-
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Αμαλια η αληθεια ειναι πως το περπατημα ειναι η λεπτομερια που κανει τη διαφορα,αν δεν το ειχα αρχισει ισως να εχανα ακομα λιγοτερο... Παντως το προγραμμα ειναι παααρα πολυ καλο,απλα φανταζομαι θελει λιγο και το χρονο του για να λειτουργησει και βεβαια να μην γινονται παρασπονδιες... Νομιζω πως οι εξοικονομησεις που κανεις και τα "χρεη" που επιστρεφεις θα φανουν αμεσα στο επομενο ζυγισμα σου! Αστερακι καλη ιδεα για το ποδηλατο,θα το επεξεργαστω...! Γιατι δεν ξεκινας με ενα τεταρτο γρηγορο περπατημα τη μερα? Ξερεις τι καλο θα σου κανει εστω και τοσο? Και να δεις που σε λιγες μερες θα θελεις απο μονη σου να αυξησεις το χρονο... Ενα τεταρτακι δεν ειναι τιποτα,γιαααα να σε βλεπω να βαζεις τα αθλητικα σου σιγα σιγα!! Dreamer ελα και εσυ να γινομαστε περισσοτεροι!!
Στα των ποντων εως τωρα:
1 φετα ψωμι,1 φετα τυρι,γαλα στον καφε,1 μπανανα,12 κουταλιες δημητριακα,1 μπολ γαλα ελαφρυ = 11π
Τωρα δεν πειναω καθολου γιατι μολις εφαγα τα δημητριακα και δεν σκοπευω να μαγειρεψω σημερα. Εχω και τα φρουτακια μου και βλεπουμε...
Χαιρετω!!
-
μμμμμμμμ δεν τα καταφέρνω με την γυμναστική ευχούλα μου.... εδώ και όταν περπατάω σέρνομαι!!!!!!!!! :D :D
Κοίτα, γενικά να ξέρεις ότι το πρόγραμμα ww είναι αποτελεσματικό, πολύ εύκολο στην παρακολούθηση και σε κινητοποιεί αλλά θέλει υπομονή με την απώλεια βάρους. Δηλαδή, θα χάνεις το max 1 κιλό την εβδομάδα που είναι και το προβλεπόμενο εξαλλου και μπορεί και 600γρ ή 300γρ. το θέμα είναι όμως ότι τρως όλες τις τροφές (δηλαδή δεν στερείσαι κάτι που μετά θα το έτρωγες μετά μανίας) και έχεις πάντα και τον μπούσουλα των πόντων.
Παρασπονδίες θα γίνονται αλλά το θέμα είναι η σωστή διαχείρηση των πόντων σου μετά. ειλικρινά δεν θα σου φανεί καθόλου ότι κάνεις διαιτα ή κάτι τέτοιο. Θα τρως ότι έχεις, στη σωστή ποσότητα, και θα χάσεις.
Μην άγχεσαι λοιπόν αν έκανες και κάποια μικρή ατασθαλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σε ευχαριστω πολυ αστερακι,να σε καλα!
Μετρησα τους ποντους μου και ειναι 23 ημερισιος για να χασω!!:)
-
μια χαρά dreamer μου! καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!!!! ό,τι χρειαστείς το ρωτάς εννοείται!!!!!! :)
-
Καλημερούδιαααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Τί κάνετε ζουζούνια????????????? :P
Λοιπόν, έχω να κάνω μια εκ βαθέων εξομολόγηση........ :)
Χρωστάω 5π από 200γρ παγωτό βανίλια λαχταριστό και από ενα κομμάτι κορμό! ήμουν έτοιμη να φάω τα φρουτάκια μου και μετά να φάω το βραδυνό μου αλλά άλλαξα γνώμη και είπα να γλυκαθώ λιγουλάκι........ μάλλον όμως το παράκανα!!!! :D :D
Σήμερα έφερα μαζί μου λίγο στήθος κοτόπουλο και ρύζι τα οποία έχουν συνολικά.... 9π.
Το ρύζι έχει και 1 κουταλάκι λάδι.
Μμμμμμμ, πολύ χάρηκα γιατί νόμιζα ότι σήμερα είναι Πέμπτη αλλά με ενημέρωσαν ότι είναι Παρασκευή και έτσι αύριο θα κοιμηθώωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολύ μιας και μου λείπει ύπνος!!!!! :)
Λοιπόν, για πείτε κανένα νέο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) ;) :P
-
Καλημέρα και από μένα,
βλέπω μεγαλώνει η παρέα μας,
Dreamer, καλώς ήρθες στην παρέα μας κουκλιτσα,
Ξεκινάς με αρκετούς πόντους (23) και είμαι σίγουρη πως το πρόγραμμα θα σε βολέψει και με το παραπάνω. Ότι χρειαστείς μη δίστασεις να μας ρωτήσεις όσο παράδοξο κι αν σου φαίνεται.
Σε συμβουλεύω τις πρώτες μέρες να μας γράφεις τι τρως καθημερινά και τι πόντους υπολόγισες για να σε διορθώνουμε όπου έχεις κάνει λάθος. Τώρα που είναι αρχή είναι σημαντικό να βάλεις γερές και σωστές βάσεις. Εύχομαι πολύ γρήγορα να πανηγυρίζουμε τον πρώτο σου στόχο την απώλεια του 10% του βάρους σου δηλαδή την απώλεια 8,3 κιλών. Καλή επιτυχία.
αστεράκι μου γλυκό,
από τα πολλά γλυκά που τρώς τελευταία έχεις γίνει ακόμα πιο γλυκό!!!!:D :D :D
εγώ τα μείωσα αισθητά, τα περιόρισα να τα τρώω το Σ/Κ και κυρίως απλό παγωτό (σοκολάτα βεβαίως βεβαίως) καταναλώνω. Βέβαια για να πω και την αλήθεια δεν το έκανα μόνο για καλύτερη απώλεια βάρους αλλά και για λόγους υγείας.
Χθες δεν είχα πολύ κουράγιο για γυμναστική και μετά βίας και πολύ βαριεστημένα ομολογώ έκανα 30 λεπτά αερόμπικ (dvd) Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα.
-
Μα καλή μου Ούρσουλα πού να βρεις το κουράγι για γυμναστική με τόση δουλειά που ρίχνεις το πρωί?????????? :P
και αυτό το μισάωρο που κάνεις είναι σπουδαίο εγχείρημα!!!!! :)
Δεν ξέρω τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό με τα γλυκά.... πρέπει να τα μετριάσω την κατανάλωσή τους όμως γιατί θα μου ανέχει το ζάχαρο στο τέλος! :D :D
Είμαστε και μιας άλφα ηλικίας βλέπεις!!!!!!!!! :P
Να πω (μιας και είπες για τους 23 π της dreamer) ότι οι 20 πόντοι τελικά μου φαίνονται υπεραρκετοί και θέλω να ελπίζω πως θα μπορέσω από εδώ και στο εξής να παραμείνω με σωστή διατροφή σε αυτούς καθημερινά γιατί τώρα τελευταία δεν με βλέπω καλα!!!!!!!!!!!!! :D :D :)
-
astero,
πόσους πόντους πρέπει να παίρνεις ημερησίως τώρα?
-
στους ίδιους είμαστε Ούρσουλά μου!!!! :)
20 πόντους την ημέρα αφού έχω κατέβει δεκάδα.
Σκέψου ότι όταν θα φτάσω στην δεκάδα του 5 οι πόντοι μου θα πρέπει να είναι ημερησίως 18!!!!!!!!!!! Με βλέπω κάθε μέρα να χρωστάωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! :D :D :P
Το καλό είναι ότι η όρεξή μου δεν είναι η ίδια για το φαγητό. Στο θέμα γλυκό όμως υπάρχει ένα ζήτημα μεγάλο! Θα το καταφέρω και αυτό όμως πού θα πάει...... στο χέρι του είναι??????? :P
-
Για μένα πάλι ο πιο εφικτός στόχος πόντων είναι το 21.
Με τους 20 ζορίζομαι λιγάκι. Δυσκολεύομαι να καλύψω τις ατασθαλίες του Σ/Κ.
Είναι θέμα να έχεις επιπλέον 7 πόντους μες στην εβδομάδα.
