Originally Posted by
alexandros3
_ Ε ναι εχω κι εγω δικια μου κριση... και απο οτι φαινεται τα παρουσιαζα και τα σκεφτομουνα πολυ πιο τραγικα απ οτι ηταν... γιατι λιγα δευτερολεπτα πριν το πρωτο μου φιλι με ειχε κοψει κρυος ιδρωτας... κι οταν αρχισε να γινεται αισθανθηκα αμεσως οικεια και απλα συνεβαινε... δεν "εκανα" κατι... απλα πηγα κοντα της, πλησιασαν τα χειλια και το πραγμα εγινε αυτοματα τελειως...
Ετσι υποθετω θα γινουν και τα υπολοιπα και για να ειμαι ειλικρινης η σκεψη αυτη με ηρεμει απολυτα... ετσι ενα μικρο σπρωξιμο μου χρειαζοταν... φοβερη ανακουφιση δεν το συζητω...
Άκου. Θα σου πω κάτι πολύ υπεροπτικό και εγωιστικό που μου είχε πει κι ο πατέρας μου πριν πολύ καιρό. Δεν υπάρχει τι θέλουν. Υπάρχει τι θέλεις. Σε όλες κάνουμε χάρη. (εντάξει μπαμπά ηρέμησε!).
Αυτό που έχω να σου πω εγώ δυιλίζοντας από την δική μου εμπειρία είναι, πραγματικά, τι θέλεις εσύ.
Όσο για τα υπόλοιπα, η φύση έχει προνοήσει. Αν έχει κολλήσει είναι στο χέρι σου να ξεκολλήσει αρκεί να το θέλεις και να ξέρεις πως. Το θέλεις. Ξέρεις τον τρόπο;