@κενο και γω δεν αντεχω...εχω να βγω πρωι απ το σπιτι μου αιωνες,με γαμαει ασχημα αυτη η φασαρια ..μια λυση ειναι να βγαινεις μονο μετα τις 10-11 το βραδυ,αυτο κανω και γω και εχω ψιλοβρει την υγεια μου..
Printable View
@κενο και γω δεν αντεχω...εχω να βγω πρωι απ το σπιτι μου αιωνες,με γαμαει ασχημα αυτη η φασαρια ..μια λυση ειναι να βγαινεις μονο μετα τις 10-11 το βραδυ,αυτο κανω και γω και εχω ψιλοβρει την υγεια μου..
φιλε και μεστο σπιτι που ειμαι ακουγεται απιστευτη φασαρια. δυστυχως μενω διπλα ακριβως απο μεγαλη λεωφορο.
σκεφτομαι να τα αφησω ολα μες τη μεση και να εξαφανιστω για κανα δυο μερες..
Σκέφτομαι ότι φχαριστήθηκα τον υπνάκο που έριξα
Σκεφτομαι οτι τελικα ο καθενας με το μακρυ του κ το κοντο του εδω μεσα... (δεν υπονοω κατι πονηρο, μην παει το μυαλο εκει...:P)
Σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι loser, αποτυχημενη κ δεν αξιζω τιποτα... ο,τι ζουσα ως ωραιο κ αληθινο ηταν τελικα μια φενακη, μια ψευδαισθηση που εδωσε τη θεση της στην σκληρη κ δυσαρεστη πραγματικοτητα.....
Ειμαι down γαμωτο...................................... .................................:( :( :(
αισθανομαι ακριβως τι λες ,και πως το νοιωθεις ολο αυτο Αλλα θα σου πω οτι ακυρωνεις τωρα οτι ηταν αληθινο ,και δεν υπηρχε καμια ψευδαισθηση εκει ,το εζησες ,ειναι δικο σου ,και η αληθεια σου
Και ολο αυτο θα γυρισει παλι ,και δεν εχει να κανει με αποτυχια ,αλλα με διαθεση που δεν μπορει να ειναι παντα η ιδια ολες τις στιγμες ,σε κανεναν !!
σκέφτομαι ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω επιτέλους να σκέφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
διαβαζα ενα θεμα, και σκεφτηκα, γιατι παντρευεται ο κοσμος;;;;
carry, νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να παντρευτεί, να ζήσει μια παραμυθένια δεξίωση και ένα συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος. Ούτε άντρας που να μην θέλει να έχει μια γυναίκα σύντροφο στη ζωή του.
Εγώ σαν απογοητευμένο αγοράκι παλιά έλεγα πως δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ μου. Όμως μετά από τόση μοναξιά και έλλειψη συντροφιάς θα το ήθελα αν μπορούσα.
Περιτό να σου πω πως μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό δεν παντρεύεται ποτέ.
Απο ένα forum αμερικάνικο
Without scouring death certificates this US census table (http://www.census.gov/population/soc...2000/tabA1.txt) may be as close as you will get, it shows 3.6% of women over the age of 65 have never married and 4.4% of men in the same age group. The combined total is 3.9%
(δηλαδή από όσους καταφέρνουν και επιβιώνουν μετά τα 65+ μόνο το 4% δεν έχουν παντρευτεί ποτέ τους)
Για Ελλάδα δεν μπόρεσα να βρώ.
εγω παντρευτηκα :)
ειμαι λιγο χαλια μαυρα σημερα , το προσπαθω ομως ,θα περασει νομιζω αποψε χε χε!