-
Καλημερα
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι
Δε:μιση μπανανα, αργοτερα 1φετα γαλοπουλα και 1 κριτσινι
Με:1κουταλα φακες με λιγο τονο και σαλατα μαρουλι
Απ:1κριτσινι και ενα αυγο βραστο
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
Προσπαθω εδω και μερες να τηρω τις οδηγιες τις διατροφολογου ανα 2-3 ωρες να τροω κατι δυσκολο αλλα προς το παρων το τηρω στις 13 του μηνος θα αναιβω στην ζυγαρια να δω τα αποτελεσματα γιατι τις πρωτες 15 μερες ειχα κοληση και μετα θα ζυγιζομαι καθε 13 του μηνος ημερομηνια που χειρουργηθηκα.
ΥΓ. Να καλοσορισω τα καινουργια μανηκακια και ευχομαι καλες κατηφορες και γρηγορα να πετυχουν τους στοχους που εχουν βαλη.
-
hello!
π- τίποτα
δ- 1/3 μπανάνα και 20 γρ. μαύρη σοκολάτα
μ- ένα τυροπιτάκι
α- μισό chocolate cookie
β- μισό βραστό κολοκυθάκι, μια μπουκιά σπανακοπιτάκι
αργότερα ίσως προσθέσω κάτι, προς το παρόν έχω καούρες πάλι γκαμώτο (σημείωση, έχουν αυξηθεί μετά την αφαίρεση της χολής)
-
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ μια φετα ψωμι και 30γρ τυρι
απογ ελληνικο και ενα μπισκοτο βρωμης
βρ μιση κουπα τραχανα
σημερα δεν μπορουσα να φαω καθολου ειχα πολυ κακη διαθεση απο τον καιρο και δεν εφαγα οτι επρεπε
-
σημερα
ρυζογαλο
μισο πορτοκαλι
γιγαντες με λιγο ψωμακι
παξιμαδακι με τυρι
καφε με γαλα
γιγαντες με ψωμι
μισο μουστοκουλουρο
-
ξεχασα κ αγγουρακι μαζι με τους γιγαντες :)
-
Σημερα
Πρ:1/2 γιαουρτι,2κτσ κουακερ,2καρυδια,1κτγ μελι
Δε:μιση μπανανα και αργοτερα 1 φετα γαλοπουλα και 1 κριτσινι
Με:χορτοπουπα με λιγο καπνιστο σολομο και 2κτσ σαλατα(προσθεσα και λιγο ρυζι μεσα στην σαλατα.)
Απ:2κτσ σαλατα και μια φετα γαλοπουλα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
-
σημερα ανεβηκα στη ζυγαρια κ δυστυχως δεν ειχα αλλη απωλεια.θελω να πιστευω οτι μολις μου τελειωσουν θα φυγει το κιλακι που φευγει καθε βδομαδα κ η αιτια δεν ηταν η χαλια διατροφη μου.. θα δειξει!
παντως εχω ευχαριστα νεα τουλαχιστον για εμενα ευχαριστα.πηγα στον οαεδ κ μου ειπαν οτι δικαιουμαστε ασφαλεια για ενα χρονο ακομα! κ ισως κ 2! αν δε βρουμε δουλεια ενδιαμεσα κ εγω κ ο αντρας μου.ηρεμησα παρα πολυ με αυτο κ πιο πολυ για το παιδακι μου να ειναι καπως καλυμενο. αυτο το μικρο συμβαν με εκανε να νιωσω πιο αισιοδοξη κ να πιστευω οτι δε τελειωσαν ολα ακομα.εκπιζω να βρεθει κ καποια δουλεια κ να ηρεμησω ακομα πιο πολυ :)
-
Αλίνα μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου για την ασφάλιση. Είναι πολύ σημαντική η ασφαλιστική κάλυψη και για τους τρεις σας. Εύχομαι να βρείτε πολύ σύντομα και από μία καλή δουλειά. Όσο για τη ζυγαριά μην στενοχωριέσαι, σίγουρα φταίει και το γεγονός του άστατου κύκλου σου αυτόν τον μήνα. Θα κατέβει θέλει δε θέλει η άτιμη η ζυγαριά γιατί δεν είναι στο χέρι της!
-
:) τζινα μου πραγματικα χαιρομαι σαν μωρο! για κατι που πριν μερικα χρονια θεωρουσα δεδομενο! κ ηθελα τοσο πολυ να το μοιραστω μαζι σας! ναι για το κιλακι που δεν εφυγε δε σκαω.με το κρυωμα ημουν ολη μερα ξαπλα.. δε περπατησα καθολου κ ηταν κ ο κυκλος ο ακαταστατος αρα δε με απασχολει,ξερω οτι θα φυφει καποια στιγμη δεν ειναι στο χερι του χιχχι εκανα αιτηση κ για κατι σεμηναρια αφου καθομαι που καθομαι.. θεσεις ειχε μονο για σρεβιστορους! χιχχι αν με παρουν θα γινω η πιο καλη γκαρσονα! :)
-
Αλίνα αν όντως γίνεις γκαρσόνα θα ξαναδείς και πως είναι οι κανονικές μερίδες φαγητού που τώρα έχεις ξεχάσει! :lol:
-
εφαγα μιση μπαλα παγωτο.δεν το ξανακανω με επιασε καουρα.
-
αλινα κολλαει η ζυγαρια μην σκας θα φυγουν μαζεμενα.τελεια τα νεα σου για την ασφαλεια.
-
χιχιχιχ το φανταζεστε να τους σερβιρω σε μπολακια παγωτου! θα λεω κριση.....
ελενη περιεργο με το παγωτο να σε πιασει καουρα. το θεωρουσα κατι ελαφρυ χιχχι για το στομαχακι
-
καλυτερα αλινα που με πειραξε για να μην θελω να το φαω.
-
εφαγες κανονικο η λαιτ? στην αρχη την περιοδο με τα αλεσμενα ετρωγα λαιτ κ ηταν μια χαρα δε με πειραξε ποτε.δεν ετυχε να ξαναφαω βεβαια. μη το παρεις με φοβο παντως.