-
ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....!!!!
ΜΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΖΑΚΥΝΘΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΡΩΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΚΟΛΥΜΠΙ, ΕΤΡΩΓΑ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΕΠΙΝΑ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ (ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!!!! Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ......!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΗΤΣΑ..ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!
ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ??
-
εχω κανει επεμβαση dreamer Μου ειναι μεσα στα λογικα πλαισια ;)
-
-
Καλως σας βρηκα και παλι .μετα απο διακοπες -500 gr.Καλα ειναι αν πεις οτι δεν προσεχα καθολου
-
Αλλο ενα κιλακι πηγε στον αγυριστοοοοοοοοοοοοο καντε υπομονη και ουρανος θα γινει πιο γαλανοςςςςςςςςςςςς λα λα λα
-
σημερα παλι ζυγιστηκα 82,8!!!!!!!
-
-
Συγχαρητηρια σε ολες που εχασαν!! Μβραβο κοριτσια..κι εν μεσω καλοκαιριου...πολυ καλα τα πατε! Εγω εχω καιρι να δωσω αναφορα(ελειπα, επεστρεψα, ξαναεφυγα), αλλα προσεχα σε γενικεσ γραμμες..Τις τελυταιες 2 εβδομαδες μονο..καπου ξεχαστηκα, αφεθηκα καλυτερα, και παρολο που δεν ετρωγα φαγητο, ετρωγα σχεδον σε καθημερινη βαση κι απο κατι γλυκο...
Οχι τιποτε χοντρο, κανενα κουταλιου, κανενα κωκακι, τετοια πραγματα, αλλα...σε καθημερινη βαση..Αφεθηκα, εν γνωσει μου φυσικα..
Ετσι τα αποτελεσματα της ζυγαριας, εδειξαν σημερα ολιγον μαυρα κι αραχλα!Πηρα 1.5κιλο... Απο σημερα ξεκιναω ξανα ww !
Καλη συνεχεια στον αγωνα κοριτσια!
Αντε να χασω κι εγω αυτη τη βλακεια...(μου την εσπασε), αλλα ειπαμε, εν γνωσει μου...
ΦΙΛΙΑ!
-
59. kollise pali i zygarioula
-
Χαίρεται και από εμένα,
λοιπόν πήγα πριν από 1,5 βδομάδα στην διαιτολόγο/διατροφολόγο και η ζυγαριά της έδειξε ότι έχω χάσει ακόμα 1 κιλάκι μέσα σε 2 βδομάδες...πάμε πολύ καλά :) συνεχίζουμε σταθερά και δυνατά...Από την ημέρα που ξεκίνησα έχω χάσει ακριβός 7 κιλά :)
-
καλησπερα σε όλους!!!!!!
αφού μας εφυγε το καλοκαιράκι, ήρθε ο καιρος να γυρίσουμε όλοι στη θέση μας!!!!
έχω πολύ καιρό να μπω και μπορώ να πω πως μου λειψατε πολύ!!!!!
βλέπω πως έχουμες πολύ καλά αποτελέσματα από τους περισσότερους εδω!
εγω δεν ήμουν κ τόσο καλή στις διακοπές μου, γιατί εφυγα με 84 και γυρισα με 86,5.....
μικρο το κακο θα μου πειτε, αφού εχω σταματησει τη διατροφη εδω και 2μιση μήνες και από τότε πραγματικα το είχα ρίξει πολύ έξω!!!!!
πολύ φαί, πάρα πολύ ποτό και γλυκάκιααααααα...!!!
Ηρθε το τελος όμως, αρχίζω δυναμικά από τη Δευτέρα (ήδη δηλαδή έχω κοψει τα πολλά πολλά, απλά Δευτέρα θα είναι επίσημη αρχή)
:)
-
Δηλώνω και γω επίσημη έναρξη με τα 87 κιλά μου!
Θα ενημερώνω για τις εξελίξεις. Ο στόχος μου αυτή τη φορά είναι πιο χαλαρός: 2 κιλά το μήνα. Έτσι σε 11 μήνες (μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή) να έχω χάσει 22 κιλά και να είμαι 65!!!
-
Δίκιο είχα που ανησυχούσα. Πήρα δύο κιλά και είμαι πάλι 76. Δυστυχώς!!!
-
μην απογοητευεστε βρε κοριτσια το καλοκαιρι εχει πειρασμους κ δεν πειραζει καλο μας εκανε που ξεφυγαμε λιγο.........κ γω παραμενω στα 65κ.........υπομονουλα λιγο κ παλι θα βρουμε το ρυθμο μας.