Πραγματικα οτι θες διαβαζεις! μολις σου εξηγησε η dalia οτι αλλο γιατρος και αλλο σχεση. στο γιατρο θα τρεξει καποιος για να λυσει καποια ψυχολογικα ή ψυχοσωματικα προβληματα που μπορει να τα λυσει μονο εξειδικευμενος γιατρος (επειδη δεν εχεις αντιμετωπισει τετοια προβληματα ακομη δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και δεν τα αντιμετωπιζουν αλλοι ανθρωποι).Quote:
Originally posted by MANTHES
ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΟΥ;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ; ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
στη σχεση καλυπτεις αλλες αναγκες.
αυτο σου λεω ρε εξυπνε! οτι αυτο που λες ειναι αυτονοητο! λες να τρεξει καποιος να δωσει τοσα λεφτα σε ψυχιατρο ή ψυχολογο χωρις να εχει δοκιμασει να τα λυσει μονος του?Quote:
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ SUSPERIA ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;
ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;
Ολοι οσοι πανε σε ψυχιατρο προφανως δοκιμασαν να τα λυσουν μονοι τους και επειδη δεν τα ελυσαν απευθυνθηκαν σε ειδικο
τι παει να πει αυτη μεγαλειωδης κοτσανα που εγραψες? δηλαδη οποιος γραφει με μικρα αισθανεται μικρος? θυμαμαι αλλου που ειχες γραψει οτι επειδη αισθανεσαι πολυ δυνατη προσωπικοτητα και εχεις πεισμα γραφεις και με κεφαλαια. αν ηξερες ποσο πεισμα εχω εγω και τι δυνατο χαρακτηρα, τα κεφαλαια δε θα μου ηταν αρκετα! αρχικα εθιξα τα θεμα με τα κεφαλαια σου γιατι απλα δειχνουν οτι φωναζει καποιος, δεν ειναι θεμα προσωπικοτητας, ειναι θεμα συμβολισμου!!!Quote:
ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