Printable View
Quote: Originally Posted by ftatl οχι σε αλλο πλανητη σε αλλο γαλαξια ο αρης ειναι κοντα!!! Καταργηθηκαν τα ταξιδια σε αλλο γαλαξια λογω ακριβης βενζινης ....
Quote: Originally Posted by undetermined είχα και εγώ εφιάλτες κάποια στιγμή , πιστεύω ότι είχε να κάνει με την ψυχολογία και την κατάσταση που βρισκόμουν εκείνη την περίοδο.. Μα είμαι καλά.
Quote: Originally Posted by Macgyver Καταργηθηκαν τα ταξιδια σε αλλο γαλαξια λογω ακριβης βενζινης .... δεν πειραζει αν οχι σε αυτην στην αλλη ζωη!!!
Quote: Originally Posted by κοπέλα93 Μα είμαι καλά. Σίγουρα; :P
Quote: Originally Posted by undetermined Σίγουρα; :P Ναι πολύ σίγουρα. Χαχα τέλος πάντων..
Quote: Originally Posted by ftatl δεν πειραζει αν οχι σε αυτην στην αλλη ζωη!!! Ποια αλλη ζωη ? ακομα και το φως στην ακρη του τουνελ που βλεπουν ολοι , ειναι σβηστο λογω περικοπων.......
Quote: Originally Posted by Macgyver Ποια αλλη ζωη ? ακομα και το φως στην ακρη του τουνελ που βλεπουν ολοι , ειναι σβηστο λογω περικοπων....... θα παω στο κινημα δεν πληρωνω του φουστη ενα φωτακι εκει θα το αναψουν!!
Quote: Originally Posted by κοπέλα93 Ναι πολύ σίγουρα. Χαχα τέλος πάντων.. δε πιστεύω να φοράς κανέναν άσπρο μανδύα και να μας λες ότι είσαι καλά; :P Anyway συμβαίνουν αυτά , ο εγκέφαλος είναι μυστήριο πράγμα και το υποσυνείδητο μια πολύ μεγάλη ιστορία για να την αναπτύξουμε εδώ...
Quote: Originally Posted by undetermined δε πιστεύω να φοράς κανέναν άσπρο μανδύα και να μας λες ότι είσαι καλά; :P Anyway συμβαίνουν αυτά , ο εγκέφαλος είναι μυστήριο πράγμα και το υποσυνείδητο μια πολύ μεγάλη ιστορία για να την αναπτύξουμε εδώ... Ναι φοράω. Και έχω και πρόσβαση στι ίντερνετ γιατί καθώς ξέρουμε έχουν κ τέτοιες πολυτέλειες εκεί :p Ναι το ξέρω ειμαι διαβασμενη. ;) Απλως με σόκαρε το πρωί κ το έγραψα.
Quote: Originally Posted by κοπέλα93 Ναι φοράω. Και έχω και πρόσβαση στι ίντερνετ γιατί καθώς ξέρουμε έχουν κ τέτοιες πολυτέλειες εκεί :p Ναι το ξέρω ειμαι διαβασμενη. ;) Απλως με σόκαρε το πρωί κ το έγραψα. Χαχαχαχαχχα Συγνώμη αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο.. Εξομολόγηση να κάνεις εφόσον είσαι διαβασμένη :P
σκεφτομαι να ανοιξω ενα θεμα για μια παρανοηση που υπαρχει στο φορουμ. ποιος ξερει, μπορει τελικα εγω να κανω την παρανοηση...
Quote: Originally Posted by Remedy σκεφτομαι να ανοιξω ενα θεμα για μια παρανοηση που υπαρχει στο φορουμ. ποιος ξερει, μπορει τελικα εγω να κανω την παρανοηση... Τι εννοείς;
Quote: Originally Posted by undetermined Τι εννοείς; το ανοιξα. πανε, δες
Quote: Originally Posted by undetermined Χαχαχαχαχχα Συγνώμη αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο.. Εξομολόγηση να κάνεις εφόσον είσαι διαβασμένη :P Εξομολόγηση ;; :p hahahaha Όχι εντάξει. όχι για μένα.
Quote: Originally Posted by κοπέλα93 Εξομολόγηση ;; :p hahahaha Όχι εντάξει. όχι για μένα. Τέλος πάντων, σε πειράζω... Ίσως να φταίει και κάτι που σκέφτηκες...