Originally Posted by
ntinti
Λυπάμαι που το λέω και δεν είμαι αυτή της άποψης αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς εκτός αν πέσει καμία σφαλιάρα......
Είναι ευαισθητουλα μωρέ και εκεί ποντάρουν κάποια και την πειράζουν ακόμα περισσότερο....
Έτσι ήταν η κόρη μου ,ντροπαλή ευαίσθητη χαμηλών τόνων ακόμα και τώρα που είναι 17 .....Όσο ήταν στο Δημοτικό και αρχή στο Γυμνάσιο δυνοπαθουσαμε κάθε μέρα και εγώ και ο πατέρας της....
Κάθε μέρα μηλουσαμε γιατί την πείραξε ο ένας γιατί την πειραξε ο άλλος ,εκείνη δεν μιλούσε και ερχόταν σπίτι μέσα σε κλάματα και ξεσπούσε .....
Κάποια στιγμή εκεί γύρω στη Δευτέρα Γυμνασίου σαν να αρχισε να αντιδρά ,σαν να αρχισε όλα αυτά που τις λέγαμε τόσα χρόνια Ν τα κάνει πράξεις και ας εδειχνε ότι όταν της τα λέγαμε εκείνη μπορεί να μην μας πρόσεχε....
Μάλλον εμείς μηλουσαμε και μπορεί να έδειχνε αδιάφορη αλλά αυτά καταγραφόταν και κάποια στιγμή άρχιζε να τα εφαρμόζει......
Συνεχίζει να είναι ακομα και σήμερα ευαίσθητη και πολύ συνεσταλμενη αλλά εκεί που δεν περνάει καλά απλά φεύγει και δεν τους δίνει σημασία.....
Οι καθηγητές της πλέον την χαρακτηρίζουν ήρεμη δύναμη δυο λέξεις που εμένα σαν μαμά της με κάνουν να νοιώθω πολύ καλά έως τώρα......
Να την μηλας συνέχεια Άντα μου να την μηλας και ας σου δείχνει ότι εκνευρίζεται ότι δεν σε ακούει ,πίστεψε με όλα τα ακούν και τα καταγράφουν και πιστεύω πως έρχονται οι στιγμές στην ζωή τους που θα ταεφαρμοσουν αυτά που τους έχουμε πει......