Το τι γέλιο έκανα με την φωτό της Nadine δεν λέγεται!!!!!!!!!!
Printable View
Αρνάκι άσπρο και πρώην παχύ,δεν παίζεις έντιμα!Χτύπημα κάτω από τη ζώνη ήταν αυτό
και σφοδρότατος ψυχολογικός πόλεμος εις βάρος μου!Πώς να συνδράμει τώρα ο λαός και να σε καταδώσει
όταν η γλυκοφατσούλα,που είχες όταν ήσουν ακόμα αθώο(καθότι κανείς δε γεννήθηκε εγκληματίας)
συγκίνησε κάθε μάνα,κάθε ευαίσθητη ψυχή κι όλους όσους δε γνωρίζουν καλύτερα το ποιόν σου;
Επιφυλάσσομαι λοιπόν...Εντωμεταξύ να έχεις υπόψιν σου πως εγώ τουλάχιστον σ'έχω πάρει πρέφα!
Κοριτσια καλησπερα. Πριν λιγο γυρισα απο την δουλεια και τους εβαλα να ''τσιμπισουν λιγο'' και πηρα θεση εδω. Απο Δευτερα ξεκιναω εισαγωγικη εκπεδευση και θα ειμαι ολη μερα στους δρομους, το παιδι απο εδω και απο εκει και ο βασιλης ταξιδια...με εχει πιασει τρομερο αγχος.
Νομιζω οτι σημερα πρεπει να ανεβουμε και ζυγαρια η κανω λαθος? ελπιζω να κανω λαθος γιατι δεν της εχω καμια ορεξη.
Σημερα εσεις θα πιειτε καφεδακι, τυχερα κοριτσακια.... Καλα να περασετε πουλακια μου και προσοχη στους παπαρατσι!!!!
Δε σε καταλαβαίω Λίντα,τι θέλεις να πεις...Εννοείς μήπως πως είμαι γελοία;Quote:
Originally posted by LIDA
Γιατί αν σας παραξενεύει το μουστάκι στη γυναίκα...Αν εκεί είναι το θέμα σας...
http://www.studiolo.org/Mona/images/Dali2.jpg
Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα! Ειπα να ξεκινήσω και εγω!Διαβάζω τα μηνυματά σας και παίρνω δύναμη, να 'στε καλα!
Ελπίζω να περάσετε τέλεια.
Φιλιά σ'ολες!
Nadinaki είσαι τελείως τρελό μωρό!
Μετά τον καφέ θέλουμε ενημέρωση αυτές που ειμαστε μακρυά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να απολαυσουμε έναν καφε μαζί σας. Φιλάκια, καλά να περνάτε.
Καλε τι τρελα κεφια ειναι αυτα?Καλη σχολικη χρονια λοιπον, και ειδικα στις γλυκιες μας μανουλες!!Πολυ ζηλευω τον καφε σας...να ημουν κι εγω!!Αντε να μας πειτε τα νεα σας οταν γυρισετε τρελοκοριτσα!!Σημερα που ζυγιστηκα εδειξε 76.600 yes yes yes!!!!Ειμαι με την αδερφουλα μου τωρα,15 μερες ειχα να το δω το μικρο μου!!Φιλακιααααα!!!
Γειά σας,απούσες...Η συνάντηση έλαβε χώρα,αφού με είχαν στημένη γωνία Συνδίκα και Όλγας,πριγκίπισσα μου,
για πάνω από μισή ώρα(λίγο ακόμα και θα πάθαινα καρκίνο πνεύμονα με τόσο καυσαέριο που ανέπνευσα)
και μου ήρθαν κομμωτηριασμένες,κουνάμεν� �ς,λυγάμενες κυρίες με το πάσο τους κι είχαν το θράσσος
να τα ρίξουν και στην αντιπολίτευση για την αργοπορία τους,τον Πλούταρχο και μια άλλη ξένη...Τέσπα...
Ε,μετά αφού κυκλοφόρησε το αίμα μου και στο υπόλοιπο σώμα πέρα του κεφαλιού και βολευτήκαμε στις μαξιλάρες,
καλά περάσαμε,δε μπορώ να πω...Και μ'εσάς ασχοληθήκαμε και με άλλα θέματα...Γελάσαμε,χαζοφέραμ ε,ωραία ήταν...
Το μόνο που έχω παράπονο(γιατί το άλλο με την καθυστέρηση ήταν γκρίνια)είναι πως η σύζυγος ούτε με ασπάστηκε
ούτε με άγγιξε σε καμία στιγμή της όλης συνεύρεσης.ΤΙΠΟΤΑ!Δεν πειράζει όμως...Το διαζύγιο είναι μόνο 4 χρόνια μακριά!
Κι επειδή δεν άκουσα ακόμα πόσο αξίζω για να σας στείλω φωτογραφία μου,σας στέλνω τι έβλεπαν τα μάτια μας...
Κι η ελιά μου...
Κι όσο σουρούπωνε...ένα από τα ιστιά,ιστιά,μωρή λελουδιασμένααααα...
Κι επειδίς ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος κι εμείς σκοπεύουμε ν'αλλάζουμε τόπο κάθε μήνα,
όσες και καλά ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στην παρέα μας,να κλείσουν αεροπλάνα,παπόρια και τρένα και να προσέλθουν...
Μην έχουν μετά να λένε πως δεν προλαβαίνουν και δεν είχαν έγκαιρη ειδοποίηση...
Μαίρη Λου,χαιρόμαστε που απολαμβάνεις την παρέα μας...Να σε βλέπουμε πιο συχνά και πιο ενεργά συμμετέχουσα,καλα;
Χανελέλι μου,καλά να περάσεις με την αδελφουλίνα σου και πολλά πολλά συγχαρητήρια για την νέα σου απώλεια!
Όχι σαν μερικές μερικές που κάνουν πως δεν είναι σήμερα Παρασκευή,Μαρικάκι και υπόλοιπες κοπανοτσούπρες...
Φιλάκιαααααααα
Έι...ψιτ!Μπορείτε να βγείτε από τις κρυψώνες σας!Η Παρασκευή πέρασε!
http://i67.photobucket.com/albums/h3...Saturday-1.gif
Αν και μουντά τα χρώματα,ψυχρούλα η αίσθηση με υπόσχεση βροχής,
να έχουμε μια υπέροχη,φωτεινή έστω μέσα μας,μέρα!Καλημέρααααα
http://i.mycommentspace.com/9/982.jpg
Καλημέρα και σε σένα αγαπημένη. Αχ ποσο θα ήθελα να ημουν κοντά σας χθες. Ζηλεψα με αυτες τις φωτο που ανεβασες. Αλλα που θα παει.......θα ερθω και εγω σε καποια συναντηση, δε μπορει!!!