Γι αυτό πρέπει από εδώ και πέρα να περιορίσω τις ατασθαλίες αυτές. Δεν πρέπει να μου ξεφεύγει ο έλεγχος γιατί μετά όλη την εβδομάδα αναγκάζομαι να ρίχνω την ημερήσια λήψη πόντων και με κίνδυνο φυσικά να μπλοκάρω τον μεταβολισμό.
Δεν έχει σημασία μόνο να χάσουμε μία εβδομάδα αλλά να διασφαλίσουμε ότι θα χάσουμε και τις εβδομάδες που ακολουθούν.
-
Νομίζω πως λίγοι είναι, είσαι ύψος κάτω από 1,62?
Μήπως στην εργασία έβαλες 0?
μα κι εμένα τα γλυκά με κάνουν και ξεφεύγω και επίσης και καμία τηγανιτή πατάτα που τις φτιάχνω μόνο το Σ/Κ του αντρούλη μου και φυσικά ζηλεύω κι εγώ. Οι άτιμες 8 πόντους έχουν τα μόλις 100γρ. Μεγάλη πικρα!!!
-
στο ερώτημα της εργασίας έβαλα την 2η επιλογή (καθιστική με λίγες μετακινήσεις), αφού από την ώρα που θα γυρίσω στο σπίτι, κυριολεκτικά δεν "βάζω κ@λ@) στην καρέκλα, όλο δουλειές κάνω μέχρι τις 11:30 Που τα παρατάω πια , κάνω ένα ντους και πέφτω για ύπνο.
2 οχτάωρα δουλεύω αλλά για το ένα πληρώνομαι.... τι αδικία!!!
-
σωστό αυτό!!!!!! :)
Συμφωνώ και επαυξάνω! πρέπει μεν να μένουμε στους πόντους μας αλλά να τρεφόμαστε και σωστά! η αλήθεια είναι ότι στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον δεν ενεργεί αρνητικά μια ατασθαλία αφού κοιτάω να την διορθώσω μοιράζοντας τους πόντους στις άλλες μέρες της εβδομάδας!
Πρέπει να τρεφόμαστε σωστά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα φάμε και γλυκό ή κάτι άλλο σε junk food. το θέμα όμως είναι εκεί ακριβώς που το εντοπίζεις, στην στην μείωση των ημερίσιων πόντων με σκοπό το ροκάνισμα των πόντων!
Όλα καλά θα πάνε και τις άλλες εβδομάδες είμαι σίγουρη μιας και πιατεύω ότι έχουμε πλήρη συνείδηση του ότι σημασία έχει να τρεφόμαστε σωστά.
Καμιά φορά ξεφεύγουμε και μεις...... άνθρωποι είμαστε!!!!!!!!
-
δεν είναι λίγοι....
είμαι 1.63 και η ζωή μου είναι εξολοκλήρου καθιστική. Το πρωί στην δουλειά ένα οκτάωρο γεμάτο καθισμένη στην καρέκλα (μόνο για νερό και τουαλέτα σηκώνομαι :D) και μετά όταν επιστρέφω σπίτι κάνω μπανάκι κανω κάτι λίγες δουλειές για να βοηθήσω την μαμά και μετά νάνι.... Εντάξει, τα σβκ κουνιέμαι και λίγο παραπάνω αλλά δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη σημασία! Πρέπει η αλήθεια είναι να πάω κολυμβητήριο μήπως και γυμναστώ λιγουλάκι αλλά ακόμη το επεξεργάζομαι..... είναι μεγάλη απόφαση........... :D :D
-
Το ίδιο ύψος έχουμε,
αν καταφέρεις και ξεκινήσεις κολυμβητήριο, θα δείς τεράστια διαφορά. Πίστεψέ με μετά από 4 μήνες δεν θα το αναγνωρίζεις το σώμα σου. Κι εγώ γράφτηκα πέρσι τέτοια εποχή αλλά αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω για λόγους υγείας.
Θα χάσεις τα κιλά σου πάρα πολύ σύντομα , θα εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα κι η χαλάρωση , θα σφίξεις πολύ. Μην το καθυστερείς καθόλου. ʼσε που θα νιώθεις άλλος άνθρωπος μετά.