πες μου vince8 εδω ειμαι θες να μιλήσουμε για το κουνουπάκι? :)
Printable View
ti na poyme? είναι δώρο Θεού θα έλεγε κανείς! \ο/
Yola σε τι γλώσσα θα μιλήσουμε. Ολλανδικά δεν έμαθα στο σχολείο α.ν θες να ξέρεις 8*)
οτι του φανει του λολοστεφανη....
almost there now 8*] thanks to you D:
Αυπνίες....
Δεν ξέρω αν είναι δώρο Θεού αλλά κι αυτό ζωή έχει και μας ρουφάει το αίμα για να θρέψει τα παιδάκια της.
όχι αντίχριστε. δεν έχω καλή γεύση. καλή σας χώνεψη 8*)
sk;eftomai pagwmena kastra trigyrw apo thn kolash!
h na pw kalytera ton kairo ton idio na mas pairnei kai na mas shkwnei me xionothyela.
http://www.deltiokairou.gr/
thymitheite ta matia den mas dfeixnon mppanta thn alhtheia
we have cupcakes :)
oui! bonjour mon amour! o|3><
say it. bonjour madam. bonjour baby :)
sorry madam :(
σκέφτομαι εκείνους που κρίνουν κατακρίνουν περιθωριοποιούν το διαφορετικό, έρχονται αντιμέτωποι με το άσχημο και γυρίζουν την πλάτη χωμένοι στη βολή τους και το ζεστό σπιτάκι τους
παρόλα αυτά παραπονιόνται για αυτήν την κατάντια της κοινωνίας. :\ δεν βγάζω άκρη.... Πάντως με το να κρίνουμε και να καταδικάζουμε τη διαφορά δεν την κάνουμε και τίποτα δεν θα αλλάξει... απλά γινόμαστε ένα κομμάτι αυτής της κατάντιας.
just do it
with all your powers
ps:
SHSHSHSHSHHUsH HILL
Γελασαμε και σημερα... :))))))))))
Πρέπει να σταματήσω να το κάνω αυτό, σοβαρά τώρα.. Δε βγάζει πουθενά. Αντιθέτως, με οδηγεί στην παράνοια! Το ζήτημα θέλει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Μόνο έτσι θα φύγω από εδώ μέσα.
Oτι η πολλη σκεψη φερνει αγχος.... το αγχος προκαλει προβληματα ...τα προβληματα προκαλουν αγχος... το αγχος φερνει σκεψεις.... η σκεψεις φερνουν αγχος....
........ 3 πουλακια καθονταν ειμαι σημερα....αιντααααα!!!!!
Κ οτι μαλλον μ εχει χτυπησει στο κεφαλι η διαπιστωση οτι εγω θα μεινω μονη σ αυτη την ζωη με τα μυαλα που κουβαλαω.......
σκέφτομαι να στείλετε τα παιδιά σας κάπου ασφαλές και να υποστείτε τις συνέπειες.
σκεφτομαι καποιους χαρακτηρισμους που μου δωσαν εδω μεσα, συγκεκριμενα οτι ειμαι ο βενιαμιν της οικογενειας, και οτι ανηκω σε μια παστα ανθρωπου. τι παει να πει ρε μαλακες βενιαμιν της οικογενειας ? και τι παστα ανθρωπου, σοκολατινα για βανιλια ?
Σκεφτομαι οτι εχω απηυδησει να ασχολουμαι με βλακειες...... thus ignorance ............
Σκέφτομαι ότι θέλω να πηδήξω απ' το παράθυρο αλλά από τον τρίτο δεν θα ψοφήσω σίγουρα ή ότι θέλω να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα αλλά ούτε όπλο έχω, ούτε ξέρω να το χρησιμοποιώ...και στην ταράτσα δεν ανεβαίνω 1ον γιατί δεν ξέρω που είναι τα κλειδιά και 2ον γιατί θυμάμαι όταν ήμουν μικρή εκείνον που είχε αυτοκτονήσει πηδώντας από κοντινή οικοδομή και δεν μπορώ να το κάνω...οπότε υποθέτω ότι απλά θα κάτσω εδώ και θα συνεχίσω να σκέφτομαι αυτά... :(
Κυκνε προσπαθησε να μεταθεσεις τη σκεψη σου αλλου παρα σ αυτες τις τασεις... γνωμη μου ειναι να συζητησεις τους αυτοκτονικους ιδεασμους με το γιατρο σου το συντομοτερο δυνατον... ειναι κριμα κ αδικο να ταλαιπωρεισαι ετσι...
Κάποια στιγμή αργότερα νομίζω ότι θα φύγουν για λίγο έστω, δεν έχει και πάρα πολύ ώρα που ήρθαν...ίσως φταίει που ταράχτηκα λίγο με κάτι, γι' αυτό να ήρθαν πάλι...αλλά πραγματικά θέλω να ψοφήσω...αλλά είμαι πολύ άχρηστη κι ότι κι αν δοκίμασα απέτυχε...ακόμα και σ' αυτό, στο να γλυτώσω επιτέλους είμαι άχρηστη...όσο για γιατρό, θα βρω μια άλλη, ήδη έχω μια ψυχολόγο υπόψη μου απλά τώρα περνάω φάση που νιώθω ότι δεν μπορώ να μιλήσω, νιώθω σαν στρείδι, καταλαβαίνεις τί εννοώ;
αντε καλο χειμωνα να εχουμε!!εδω βρεχει!!!
stamathste na skefteste. afhste to systhma na kanei th doyleia toy. kalytera gia olous etsi? lew mhpws?
ωρες ωρες μακαρι οντως να σταματουσαμε να σκεφτομαστε!και να εχουμε ψευδαισθησεις εννοειται!
Σκεφτομαι οτι η κινδυνολογια και το αισθημα φοβου εντεινει τον ρατσισμο... ο ρατσισμος επιφερει σφοδρες αντιπαραθεσεις οι οποιες στη συνεχεια αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο τα πραγματικα προβληματα και τους πραγματικους απατεωνες!
Θα ξαναρθω Ζηκο,Θα ξαναρθω!!!!
για μένα έχεις γίνει σκουπίδι
Σκεφτομαι και γραφω.
τώρα θυμήθηκα που όταν πηγαίναμε εκδρομή στο δημοτικό μ' άρεσε να κάθομαι και να γράφω μετά σκέφτομαι και γράφω. Θα ήθελα να ξαναγίνω μικρή να γλυτώσω από την βρωμιά και δυσοσμία των μεγάλων.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ Ν' ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ. ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΑΛΗΤΗ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΟΣΟ ΜΕ ΠΑΤΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΨΩΝΟΜΑΙ