Μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις δεν λένε;;; :P
Printable View
Μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις δεν λένε;;; :P
και λιγες εβαλες! :kiss:
τι κανετε?
εγω καθε σαβατοκυριακο δνε ειμαι ποτε ποτε καλα εκτος και αν ειμαι στο πατρικο μου ή στο αγορι μου, αυτο το σαβατοκυριακο που μαι μονη μου ειμαι χαλια. βαριεμαι εχω πιξει στις εργασιες και στο να καθομαι, εξω κανει κρυο, γυμναστηριο εχω σταματησει λογω διαβασματων χαλια χαλια
ανυπομονω να παω στη πολη μου, δυο εβδομαδες ακομη....
Α σπουδάζεις εκτός;; *πατ πατ*
Απο την μια καλό λόγο ελευθεριας αλλά απο την άλλη χανεις φιλους κλπ :/
σκεφτομαι οτι αν αυριο δεν ειναι μια καινουργια ημερα, τοτε την εκατσα :dork:
Οποιος κανει παρακαλώ να κάνει και σε μένα...ξύπνησα με δέκατα και όλο το βράδυ χθες είχα.....εντερικές διαταραχές :P Damn it :(
οτι εχω χασει το δρομο μου..............
Τι εννοείς;
Ξέρεις κάποιοι ψυχολογοι λένε πως τα παιδιά αντιλαμβάνονται τις κρίσεις των γονέων και τους βγαίνει υποσυνειδητα ψυχοσωμάτικό για να σας κρατησουν όντως ενωμένους. Just saying. Δεν εχουν γίνει ερευνες αλλά υπάρχει σαν θεωρία.:)
όσο για μένα καθολου καλυτερα δεν ειμαι στην σχολη πηγα με το ζορι και σε καθε διάλειμα εκανα καταλειψη στο μπάνιο. Γυρισα σπιτι και ειμαι ακόμα σκατά :( Δεν μπορώ να φάω και τιποτα, καμια φρυγανια or smth να μαζεψει τα υγρα του στομάχου, γιατι ανακατευομαι :( Κι εχω να τελειωσω κι εργασια να παραδώσω αύριο....δράμα σας λέωωωωωω. :(
Tasso, δεν ξένοιασαν όλοι και το γνωρίζεις από τα διάφορα ποσταρίσματα μελών που επέστρεψαν στα κιλά τους ή κοντά στα παλιά τους κιλά.Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τελικά όσοι έκαναν χειρουργείο ξένοιασαν. Σιγά μην έχουν τέτοιες ανασφάλειες.
Ξέρω ότι είμαι από τις τυχερές που δυόμιση χρόνια μετά , ευτυχώς μπορώ να πω ότι "ξένοιασα" , αν και τρέμω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Όμως αυτό το "ξένοιασα", ότι χ*&^$κα για θερμίδες, ζυγαριές, λιπομετρήσεις και άλλα δεινά, έχει να κάνει με το ότι το αδυνάτισμα πήγε χέρι -χέρι με μια προσωπική πάλη να αλλάξω ψυχολογία και θεώρηση της σχέσης μου με την τροφή. Ευτυχώς τα κατάφερα. Και να χάσω βάρος(δόξα τη σληβ) αλλά και να μη δίνω μια πια για τα σκουπιδοφαγητά και την παρηγοριά που μου πρόσφεραν παλιά. Όλα όμως θα τα κρίνει η ιστορία. Δυομιση χρόνια μετά να συντηρούμαι στα 59 κιλά είναι θεωρώ μια καλή αρχή, αλλά η συνέχεια είναι πιο σημαντική. Θα δούμε.
Τάσο, αυτό το άγχος είναι για καλό σου νομίζω. Για να μην γυρίσεις στα παλιά :)
δεν μπορει να πηρες 5 κιλα σε μια εβδομαδα! ησουν πολλά κιλα τα εχασες δεν χρειαζεται να τρελενεσαι, αυτη η εξαρτηση απο το γυμναστηριο μα γιατι?
δεν ζεις τη ζωη σου ετσι πιεζεσαι, δεν γινεται να ζεις ετσι για παντα.
θα σε συμβουλευα παλα να τρως σωστα και να γυμναζεσαι φυσιολογικα δεν χρειαζεται να πηγαινες καθε μερα ειδικα τις μερες που εισαι πτωμα από τη δουλεια. χαλαρωσε λιγο :P
Τι εννοείς; Πως εξαφανιζονται επειδη ξαναπαχαίνουν;
Δεν νομιζω πως ξεχνάνε. Επειδη το ψάχνω πολυ τελευταια, αφου οπως σας είπα σκεφτομαι να προβω σε χειρουργική επέμβαση, μόνο εύκολα δεν φαίνονται τα πράγματα για μετά. Το στομάχι ανοίγει, κι ακόμα κι η δυσαπορόφηση απο ενα σημειο και μετά δεν ειναι οπως στν αρχη! Θελει μεγαλη προσοχή....
Καλημέρα.Το attachment parenting ακολουθώ και εγώ ή τουλάχιστον προσπαθώ.Πολλές πληροφορίες θα βρεις σε μια σελίδα στο fb "Υπέροχα πλάσματα".Είναι κλειστή ομάδα και κάνεις αίτημα να σε δεχτούν.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλα αν τυχει και πεσει στην αντιληψη σου καποιο κεφαλαιο σχετικο με attachment parenting να μου πεις να αναζητησω το βιβλιο, εχω μια γνωστη που σπουδαζει ψυχολογια αλλα δεν ξερει τι ειναι (μαλλον δεν πολυδιαβαζει υποθετω). Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!:love:
Μην φρικάρεις τόσο πολύ :) Κάνεις κακό στον εαυτό σου! Οσο είσαι καλά στο πρόγραμμά σου μην αγχώνεσαι!
Κατ' αρχάς καλημέρα!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τον Αύγουστο με τις ζέστες έκοψα τα...τέϊα και τους ελληνικούς λόγω ζέστης και ξεκίνησα ξανά coca cola zero. Από ένα μικρό τενεκεδάκι των 330ml. Και πριν ένα μήνα έφτασα το 1.5lt αμέσως πριν το γυμναστήριο και άλλο 1.5lt αμέσως μετά! Συν ότι έτρωγα πριν και μετά! Κατάντια.
Διαπίστωσα με δέος ότι δεν μου έφτανε πια ούτε αυτή η ποσότητα! Ήθελα κι άλλη!
Την έκοψα μαχαίρι. Πιστεύω ότι το ελέγχω. Δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι δεν μπορώ να σταματήσω σε μικρή ποσότητα. Οπότε το ελέγχω δια της πλήρους αποχής. Δεν χάνω και τίποτα σπουδαίο. Με προβληματίζουν όμως...
...η αιτία που κύλησα έτσι
...η μέθοδος που την έκοψα-αδυνατώ να την καταναλώνω με μέτρο, το δοκίμασα επανειλλημένως κι αποτύγχανα παταγωδώς κάθε φορά νοιώθωντας τις ενοχές που νοιώθουν άλλα μέλη όταν κατρακυλάνε με το φαγητό
...οι απίστευτες ποσότητες που έφτασα να καταναλώνω
Τα σκέφτηκα αυτά γιατί γύρισα από το super market και διαπίστωσα ότι για πολλοστή φορά δεν άπλωσα χέρι στο ράφι με τις coca cola zero αν και πέρασε από το μυαλό μου.
Μην αναρωτιέσαι γιατί έφτασες να καταναλώνεις τόσες ποσότητες και γιατί δεν μπορείς να μείνεις στο 1 κουτάκι.
Η coca cola είναι απίστευτα εθιστική, ακόμα και αν είναι zero.
