Printable View
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Κι εγω πανω απο 30 ειμαι...εσυ δλδ ρε πιπινι ποσο εισαι;; Είμαι 18+..
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Είναι και το Frozen, η Barbie... Είναι πολλές Τις είδε μάλλον Άντα μετά την Έλσα χαχα!
Quote: Originally Posted by ntinti Εντάξει την άλλη φορά θα σου προτεινω να δεις την Αλίκη στο ναυτικό (δεν ξερω να βάζω και φατσούλα εδώ μέσα γαμωτο) Γιατί δεν μου είπες να δω "η κόρη μου η σοσιαλίστρια"; Οσο περνάει η ώρα λες ακόμη καλύτερες ταινίες
Quote: Originally Posted by george1520 Ζηλεύω φυσικά.. Θα βάζουν και κάθε βράδυ τα δόντια στο ποτήρι.. Αυτή είναι η ζωή Τι λες καλεε;;;Εδω που ειμαι τα καπη εχουν gym πανε εκδρομες...αφου ζηλεψα κ σκεφτομαι να παω...Γιωργο να δεις την καντυ καντυ...
Quote: Originally Posted by ntinti Τις είδε μάλλον Άντα μετά την Έλσα χαχα! Η frozen και η ελσα η ίδια ταινία είναι... Ασχετεςςςςςςςςς... Barbie δεν είδα αλλά θα την βάλω στο πρόγραμμα
Quote: Originally Posted by george1520 Είμαι 18+.. Αληθεια τωρα η μας δουλευεις;;για καπου στα 30 σε εκανα αρα ξανασκεψου ποιος ειναι γερος και ποιος φαινεται γερος,χαχαχα
Quote: Originally Posted by george1520 Η frozen και η ελσα η ίδια ταινία είναι... Ασχετεςςςςςςςςς... Barbie δεν είδα αλλά θα την βάλω στο πρόγραμμα Χαχαχα ε τότε γιατί μας τη λες; Ότι σου λέμε το έχεις δει.. Άρα τα ίδια βλέπουμε. Δεν είσαι και τόσο νέος..
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Τι λες καλεε;;;Εδω που ειμαι τα καπη εχουν gym πανε εκδρομες...αφου ζηλεψα κ σκεφτομαι να παω...Γιωργο να δεις την καντυ καντυ... Τι είναι το καντυ καντυ?
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Αληθεια τωρα η μας δουλευεις;;για καπου στα 30 σε εκανα αρα ξανασκεψου ποιος ειναι γερος και ποιος φαινεται γερος,χαχαχα Και 60 χρόνων να είναι κάποιος.. Είναι 18+.. Ή κάνω λάθος? Ότι δηλώσεις είσαι πλέον..
Quote: Originally Posted by george1520 Τι είναι το καντυ καντυ? Ξέρεις κάτι; Δες ένα dragon ball να ησυχάσουμε όλοι χαχα
Quote: Originally Posted by george1520 Τι είναι το καντυ καντυ? Αχαχαχαχα...ειλικριναααα;;;!! !σοκ κ δεος!!!Εγω επιμενω να δει καντυ καντυ...για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλιοι...
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Αχαχαχαχα...ειλικριναααα;;;!! !σοκ κ δεος!!!Εγω επιμενω να δει καντυ καντυ...για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλιοι... Είδα στο Google.. Φαίνεται τοοοοοοσο ωραία.
Quote: Originally Posted by george1520 Και 60 χρόνων να είναι κάποιος.. Είναι 18+.. Ή κάνω λάθος? Ότι δηλώσεις είσαι πλέον.. Ααα ποτε δεν το σκεφτηκα αυτο...απο τωρα θα δηλωνω κ γω 18+
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Ξέρεις κάτι; Δες ένα dragon ball να ησυχάσουμε όλοι χαχα Πως σου ήρθε?? Έχει την ηλικία σου γιαυτό..
Quote: Originally Posted by george1520 Είδα στο Google.. Φαίνεται τοοοοοοσο ωραία. Ρεεεε πρεπει να το δεις...ειναι δυνατον;;;δε θα δεις ποτε την καντυ καντυ....;;;ιεροσυλια...αχ αυτα τα νεα παιδιαα...