Quote:
Originally posted by Ava
Σκέφτομαι πως όταν η Μεγαλειοτάτη παραχωρήσει το θρόνο της στην επόμενη, θα μου έχει μείνει στο μεταξύ το κουσούρι και θα την αποκαλώ με τον τίτλο της..
Λοιπόν, τα νέα μου.. Έκανα μια ωραιότατη φακή (ακόμη δεν ξέρω πώς βγήκε τόσο τέλεια) και μόλις έφαγα ένα πιάτο "για να τη δοκιμάσω". Φανταστείτε να έλεγα πως θα φάω κανονικά!
Παράλαβα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με απογοήτευσε. Ψιλομα$@*ία μου φαίνεται, αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.. ʼθλιες λεπτομέρειες γράφω στο αντίστοιχο τόπικ. Ακόμη δεν ξέρω αν το συναρμολόγησα και αν το φόρτισα σωστά. Είδα στο u tube μία παρουσίαση άλλης μάρκας από το δικό μου και ο τύπος έβγαζε ντουμάνια! Σωστή τσιμινιέρα! Το δικό μου κάνει μόνο ένα "πλιφ" και αυτό ήταν όλο.. Μια τόση δα τουλουπίτσα ατμού.. Τι αμαρτίες πληρώνω! Το είπα σε μια φίλη μου και μου είπε και θα βγαίνεις έξω με αυτό; Δε θα ντρέπεσαι; Θα πίνεις δηλαδή ουίσκυ και θα κρατάς αυτή τη μα%&ία; Η αλήθεια είναι ότι δε ντρέπομαι καθόλου! Μάλιστα σκέφτομαι ακόμη και σήμερα να το επιδείξω, αν μου κάτσει έξοδος!
Τι λες τώρα!!!!Γιατί να ντραπείς;;;;Εγώ με όλη την παρέα μου έχουμε και κανονικότατα μας συνοδεύουν σε κάθε έξοδο...Μόνο που θα έπρεπε να έχουμε και βάσεις για να τα ακουμπάμε γτ αυτό είναι το κακό του πράγματος...Πού το ακουμπάς;;;;