-
Κέιτυ μου σε ευχαριστώ. Ο μικρός μου χτες κοιμότανε από τισ 5μιση μέχρι τις 8, και μετά ξανά από τις 9μιση μέχρι τις 7 το πρωί. Μάλλον ήταν κουρασμένο από την αρρώστια το μανάρι μου. Πάντος χτες μόνο μερικά δέκατα ανέβασε, και σήμερα το πρωί πάλι μερικά δέκατα. Τώρα θα δείξει. Πάντος ξύπνησε κεφάτος, και ήθελε να παίξουμε με τα αυτοκινητάκια του.
Οσο για την απώλεια, σε ευχαριστώ. το όλο πρόβλημα στο σώμα μου είναι από την μέση και κάτω, και αργώ να χάσω εκεί. Γιαυτό χάρικα πολύ με την συγκεκριμένη απώλεια. Τώρα έχω αγωνία για την απώλεια των κιλών!!!!! Ακόμα 3 βδομάδες και θα ξέρουμε το αποτέλεσμα!
-
το καλο ειναι οτι υποχωρει ο πυρετος! μακαρι αυριο να μην εχει τπτ. Η διαθεση του ειναι οδηγος! ο υπνος τι περιμενες?? μετα απο τοσες μερες ταλαιπωριας με τον πυρετο βρηκε το κακομοιρο ευκαιρια που του επεσε ο πυρετος και κοιμηθηκε . να ναι καλα το γιαβρι μου
Οσο για τους ποντους το διαβασα και ειναι πολυ ευχαριστω οτι εχασες απο τα επιμαχα σημεια. Αυτο σημαινει κιολας οτι απωλεια δειξει η ζυγαρια θα ειναι λιπος!!! το πιο σημαντικο. αντε καλη δυναμη για την συνεχεια.
-
Α στο πα? δεν στοπα!!!! Προσπαθούμε να κόψουμε και το πανάκι μας!!!! Εχουμε όμως ένα πρόβλημα.... Στο σχολείο πάει στην τουαλέτα, και κάνει κανονικά την ανάγκη του, δεν λερώνει τα βρακάκια του. Σπίτι αρνείτε κατηγοριματικά να καθύσει στην τουαλέτα... Βρε πήραμε στεφανάκι που μπαίνει πάνω στην τουαλέτα, τίποτα, βρε πήραμε σκαμνάκι για να παταν τα ποδαρακια του και να μην φοβαται, και παλι τιποτα..... Δεν ξέρω τί να κάνω..... Στο σχολείο έχουν αυτες τις μικρες τουαλετούλες, τις παιδικές, και δεν φοβαται. σπίτι δεν μπόρεσα ούτε μία φορά να κάτσει στην τουαλέτα......
-
πωλινα μου δε θελω να σε ανυσηχησω αλλα κ τα δεκατακια που εχει δεν ειναι καλο,εμενα οι γιατροι οταν περασαμε την πνευμονια μου ειπαν οτι αν συνεχομενα 6 μερες εχει πυρετο εστω κ δεκατα κ δεν εχει μεινει ουτε μια μερα απυρετο ενδιαμεσα οτι πρεπει να μπει μεσα για να γινει καλυτερα η φαεμακευτικη αγωγη. θα σου ελεγα να τον ξαναπας εστω σε ιδιωτη γιατρο μη το αφηνεις να παιδευεται το καμαρι σου.
-
Καλημέρα σας. Το ξέρω Αλινα μου πως ακόμα και τα δεκατάκια δεν είναι καλά, αλλά είναι πολύ καλύτερα από το 39+ που είχε. Θα τον πάω αύριο στον γιατρό στην συντεχνία να μας γράψει αναλύσεις να κάνουμε. Να δούμε μήπως έχει κάπια μόλυνση ή κάτι τέτιο.
-
Καλό μήνα κιόλας σε όλους!!!!! 1 Ιουλίου σήμερα!!! Είμαι 9 μέρες χωρίς ζύγισμα και θα τρελλαθώ!!!!!!!!!!!!!! Θέλω την ζυγαριά μουυυυ.............. πως θα αντέξω ακόμα 21 μέρες? δηλαδή 3 βδομάδες..... 504 ώρες...... 30,240 λεπτά........... Θέλω να δω αν έχει κουνηθεί από το 104.6 που έδειχνε τελευταία φορά πριν πάω διατροφολόγο..............
-
πωλινα καλημερα!! Αν την κατεβασεις και ζυγιστεις και δεν εχει μετακινηθει η ζυγαρια απο τα 104,6 πως θα νιωσεις? το εχεις σκεφτει? Αν ειναι να σε χαλασει μην το κανεις. Αν εισαι αποφασισμενη πως οτι και να δειξει δεν θα σε επιρρεασει τοτε η αποφαση παλι δικη σου. Καταλαβαινω οτι θα φας τα νυχια σου απο την αγωνια αλλα , το ξερεις οτι εχεις ηδη χασει απο τους ποντους που εχει μετρησει, η ζυγαρια μπορει να το επιβαιβεωσει αλλα μπορει και οχι ακομη. Το μωρο τι κανει σημερα?
