Περαστικά στην αδελφή σου!
Τζίνα τώρα κ τεχνικος υπολογιστών?
Printable View
Περαστικά στην αδελφή σου!
Τζίνα τώρα κ τεχνικος υπολογιστών?
Εορταζόμενό μας , τι φοβερή που είσαι! Βρε για όλες είχε τούρτα ανάλογη!
Γιώτα παιδί μου, η Μεγαλειοτάτη μπορεί να είναι αυστηρή, αμείλικτη ας πω καλύτερα, αλλά γνωρίζει καλά τις ανάγκες του Λαού της! Μας γνωρίζει έναν έναν, για να μας εξυπηρετεί έναν έναν!
http://www.youtube.com/watch?v=ba3DCtwP774
Καλησπέρα!!!!
Τι μου κάνετε κοριτσάρες μου; Εγώ πάλι πήγα μία βόλτα σήμερα να ξεσκάσω χιχιχιχι και από το πρωί στους δρόμους είμαι.
Στην Μεγαλειοτάτη μας την εορτάζουσα να πω μία ιδιαίτερη καλησπέρα :), εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα! Φιλιά πολλά πάω να μαγειρέψω!
Ωωωω τι υπέροχες τούρτες! Γλαύκη μου έγραψες! Ευχαριστούμε πολύυυυυ! :starhit::starhit::starhit::starhit:
Να στείλω και ένα θαλασσινό τοπίο, προς τέρψιν των οφθαλμών της Πολυχρονεμένης μας και όχι μόνο..
Είναι το αγαπημένο μου θέμα, η θάλασσα και μάλιστα σούρουπο, την αγαπημένη μου ώρα. Θάλασσα οικεία, μεσογειακή, μελαγχολική, φουρτουνιασμένη..
Είδες, Eli μου; Έχει μία για την καθεμιά μας.. Μπράβο της για τη γλυκειά της σκέψη!
καλησπέρα σας ! και χρόνια σας και χρόνια μας πολλά! Ευχαριστώ για την τέλεια τούρτα! πολύ εκτιμώ το γούστο σου! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ!!! :) έτσι είμαστε τα ψαράκια! τα χρώματα πανέμορφα και τι τέλειες οι φιγούρες και η ξανθομαλλούσα! Να'χαμε και λίγο γεύση!
λοιπον τα νεα μου
πηγα και εφτιαξα το χαρτι εκλεισα νεο ραντεβου για την εξεταση
θα την κανω αυριο καλως εχοντων των πραγματων
και μετα βλεπουμε!
Χρόνια Πολλά Πολλά Πολλά, Ευτυχισμένα, δημιουργικά και γεμάτα όμορφες στιγμές με υγεία και χαμόγελο...!!!!
Εσύ έχεις γενέθλια, σε εμάς χαρίζεις τούρτες...Η σημερινή μου λοιπόν μου αρέσει πολύ΄:spin: Ταυτίζομαι!!! χαχαααχα Το δωράκι μου θα είανι μία τούρτα tres chique μα και ψιλοαναρχική για να μην ξεχνάμε και το καθεστώς εδώ μέσα %$#$ !!!! (Αναρχική λόγω χρώματος λουλουδιών...)
Να σε χαιρόμαστε!
Εγώ θέλω την τούρτα της Λούλους!Δε λέω,καλή αυτή που με κέρασες,αλλά δεν είναι Ναταλοπαραμυθένια!Απορώ κιόλαςQuote:
Originally posted by Nefeli-
καλησπέρα σας ! και χρόνια σας και χρόνια μας πολλά! Ευχαριστώ για την τέλεια τούρτα! πολύ εκτιμώ το γούστο σου! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ!!! :) έτσι είμαστε τα ψαράκια! τα χρώματα πανέμορφα και τι τέλειες οι φιγούρες και η ξανθομαλλούσα! Να'χαμε και λίγο γεύση!
πώς μπόρεσες να κεράσεις σε άλλη από μένα την τούρτα της Αλίκης,ακόμα και με το πρόσχημα πως είναι φίλη μου και την αγαπώ!