Έκανες το καλύτερο που την έκοψες μαχαίρι. Είναι όχι μόνο μια άχρηστη τροφή, αλλά και επικίνδυνη για την υγεία μας. Όλα αυτά τα γλυκαντικά της zero και της light, μπορεί να μην είναι ζάχαρη, αλλά (όπως μου έχουν πει 2 διαφορετικοί γιατροί) μπορούν να οδηγήσουν σε διαβήτη.
Και εγώ έχω εθιστεί παλιότερα στην coca cola, και πολλοί άνθρωποι στο περιβάλλον μου και μάλιστα μια γνωστή μου για ένα διάστημα έπινε μόνο coca cola και κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί της είχε κάνει σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.
Η λύση είναι αυτό που έχεις ήδη καταφέρει: μαχαίρι.
Και να δεις ότι σε λίγο καιρό θα την βλέπεις στο ράφι και δεν θα σου κάνει καθόλου αίσθηση!
η κοκα, το τσιγαρο, τα γαλακτοκομικα και οι υδατανθρακες ειναι απο τα πιο ισχυρα εξαρτησιογονα παιδια, καθε ενα εχει τους δικους του λογους. Σκεφτομαι οτι παλι τα παρατησα. Ψηνεται στον πυρετο, κοιμαται τωρα και παω κι γω, χωρις τυψεις για τη σοκολατα. Και τι να προσφερουν δηλαδη οι τυψεις? Αμα ξυπνησω (αν κοιμηθουμε παλι) θα προσπαθησω να μπω σε ρυθμο γιατι η μουσικη παιζει ποπ κι γω χορευω σλοου!
Μαντζουρανα για μενα δνε ειναι αχρηστη, με εχει γλιτωσει πολλες φορες απο θερμιδογονα γλυκα, με εχει σωσει απο θερμιδογονα ποτα, και με εχει καλυψει σε εξοδους. Να μη πω για τα βουιμικα που εχω γλιτωσει. Καληνυχτα :love:
Είναι σαν να λες: "Το χασίς δεν είναι άχρηστο, με έχει γλιτώσει πολλές φορές από ηρωίνη, με έχει σώσει από κοκαίνη και με έχει καλύψει σε εξόδους αντί για exstasi και lsd."Quote:
Μαντζουρανα για μενα δνε ειναι αχρηστη, με εχει γλιτωσει πολλες φορες απο θερμιδογονα γλυκα, με εχει σωσει απο θερμιδογονα ποτα, και με εχει καλυψει σε εξοδους. Να μη πω για τα βουιμικα που εχω γλιτωσει. Καληνυχτα :love:
:spin:
Είναι πολύ καταστροφική. Δεν θα αναφέρω ότι τρυπάει το στομάχι και πόση ζημιά κάνει στα όργανά μας με τα χημικά που έχει μέσα. Και μόνο το ότι είναι ικανή (σε μακροχρόνια χρήση) να προκαλέσει διαβήτη κι ας μην έχει καθόλου ζάχαρη, αυτό φτάνει.
Βέβαια 1 ποτηράκι σπάνια, δεν νομίζω να έχει κάποια σοβαρή επίπτωση, όπως και 1 κομμάτι γαλακτομπούρεκο μια στο τόσο.
Quote:
η κοκα, το τσιγαρο, τα γαλακτοκομικα και οι υδατανθρακες ειναι απο τα πιο ισχυρα εξαρτησιογονα παιδια, καθε ενα εχει τους δικους του λογους.