-
Καλημέρα Κέιτυ μου. Ξέρω πως έχει μετακινηθεί σίγουρα από το 104.6 της επειδή σήμερα μπήκα και στο πιο στενό παντελόνι που είχα άνετα, ενώ περασμένη βδομάδα μου ήταν τσίτα. Θα προσπαθίσω να την βγάλω από το μυαλό μου, αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Αλλωστε εκεί που είναι μόνο ο άντρας μου μπορεί να την κατεβάσει, επομένως μόνο αν θέλει αυτός θα ζυγιστώ. Στην ζυγαριά της μαμάς δεν θέλω να ζυγιστώ γιατί δεν ξέρω πόσο ήμουνα πριν εκεί και δεν θα είναι πραγματικό το αποτέλεσμα.
Το μωρό ας πούμε καλά, και πάλι χτες κοιμήθηκε από τις 6 μέχρι τις 8 και μετά 9μιση μέχρι το πρωί. Πυρετό δεν ανέβασε, μόνο δέκατα και πάλι, αλλά δεν έφαγε απολύτως τίποτα χτες. Μόνο γάλα ζυτούσε συνεχώς, και μάλιστα το ήθελε παγωμένο. Σήμερα το πρωί μου φάνηκε και λίγο χλωμός. Σήμερα 3-4 είναι ο παιδίατρος μας στην συντεχνία και αν προλάβω θα τον πάω, γιατί εκεί είναι δωρεάν, αλλιώς αύριο πρωί που και πάλι είναι ο ίδιος παιδίατρος στην συντεχνία. Τώρα αν δω και ως το βράδυ είναι χειρότερα από το πρωί, θα πάρω την τον παιδίατρο να πάω από το ιατρείο του αναγκαστικά.
-
Τελικά θα τον πάω σήμερα. Θα πάει και η μαμά μου την ίδια ώρα στην συντεχνία για δερματολόγο και θα μου φέρει και τον μικρό να τον πάω παιδίατρο. Προλαβαίνουμε έτσι να τον δει ο γιατρός.
-
αντε πωλινακι ολα να πανε καλα
-
Καλημερα πωλινα μου ευχομαι καλα αποτελεσματα για τον μικρουλη σου.Οσο για την ζυγαρια θα σου ελεγα κρατησου λιγο ακομα.αν δεν αντεχεις μπορεις να πεις στον αντρα σου να στην κατεβαζει ανα 15 μερες. χιχι αν το δεχτει!
-
Θενκς κορίτσια.
Αλίνα μου, τον ξέρεις τον άντρα μου, λες να δεκτεί να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην αποθήκη ανά 15 μέρες? Θα μου την σπάσει στο κεφάλι στο τέλος!!!!! χαχαχαχα
-
χαχαχαααααα μαλλον εχεις δικιο! ασ την κρυψει καπου πιο ευκολα,στο αυτοκινητο του ισως!
-
Καλημερα...Πωλινακι, κανενα νεο απο το μικρουλη σου;;;;Ελπιζω να ειναι ολα καλα!
-
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε? Πήγα τον μικρό παρασκευή στον γιατρό, και μας έστειλε για αναλύσεις και ακτυνογραφία θώρακα. Η ακτινογραφία καθαρή ευτυχώς, οι πρώτες αναλύσεις καλές, και σήμερα περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων αναλύσεων καθώς και την καλλιέργεια ούρων. Μέχρι απόγευμα θα έχουν βγει και αυτά.
Η ζυγαριά είναι πίσω στα χέρια μου, γιατί αποφάσισα πως για να πω ότι νίκησα τον δέμονα πρέπει να τον αντιμετοπίσω κατάματα εγώ η ίδια. Ετσι, την έχω απο το Σάββατο πίσω στην κατοχή μου, ζυγίστηκα και με είχε δείξει 101.8 αλλά δεν το καταγράφω κάτω, Σάββατο βράδυ ήρθε και η περίοδος. αυτή την στιγμή η ζυγαριά βρίσκετε στην κανωνική της θέση (κάτω από το κομοδύνο) και εκεί θα μείνει μέχρι τις 22 του μήνα, που θα ζυγιστώ πρωτού πάω στην διατροφολόγο. Στόχος μου είναι να αντιμετοπίσω μόνη μου αυτή την εξάρτηση που έχει δημιουργιθεί, χωρίς να παίζω κρυφτούλη μαζί της.