ναι ειδες περιεργο δεν ειναι καμια εδω !
εσυ πηγες τη κατσικουλα βολτα?
Printable View
ναι ειδες περιεργο δεν ειναι καμια εδω !
εσυ πηγες τη κατσικουλα βολτα?
:P:P:PQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα μου γλυκιά χαθήκαμε τις τελευταίες μέρες και μου έχει λήψει να σε κοροϊδέψω λίγο χιχιχιχιχι.
Έχω κ ένα σκυλί που όλο μαζί της ασχολούμαι, άσε κ ο πατέρας μου, μου την είπε πως την κακομαθαίνω κάνοντας της όλα τα χατίρια κ η αφορμή ήτανε επειδή της έβαλα να φάει Kellog's με γάλα :lol:
Λιλάκι πως κάνεις τη λεμονάδα?
Μου αρέσει πολύ κ όταν κάνω ποτέ δεν τη πετυχαίνω:sniffle:
ελενακι συνηθως την εκανα με πολυ ζαχαρη, συμπυκνωμενη τη φυλαγα για μηνες στο ψυγειο και την αραιωνα με σοδα και παγακια.θα σου στειλω τη συνταγη μολις τη βρω.τωρα ομως δεν τρωω ζαχαρη και εκανα το εξης:εστιψα ενα λεμονι το αραιωσα με παγωμενο νερο και εριξα μεσα υγρο γλυκαντικο μεχρι να δω ποσο γλυκο το ηθελα μετα εβαλα και παγακια.στη γευση της λεμοναδας το βασικο ειναι τα λεμονια το δικο μου το εκοψα εκεινη την ωρα του εμποριου τα βαζουν σε ψυγεια για να τα διατηρουν.μολις βρω τη συνταγη στην στελνω.
Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε σήμερα;
Εγώ πατάω κουμπάκια.. Έχει πολύ πλάκα τελικά η φάση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σκέφτομαι το εξής: Φορτίζω το σταθερό τηλέφωνο, το κινητό, την οδοντόβουρτσα, τον υπολογιστή μου, τώρα πια το τσιγάρο μου, ποιος ξέρει τι άλλο και δεν το θυμάμαι.. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ένα ηλεκτρονικό λαλάγγι, να το φορτίζω κι αυτό; Ξέμεινα από πρίζες, τι να πρωτοφορτίσει κανείς! :bigsmile:
Καλησπέρα. Πριν λίγο μπήκα σπίτι, είχαν πάει οι "ειδικές Τζινάμεις" να εμψυχώσουν λίγο την αδερφή που δεν ήταν πολύ καλά αφού δεν μπορεί να εργαστεί αυτές τις μέρες οπότε no money no honey που λένε. Τώρα ετοιμάζω να φάω το μεσημεριανό μου!
Καλλιόπη χαίρομαι που ήταν όλα εντάξει στην εξέτασή σου και εύχομαι μέχρι το τέλος του Μαρτίου να κάνεις και την επέμβαση.
Γιωτάκι τι έγινε με την εξέταση που έκανες το πρωί; Τα πήρες τα αποτελέσματα;
ʼβα κράτα γερά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάρε πολλά πολύμπριζα!
:lol::lol::lol::lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα. Πριν λίγο μπήκα σπίτι, είχαν πάει οι "ειδικές Τζινάμεις" να εμψυχώσουν λίγο την αδερφή.....
Δεν παίζεσαι!!!
Μόλις μπήκα σπίτι. Σας αφήνω και επανέρχομαι δριμύτερη!!!
Ειδικες τζιναμεις ουαου.καλα χριστιανη μου στις δεκα το βραδυ θα φας μεσημεριανο?
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια μου!
Στο Ναταλακι μας που ωσονουπω γυριζει απο την εκδρομη της!ελπιζω να περασε καλα να ειναι κουρασμενη κ να της εχει φυγει η επαναστατικη διαθεση.
Στο Ελακι μας που σαν προκομμενο παιδι προλαβαινει κ δουλειες κ καφεδες κ φορουμιασμα κ ολα!
Στη Μακ μας που θα βγει καμαρωτη καμαρωτη κ θα μας φαει η ζηλια ολες μας!
Στο Γιωτακι που θα εχει παρει την απαντηση τωρα κ ελπιζω να μπει κ να μας πει τα νεα της!
Στην Αστεροσκονη μας που ελπιζω κ αυτη να ειναι κουρασμενη απο το ολοημερο μαθημα κ να μην μας ερθει με λαβρες δηλωσεις σαν την κοκκινη Ροζα.
Στη Σοκολατενια μας με τον κακομαθημενο σκυλο που ολο το πειραζουν!
Το Λιλακι μας με τα ωραια αγνα προιοντα απο το χωριο τις δροσερες λεμοναδες κ την κατσικουλα της!
Την Καλλιοπη μας που η εξεταση της ηταν καλη αλλα ευτυχως θα καμαρωσει κ το καμαρι της στην παρελαση κ μετα βουρ για τις μεγαλες κατηφορες!
Το Τζινακι με το καροτσακι,που θελω να μου πει αστειακι.Εκανα κ ομοιοκαταληξια!
Κ την Wow που ειναι κ αυτη στο Λονδινο κ κακοπερναει!Κοριτσακι σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες μα πανω απο ολα για την τουρτα γιατι ειναι ο αγαπημενος πινακας της Ναταλιας κ θα σκασει!
Το Αβουλινι μου με τα κουμπακια του κ τις μπριζες του!Αν δεν βρω το φαρμακο που μου ζητησε ο γιατρος ετοιμασου σα φιλη να θυσιαστεις!Θα ειναι για ιατρικο σκοπο κ ασε τα ηλεκτρικα λαλαγκια!
Κ σε ολο τον υπολοιπο λαο μου φυσικα που δεν εχει δωσει παρων ακομη!
Ελάκι μου που είσαι; Έχω πάθει κι εγώ στερEliση και μου λείπεις!
Λίλα μου σήμερα τα έκανα λίγο μπάχαλο με τη διατροφή μου, το ομολογώ! Να σε ρωτήσω κάτι, πρέπει να κόψεις εισητήριο για την κατσίκα στο μετρό; :lol: :lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε σήμερα;
Εγώ πατάω κουμπάκια.. Έχει πολύ πλάκα τελικά η φάση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σκέφτομαι το εξής: Φορτίζω το σταθερό τηλέφωνο, το κινητό, την οδοντόβουρτσα, τον υπολογιστή μου, τώρα πια το τσιγάρο μου, ποιος ξέρει τι άλλο και δεν το θυμάμαι.. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ένα ηλεκτρονικό λαλάγγι, να το φορτίζω κι αυτό; Ξέμεινα από πρίζες, τι να πρωτοφορτίσει κανείς! :bigsmile:
Σου βρήκα παρέα να κάνετε ηλεκτρονικό τσιγάρο...........
Εξαιρετική η παρέα που μου βρήκες, Σοκολατίτσα μου! Με τέτοια παρέα, ποιος τα χ#%ει και τα τσιγάρα, ιδίως τα ηλεκτρονικά!
Γλαύκη τι γλυκιά που είσαι!!!!!!!!
Ποτέ δεν ξεχνάς κανέναν!!!
Ένα τριαντάφυλλο απο εμένα με πολύ αγάπη