:shocked2: Μαντζουρανα νομιζω υπερβαλεις, κατ' επαναληψη. Στη ζωη σου πρεπει να εχεις μετρο. Αν ειναι να τα κοψεις ολα για να εισαι υγιης τοτε τι να το κανεις??? Μη κανεις σεξ, μη καπνιζεις, μη τρως γλυκα, μη τρως ψωμια, μη ξενυχτας, μη χασεις μια μερα γυμναστηριο, μη μη μημη και στο υπογραφω θα πεθανεις δυστηχισμενη (φτου φτου χιουμορ κανω ε) - μη παρεξηγηθω!:shocked2:Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Είναι σαν να λες: "Το χασίς δεν είναι άχρηστο, με έχει γλιτώσει πολλές φορές από ηρωίνη, με έχει σώσει από κοκαίνη και με έχει καλύψει σε εξόδους αντί για exstasi και lsd."Quote:
:spin:
Είναι πολύ καταστροφική. Δεν θα αναφέρω ότι τρυπάει το στομάχι και πόση ζημιά κάνει στα όργανά μας με τα χημικά που έχει μέσα. Και μόνο το ότι είναι ικανή (σε μακροχρόνια χρήση) να προκαλέσει διαβήτη κι ας μην έχει καθόλου ζάχαρη, αυτό φτάνει.
Βέβαια 1 ποτηράκι σπάνια, δεν νομίζω να έχει κάποια σοβαρή επίπτωση, όπως και 1 κομμάτι γαλακτομπούρεκο μια στο τόσο.
Δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγώ το χιούμορ.
Μαντζουράνα, σου έχω στείλει U2U.
μηπως παρεξηγησα εγω το δικο σου τοτε...
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
Σκέφτομαι ότι είμαι χαρούμενη που έπεσα πάλι κάτω από το φράγμα των 120 κιλών! :smilegrin:
πρεπει να ξεκολλησει το ικερ με την αεροβια, ειπαμε οχι στη γυμναστηριο για να κανουμε σπιτι αλλα? No excuses :crazy:
Μαντζουράνα μπραβοοοοοοοοο :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy:
οποτε τωρα βαλε στοχο 5 κιλα κατω σιγα ισγα μεσα σε δυο μηνες για παραδειγμα το κανω δυο μηνες γτ τωρα ειναι και τα χριστουγεννα! μπορεις να αντισυαθεις σε ολα τα εδεσματα που θα υπαρχουν μπροστα σου?? :P:P
Σκέφτομαι πως κάνει ΤΟΣΟ πολύ κρυο κι έχω τόσο διάβασμα, και τόση δουλειά :( Και θελω απλά αν φυγει αυτη κι η επομενη βδομάδα να τελειώσει η "εξεταστική" να ησυχασωωωωωω.
Καλησπέρα!Quote:
Originally posted by aiglh!
Μαντζουράνα μπραβοοοοοοοοο :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy:
οποτε τωρα βαλε στοχο 5 κιλα κατω σιγα ισγα μεσα σε δυο μηνες για παραδειγμα το κανω δυο μηνες γτ τωρα ειναι και τα χριστουγεννα! μπορεις να αντισυαθεις σε ολα τα εδεσματα που θα υπαρχουν μπροστα σου?? :P:P
Σ' ευχαριστώ για την εμψύχωση!! :smilegrin:
Θα προσπαθήσω να αντισταθώ στους πειρασμούς της χριστουγεννιάτικης εποχής, αλλά δεν θα καταπιεστώ κιόλας!! :smug b:
Θα προσπαθήσω να βρω μια ισορροπία!
Αντε, καλη καταβαση!!!!!!!!!!!!!Quote:
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
Σκέφτομαι ότι είμαι χαρούμενη που έπεσα πάλι κάτω από το φράγμα των 120 κιλών! :smilegrin:
αχ πως να αντισταθουμε στους χριστουγενιατικους πειρασμους?? τετοια ωραια ατμοσφαιρα, εμενα με ευνοει και το κρυο να τρωω περισσοτερο! :P:P:P:P κρυωνω και τρωω :P κακο αυτο
Quote:
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
ΜΠΡΑΒΟ :thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by sarah1989
Αντε, καλη καταβαση!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ!!! :starhit:Quote:
Originally posted by forty
ΜΠΡΑΒΟ :thumbup::thumbup:
σημερα που πηγα στο φουρνο με σκοπο να παρω ενα σαντουιτσ να φαω το μεσημερι << υγιεινο >> δλδ με το μαρουλακι του, τη ντοματα του το κοτοπουλακι και ψωμι ολικης αλεσης. ειδα κουλουρακια με τυρι και ασυνεσθητα πηρα δυο... και εννοειτε οτι τα εφαγα για δεκατιανο.
