Κυκνακι καλά ξύπνησα αλλά πολύ νύστα σήμερα δε ξέρω τι γινεται. Εσύ;;
Printable View
Κυκνακι καλά ξύπνησα αλλά πολύ νύστα σήμερα δε ξέρω τι γινεται. Εσύ;;
Τσεκάρω από την εφαρμογή το φόρουμ όποτε μπορώ και νομίζω θα φαίνομαι συνεχόμενα on line. Καλά με τα όνειρα έχω πάνω από μήνα που βλέπω έντονα άσχημα περίεργα. Κάθε φορά λέω ξέχασε το ξέχασε το όλα είναι καλά γιατί κακά τα ψέμματα επηρεάζουν διάθεση.
Κάποιες μέρες είναι πιο ζορικες και το γνωρίζουμε κυκνακι άσε που έχεις το ραντεβού για το δοντάκι και δε θα πας και στην θεραπευτρια. Νομίζω υπό συνειδητα ίσως σε απασχολούν και σε επηρεάζουν. Μέρα είναι θα περάσει κοπελαρα μου.
Πολύ πιθανό να φταίνε κι αυτά, ναι...αλλά φταίει κι η μοναξιά...μου λείπει η αγκαλιά κι η κουβέντα με κάποιον που με νοιάζεται...αναρωτιέμαι θα τα έχω ξανά αυτά ποτέ;
Προσπαθώ να την κάνω να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα πάντως, σ' ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! ♥
Εύχομαι όταν θα έρθει η αγκαλιά και η συντροφικότητα να είναι από κάποιον που να σε εκτιμά και να σε σέβεται για τα όλα σου. Προς το παρόν απόλαυσε την ελευθερία σου και ας έχει τίμημα τη μοναξιά. Κυκνακι Μ.
Εδώ και καιρό στηρίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και βελτιώνεσαι. Προσπαθείς άσχετα αν δε παίρνει χαμπάρι κάποιος. Σκέψου στιγμές που ουσιαστικά εσύ βοήθησες εσένα. Σε αρκετές συναναστροφές δε σε στήριξε κάποιος αλλά εσύ κάνεις τα βήματα. Η αγάπη έχει μεγαλύτερη δύναμη από τον φοβο. Αγάπη με την ευρύτερη έννοια όχι μόνο των αντιθέτων φύλων.
Ε ναι κυκνακι, είναι όμορφο να έχεις τον άνθρωπο σου όταν όμως δεν τον έχεις βρει να μη σε παίρνει πολυυυυυυ από κάτω. Καταλαβαίνω τι λες και πως το νιώθεις. Θέλω μόνο να μην ρίξω όλο το βάρος εκεί και πέσουμε σε μελαγχολία.
Μου αρκεί που με καταλαβαίνεις... :)
Τώρα θυμήθηκα την πρώτη μου σχέση στα 17 (εντελώς αθώα) που είχε κάνει αυτό με τη διαφήμιση της λάκτα, μου είχε γράψει "σ' αγαπώ" πάνω στη σοκολάτα...το βρήκα πολύ ρομαντικό... ♥ Ίσως να με επηρεάζει λίγο κι η επερχόμενη γιορτή, ποιος ξέρει; Αλλά έχουμε κανονίσει εμείς ότι θα την γιορτάσουμε αλλιώς! :D
Μου αρκεί που χαμογελάς. Είναι σημαντικό να δίνουμε αγάπη στον εαυτό μας πριν την δώσουμε αλλού. Ναι καλέ γιορτάζουμε
Προσπαθούμε, τι να κάνουμε; Να του δώσουμε αγάπη εννοώ...δεν ξέρω αν έχω αρχίσει να με αγαπάω λίγο αλλά προσπαθώ να μην με βλάπτω όμως όχι πάντα μ' επιτυχία...πριν κανένα μήνα πάλι ψιλοτραυματίστηκα, είναι φορές που δεν το ελέγχω...νομίζω πως τότε δεν πρέπει να έγραψα τίποτα γιατί δεν ήθελα να το παραδεχτώ ότι απέτυχα ακόμα μια φορά...μακάρι κάποτε να καταφέρω να το σταματήσω οριστικά...