθολογικό ψεύτη άνδρα που δεν θα ήθελε να αλλάξει;
Ναι, βέβαια στείλε μου...απλά ίσως αργώ λίγο ν' απαντώ γιατί είμαι ακόμα ζαλισμένη από τον ύπνο, πίνω καφέ για να συνέλθω...
Κοίτα, για το δεύτερο δεν ξέρω τι να πω είναι μη σου τύχει αλλά για το nick έχω να πω ότι είναι καλό παιδί...επίσης λέπρα δεν έχουμε αλλά ίσως να μην είναι κι ότι πιο εύκολο να ζει κάποιος μαζί μας...όμως αυτό είναι καθαρά προσωπικό του καθενός...κανονίστε όμως, μην μου το κάνετε αρένα το θέμα :p
Χαίρομαι που συνεχίζεις και γνωρίζω ότι δεν είναι απλο. Σε κάποια θέματα δεν είναι καθόλου εύκολο να ανοιχτουμε. Καλό καφέ κυκνακι μου
Ευχαριστώ :)
Αν θέλετε ακούστε αυτό το υπέροχο κομμάτι, έβαλα μουσική μήπως και μου φτιάξει η διάθεση...
https://www.youtube.com/watch?v=T1G0siH6FbQ
Amor amor... Ω λαλά!
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που κάπως με έχει επηρεάσει το κλίμα της επικείμενης γιορτής των ερωτευμένων κυκνε.
Λέω να γιορτάσουμε απλά το γεγονός ότι δεν υποφέρουμε από έρωτα. Δεν ξέρω αν συμφωνείς...
Καλημέρα κορίτσια, πώς είστε;