βασικα ειναι κρυτσινια σφολιατοειδη με τυρι....
με επιασαν οι τυψουλες μου... αλλα τα θελα οποτε με δικαιολογω για την παρασπονδια αλλα παρολα αυτα το σκεφτομαι
Κουραγιο Σκαρλετ! Μπραβο Μαντζουρανα! Αιγλη σουπερ εξοπλισμενος ο φουρνος ε? Δεπειραζει παιδι μου για μια φορα σιγα!
Σκεφτομαι οτι εχει ψωφοκρυο και καποιες οικογενεις δεν εχουν να ζεσταθουν και τρελαινομαι
σκέφτομαι ότι ολα πάνε σκ....
αναδουλειές, με το στανιό ότι γίνεται και με χιλους τεμενάδες
τα λεφτά φεύγουν σαν το νερό
και οι υποχρεώσεις αυξάνονται με προοδευτικό ρυθμό
και μέσα σε όλα εχω και το άγχος της διατροφής
που είναι το μόνο που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.
και είμαι στο τσακ να τα γ..........
δεν θυμάμαι αν έχουμε topic με θέμα " βρίσε να εκτονωθείς....",
αν εχουμε παρακαλώ να με παραπέμψετε...
πηγαινε μια βολτα το τετραγωνο, τρεξε, πηγαινε καπου απομερα με το αμαξι και ουρλιαξε, η και μεσα στο αμαξι! Εκτονωσου οπως μπορεις, μακαρι να ειναι αυτα τα μονα προβληματα μας, μονο ο θανατος δε διορθωνεται. Ολα τα αλλα θα τα φτιαξουμε! Με δυνατη ψυχολογια και ηρεμο μυαλο, ολα μπορουμε να τα νικησουμε.
"Τι σκέφτεσαι τώρα;"
Παλεύω μέσα μου...
...να νιώσω τύψεις για τα 3 μελομακάρονα (extra μελωμένα) που έφαγα για βράδυ ή όχι; :smilegrin:
Όχι όμως, δεν θα νιώσω τύψεις. Ήταν τα πρώτα μου σπιτικά μελομακάρονα! Και σε άλλες εποχές θα έτρωγα 7-8.
Απλά ήθελα μέχρι την αρχή του 2014 να έχω πάει 115 κιλά και το κόβω λίγο δύσκολο. Θα το προσπαθήσω όμως! Δεν καταθέτω τα όπλα!
Καλημεραααααααααααααα τέλειος καιρός επιτέλους! Το κρυωμα μας υποχωρεί επιτέλους! Με ειχε δεσμεύσει πάρα πολύ με το παιδί μες το σπίτι διαρκώς! Σπίτι δουλειά είχα πήξει!
Σήμερα βγήκαμε! Εβαψα μαλλι (καστανοξανθο με ανταυγειες) εφτιαξα νυχι και αναζωογοννηθηκα! Δυναμικά τώρα στη διατροφή και θα κανω και γυμναστικη αφου και τελειωσω με τις δουλειες σπιτιου.
http://www.megatv.com/ygeia/default....pubid=32604009 ενδιαφερον (τα ξεραμε βεβαια αλλα η επαναληψη.....) ειδικα εκει που μιλαει η ψυχολογος.
Μαντζουράνα οχι να μην νιωθεις τυψεις οπως ειπες ηταν σπιτικα ηταν δικα σου καλα εκανες, αμα δεν τα ετρωγες θα ετρωγες μετα 10 μονο κια μονο επειδη τα στερηθηκες γι αυτο οχι τυψεις :smilegrin:
sweetOctober μπραβοοοο, τι χρωμα το μαλλι? καλα κανει η ανανεωση! :smilegrin: