Για άλλο λόγο το είπα το όχι για μένα...
Ναι μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ.
Printable View
Να ευχηθω Καλη Ανασταση σε ολα τα μελη , φιλια κ μη . Και αυριο με μετρο το αρνι , ε ?
Οτι τρώω Ενα Ξυλάκι παγωτό με γεύση φυστίκι
αλλά έφαγα κ το μεσημέρι παγωτό αυτό είναι το πρόβλημα χαχαχα
Βασικά έχω πολύ χρόνο...
Σαρεσει το παγωτο φιστικι ε , κοπελα93 ? απο ποτε τα παγωτα εγιναν προβλημα ?
Καλο ειναι που εχεις χρονο , τρως κ περισσοτερα παγωτα ετσι . Ειμαι σε διαιτα κ δεν θα σε ακολουθησω .
Εχεις πλακα παντως! αληθεια ..
Οτι ειμαι σκατα..
Οτι θα ξαπλαρω και ελπιζω να ξυπνησω μεθαυριο βασικα ηλπιζα να μην ξυπνησω ξανα αλλα κατι τετοιο δε νομιζω να γινει οποτε τουλαχιστον ας ξυπνουσα μεθαυριο...
Καληνυχτα και καλη Ανασταση σε οσους και οσες το γιορτασουν αποψε και καλο Πασχα σε ολους..
Θεοφανια λυπαμαι ειλικρινα ξερεις για ποιο θεμα...Μιας και θα χαθουμε πια καλα να περνατε παιδια... :-)
τι τα αναφερετε τωρα τα παγωτα ρε παιδια??? ειστε σοβαροι??? και μολις πληροφορηθηκα οτι η θεια μου πηρε 2 2κιλα παγωτο φερερο. Την κατσαμε...
αυριο το μεσημερι θα τσακωνονται η σοκολατα με τα κοψιδια, για το ποιος θα κατσει στην κοιλια και ποιος στα μπουτια μου....
Α , σορρυ , τωρα το ειδα , ferrero , ενταξει τοτε . Κανεις διαιτα ? εγω ναι .
Bρε συ , τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια ? αντε , υπνο , υπνο , γρηγορα !! αστειευομαι , κοπελα93 , αλλα η ανηψια μου , ειναι 3 χρονια μικροτερη σου , κ ειμαστε φιλαρακια . Αγγελο με λεει , ποτε θειο . Δεν ειναι καθολου κακο να εισαι επιλεκτικη , κ εγω ετσι ειμαι , κ δεν μου βγηκε σε κακο στη ζωη μου .
Μαντεύω πως θα έχει πολλή αυτοπεποίθηση κ περίσσιο θάρρος.
Θα πέφτει κ εύκολα σε παγίδες... όμως.
Πέρασε παρα πολύ γρήγορα η ωρα ρε συ σήμερα. δεν ξέρω για σας αλλά για μένα πολύ γρήγορα.....
ποτε πήγε τέτοια ωρα ; πρέπει να κοιμηθώ.
Δε θα αποκτησω εγω μαύρους κύκλους.
Αύριο ποιος ξέρει τι θα φάμε πάλι
θα κυλιομαστε απτό φαι χαχαχαχααχα
( Άσχετα όλα)
Ναι , εχει αυτοπεποιθηση κ θαρρος , οσο πρεπει ομως . Γιατι ασχετα ολα , περασε ευχαριστα η ωρα , δεν αποκτας μαυρους κυκλους ετσι , μια ζωη κοιμομουνα αργα , κ ιχνος μαυρων κυκλων . Κοιτα αυριο να το τσακισεις το αρνι !!
Με τις παγιδες που ανεφερες , μεβαλες σε σκεψεις , κατσε να τσεκαρω τι κανει στα προσωπικα της , αν κ δεν μαρεσει νανακατευομαι . Ασε , ξερει αυτη .