Εδώ δεν ξέρει ποιά είναι η Αλίκη και οι φίλοι της!ʼκουσ'εκεί "οι φιγούρες και η ξανθομαλλούσα"!Τι να λέμε τώρα;Δεν της αξίζει!Βρες της μία
με πειρατές,γοργόνα,γλάρο,θάλ� �σσα που της αρέσουν περισσότερο και πολύ της είναι!Χθεσινό σκατό,που ούτε καν πατά το πόδι της εδώ μέσα
να έχει και τη δική ΜΟΥ τούρτα!Ευτυχώς δεν άγγιξα αυτήν που μου έστειλες το πρωί,οπότε μια χαρά θα την επιστρέψουμε!Όχι σαν μερικές
μερικές που τόλμησαν να κεράσουν τη Φτου φαγωμένη τούρτα!Οι λιγούρηδες,οι ασυγκράτητοι...κι έκοψαν και μεγάλο κομμάτι!Αμ οι αυλικοί;
Ποιός είναι ο ρόλος των συμβουλατόρων αν όχι να συμβουλεύουν ορθά τη Φτου,που το παρέβλεψε ενδεχομένως από την πολλή ζάχαρη
που κέρασε και κερνά τις τελευταίες μέρες...Αμ το υπηρετικό προσωπικό,που παρέλαβε και της σέρβιρε την τούρτα;Ακόμα στηρίζει κεφάλι
ο λαιμός του;Ειλικρινά απορώ με την ανεκτικότητα της Φτου!Είπαμε,γενέθλια,γενέθ� �ια,αλλά να μην αλλοτριωθούμε κιόλας!Αν η Φτου
επιθυμεί να χαίρει σεβασμού ανάμεσα στους γαλαζοαίματους και να την λαμβάνει υπόψιν ο λαός του Κακομοιριστάν,πρέπει πάραυτα
ν'αποκατασταθεί η τάξις!Εγώ δε,περιμένω να κεραστώ όπως μου αξίζει.Δε σε συμφέρει Φτου να εξαγριώσεις κι άλλο όσους ήδη έχουν
κατά νου την εκθρόνιση σου.Τα αυλικά γλειφτράκια καλά θα κάνουν να σε κατευθύνουν προς το καλό της Βασιλείας σου,που τρίζει!
καλλιόπη, άντε βρε παιδί μου, να τελειωσει η αναμονή σου να ηρεμήσεις και εσύ.
Η σημερινή λογοτεχνική πρόταση απευθύνεται σε όλες μας που νιώθουμε να υπάρχει ένα παιδί στην ψυχή μας. Παρόλο που το βιβλίο είναι υποτίθεται γραμμένο για εφήβους είναι από τα μυθιστορήματα που δεν ήθελα να τελειώσουν και ας το διάβασα όταν ήμουν 30 χρονών..
Περίληψη
Στο ερημονήσι της Kαλυψώς ζει ένα μοναχικό αγόρι που παίζει με τις καμπάνες των ξωκλησιών και τις μορφές των θαλασσινών βράχων. Eπικοινωνεί με τον έξω κόσμο στέλνοντας σινιάλα στα περαστικά καράβια μ' έναν καθρέφτη κόντρα στον ήλιο. Kάθε Σεπτέμβρη περιμένει το καραβάκι που θα φέρει το δάσκαλό του. Tο σχολείο του είναι το μοναδικό στον κόσμο που έχει ένα δάσκαλο κι ένα μόνο μαθητή. Tην τελευταία χρονιά έρχεται στο νησί μια νεαρή δασκάλα. H αθώα και τρυφερή σχέση της με το μαθητή της προσδιορίζει την εσωτερική διαδρομή πράξεων και αισθημάτων που εξελίσσονται στο τραχύ τοπίο.
H ιστορία του τόπου, η παράδοση, οι μνήμες και οι χαρακτήρες που σμιλεύτηκαν στην ερημιά και στη ζωτική κίνηση της θάλασσας, η κουβαλήτρα φυγή των ταξιδιών και η μοίρα των αποξεχασμένων νησιών διαγράφονται μέσα από τη στοχαστική κοινή πορεία δασκάλας και μαθητή στο χώρο, στο χρόνο, στις ιδέες και στην αλήθεια που αναζητούν.
Να σκάσεις Ναταλία και εσύ και όλη σου η κακία! Εκτός του ότι ψεύδεσαι! κλέβεις αβίαστα και παγωτό από μωρό! Η τούρτα είναι δική μου και δεν την αλλάζω και επειδή είμαι και περαστική και δεν το έχω σε τπτ θα ρίξω και καμιά κουμπουριά προς το παραμυθόσπιτο σου! Κάτω η τσαρική αντιμετώπιση! αυτή την τούρτα δεν θα την ακουμπίσει κανείς! τον έφαγα κι αυτόν και όσους προσπαθήσουν να την πάρουν! Έχω και αρκετή πείνα! μια χαρά ... είμαι έτοιμη και περιμένω!
χαθηκα απο το πρωι αλλα εφτιαχνα ρολα κανελας γιατι εχω επισκεψεις το απογευμα.θα ερθει ενας φιλος που την παρασκευη κανη παρακαμψη στο ριο και ερχεται για κουραγιο οπως ειπε και ο ιδιος.
ʼντε,Καλλιοπάκι,λίγες τριχούλες της γαϊδαρουράς έμειναν,θα τις ξεπετάξουμε κι αυτές!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
λοιπον τα νεα μου
πηγα και εφτιαξα το χαρτι εκλεισα νεο ραντεβου για την εξεταση
θα την κανω αυριο καλως εχοντων των πραγματων
και μετα βλεπουμε!
Με το καλό να κάνεις αύριο τις εξετάσεις σου,να είσαι ασφαλώς καλά,να δοθεί το ποθούμενο
πράσινο φως για τη μεγάλη σου μέρα!Περιμένουμε τα νέα σου αύριο με το καλό!Φιλάκια!