Καλλιόπη άσε σε παρακαλώ τον Μπενίτσιο ντελ Τόρο γιατί είναι η αδυναμία της αδερφής μου. Κράτα αν θες τον Μπαντέρας που είναι κοντός και δε μου αρέσει!!
Printable View
Καλλιόπη άσε σε παρακαλώ τον Μπενίτσιο ντελ Τόρο γιατί είναι η αδυναμία της αδερφής μου. Κράτα αν θες τον Μπαντέρας που είναι κοντός και δε μου αρέσει!!
Ευχαριστούμε για το δείπνο Μεγαλειοτάτη, μόνο που το παρεάκι απεσύρθη εις τα ιδιαίτερα διαμερίσματά του... Ποδόσφαιρο βλέπετε.. Για το Τζωρτζ, σας το επιτρέπουμε, εμείς στη θέση σας τούμπες θα κάναμε! Αλλά.. Προσοχή, Μεγαλειοτάτη! Απαγορεύεται ρητώς κάθε στενή επαφή, κάθε εκδήλωση επιθυμίας προς συνουσίαν.. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι είναι νόμος του Βασιλείου.. Κατά τα άλλα.. Καλή σας διασκέδαση!
αμαν πια μη δειτε ωραιο αντρα και εξαλου βρε εγω ειμαι μεγαλη γυναικα ποτε θα προλαβω να τους χαρω?
εσεις ειστε μικρες να περιμενετε αντεεεε!
Τρώω τώρα κάτι μεγάλες φράουλες που μου πήρε σήμερα η μητέρα μου και δεν φτάνει που τις τρώω σκέτες, χωρίς ζάχαρη δηλαδή, τις τρώω και μόνη μου, γιατί που είναι το μανάρι να με ταίσει φράουλες στο στόμα; :lol:
Μικρές είπατε, κυρία Καλλιόπη μας; Πού τις είδατε τις μικρές; :lol:
Καλή επιτυχία για αύριο!
αυτη την εντυπωση εχω πως ειμαι η πιο μεγαλη εδω μεσα !
Κουράγιο, υπήκοε Τζίνα, σύντομα θα λήξει η εβδομάδα της λαλαγγοαπαγόρευσης! Φάε φράουλες, φάε σπόρια, να σου φύγει η στενοχώρια! Δεν αναρτώ το άσμα, για να μην επισύρω τη βαρύτερη των ποινών επί του προσώπου μου..Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τρώω τώρα κάτι μεγάλες φράουλες που μου πήρε σήμερα η μητέρα μου και δεν φτάνει που τις τρώω σκέτες, χωρίς ζάχαρη δηλαδή, τις τρώω και μόνη μου, γιατί που είναι το μανάρι να με ταίσει φράουλες στο στόμα; :lol:
Κι εμείς μεγαλούτσικες είμαστε..
Κατά μία έννοια μικρές είμαστε κι εμείς ʼβα μου. Εγώ για παράδειγμα είμαι 21 x 2 χρονών. ʼρα μόλις βγήκα από την εφηβεία x 2! :lol:
εγω παντως ειμαι 50 καρατια!
ʼβα δε θέλω το λαλάγγι αλλά τα μανάρια που βάζετε στις φωτογραφίες να με ταίσουν τις φράουλες! Οπότε και να λήξει η μοναρχία πάλι μόνη μου θα τις τρώω! :lol:
Εγώ πάλι είμαι... με συγχωρείτε Μεγαλειοτάτη, αλλά η περίστασις το καλεί.. http://www.youtube.com/watch?v=dZVbokhrm3E
Θα σας αποζημιώσω αμέσως μετά, το υπόσχομαι!
Έχω χεράκια και μπορώ να φάω μόνη μου.. Τα μανάρια τα θέλω για άλλες δουλειές!
Χαχαχαχα εύκολα!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Και το δικό μου μαύρο είναι, αλλά πρέπει να κρατώ πατημένο το κουμπάκι κάθε φορά που εισπνέω. Το πήρα με νικοτίνη, σε κλίμακα 4 από τις 5 διαβαθμίσεις που έχει και με γεύση ταμπάκο. Δεν καταλαβαίνω γεύση είναι η αλήθεια.. Δεν μου αρέσει, ορίστε, το είπα! Αύριο θα τηλεφωνήσω στην εταιρία να ρωτήσω γιατί υπερχειλίζει το υγρό. Δεν μου αρέσει αυτό, να λερώνονται τα χέρια μου, το καλό ξύλο που το ακουμπώ, κάτι πάει στραβά. Όταν με το καλό έρθεις Ελλάδα, θα καπνίσουμε μαζί σαν φουγάρα!
ʼβα με αυτό που έβαλες το βλέπω το τσουνάμι να σού'ρχεται όπου να'ναι!! :lol: