Άμα θεωρείς ότι τούτο ε να σε ηρεμησει.. Εύχομαι σου το να γίνει σύντομα..
Τώρα τι σε απασχολεί ακριβώς? Ότι ενώ ηβρες την ηρεμια σου αναγκάζεσαι να παεις πίσω? Οτι άκουσες πως θα ερτει και αναστατώθηκες?
Printable View
https://enallaktikidrasi.com/2020/01...iaxeiristoume/
πως να διαχειριστουμε τα αρνητικα συναισθηματα .........αν και δεν μου φαινεται πολυ χρησιμο το σαιτ .....
Αναστατώθηκα και μόνο που το άκουσα. Και επειδή γενικά η κακία αναστατώνει με... Κατά δεύτερον εν επειδή είμαι σε κατάσταση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Είμαι σε ένα χώρο που ήβρα ηρεμία μετά που χρόνια, εσυνήθισα τόσο καιρό, έκαμα τον όπως ήθελα... και ξαφνικά πρέπει να πάω πίσω στον τόπο που με αρρωστήσαν και έφυα. Και είναι και το άγχος της μετακόμισης/επιστροφής, να μεν αντιμετωπίσω τα ίδια... τρέχουν και τα μαθήματα γαμώτο και εν πρέπει να μείνω πίσω. Πρέπει να κάτσω να ξεσπάσω και να ηρεμήσω. Στην πορεία θα δω πως θα είναι τα πράματα και πράττω αναλόγως... εν επίστευκα να έβρω άλλο Κυπραίο δαμέσα αλλά επέτυχα σε πριν μέρες που το είπες.
Χεχε. Ναι κόρηη :)
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα..
Όταν ήμουν στην αρχή της κατάθλιψης μου.. Μου λέει η ψυχολόγος.. Τι περιμένεις από την ψυχοθεραπεία? Της λέω.. "Να μην φοβάμαι".
Μου λέει.. Ξέρεις ότι στο πρόσωπο σου είδα τον φόβο.. Ακόμη και ο λαιμός σου τεντωθηκε όταν το είπες? Τις λέξεις "μη" και "δεν" ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τις ακούσει.. Άρα στην ουσία είπα "θέλω να φοβαμαι". Μου είπε να μιλαω με θετικές λέξεις. Άρα θετικά και συναισθήματα.
Κορηηη να ξεσπασεις...εκτονωσε το...αλλα πες και ως εδω...εγω οριζω,δεν αφηνω τα γεγονοτα να με πανε οπου θελουνε...πηγαινε,φαε την κρυαδα σου και αποφασισε πως θα διαχειριστεις τον χωρο σου και τον χρονο σου ωστε 1.Να διατηρεις καλη ψυχολογια 2.να παρεις τον δρομο για τον στοχο σου...εεε τωρα ενταξει...αν εχεις κ τις υποτροπουλες σου,εδω ειμαστε...κοιτα μπροστα ομως,πισω μην κοιτας ουτε για αστειο...εχε τον στοχο σου σαν σκοπο για να σε οδηγει...οκ;;ενα μετατραυματικο μπορει να το φας τις πρωτες μερες οκκκ...αλλα κοιτα μπροστα.