Γεια σας, σήμερα γράφω για πρώτη φορά..
Σας διαβαζω πολύ καιρό, κ εχω την αίσθηση πως η παρέα σας θα με βοηθησει πολυ :)
Σημερινό ζύγισμα: 84.7
ΥΓ: Μία ερωτησούλα πως βάζω δεκαδικά ψηφία στην υπογραφή μου? :)
Ευχαριστώ πολύ!
Printable View
Γεια σας, σήμερα γράφω για πρώτη φορά..
Σας διαβαζω πολύ καιρό, κ εχω την αίσθηση πως η παρέα σας θα με βοηθησει πολυ :)
Σημερινό ζύγισμα: 84.7
ΥΓ: Μία ερωτησούλα πως βάζω δεκαδικά ψηφία στην υπογραφή μου? :)
Ευχαριστώ πολύ!
Κοντεύω να σκάσω. Ο άντρας μου έχασε τρία κιλά στις διακοπές και έτρωγε τα πάντα και χωρίς να προσέχει. Αδικία !!!
καλημερουδιαααααααααααα παρασκευη σημερααα ΟΛΕ....!
-1 Κιλο σε 1 1/2 βδομαδα...χανω λιγο πιο αργα αλλα χανω τουλαχιστο το κατι τοις μου ας ειναι
Καλημέρα και από εμένα,
Λοιπόν πήγα διατροφολόγο και έχασα ακόμα 400γρ. χεχεχε και τώρα είμαι 71 ακριβός?σε εμένα νομίζω κολλάει η παροιμία που λέει φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι αφού κάθε φορά που πάω διατροφολόγο χάνω ένα μέσο όρο 700γρ?όπως και να έχει αν τα βάλω κάτω έχω χάσει από τις 08/04/2009 7κιλά και από ότι φαίνεται και από την λιπομέτρηση και τα 7 κιλά ήταν λίπος...Πολύ αργά αλλά σταθερά?
ανοδος ανοδος!!
δεν το συζητω..... :)
Ομως σας το λεω μεσα απο την καρδια μου , αν δεν ειχα και εσας δεν θα ειχα δυναμη να ξανασυνεχισω!!
Ό,τι ανεβαίνει,κατεβαίνει,καλή μου,ειδικά όταν είναι στο χέρι μας!Quote:
Originally posted by DEPON
ανοδος ανοδος!!
δεν το συζητω..... :)
Ομως σας το λεω μεσα απο την καρδια μου , αν δεν ειχα και εσας δεν θα ειχα δυναμη να ξανασυνεχισω!!
Όχι εμείς...ο καλός δυνατός εαυτός σου και τα όνειρα του,σ'ενδυναμώνουν να συνεχίσεις!
Χαίρομαι που σε ακούω έτσι!Ποιός σε πιάνει βέβαια τώρα εσένα,που θα μας Ιθακιστείς κι οσονούπω...
ʼντε,δεν πτοούμαστε!Ακάθεκτες,συνεχ ίζουμε,ε; ;)Κι αν είναι στα κοντά η στην Ελλάδα κάθοδος,καλό ταξίδι!
89.2 καλα ξεκινησε ο μηνας εφυγε το 9 απο μπροστα
πως θα αλλαξω το τικερακι να μην βλεπω το 9
αργησα αλλα τα καταφερα
- 600 γρ αυτή την εβδομάδα.
όχι κ τόσο καλα :(
νομίζω ότι τα χάπια δν με πιάνουν πια
ψυχούλα μου
μήν είσια τόσο αυστηρή με το σώμα σου
σκέψου ότι οτιδήποτε θέλει το χρόνο του
έτσι για να σου δώσω κουράγιο
εγώ ξεκινώ σήμερα και είμαι 83,4 !! κιλάκια
και εγω σημερα ειμαι ακριβως 83,4!!
ναντινακι μου να εισαι παντα καλα! :)
Καλημέρα paliopaido, εδώ είμαι πάλι, ήμουν σε άδεια γιαυτό και άργησα τόσες μέρες να απαντήσω, η δίαιτα που κάνω (έμενα τουλάχιστον?) μου φαίνεται πολύ εύκολη, σήμερα είμαι 71kg από 86,5kg και συνεχίζω!!! Έχω 5 γεύματα την μέρα, το πρωί από τα διάφορα γεύματα που μου έχει βάλει εγώ έχω διαλέξει μια κούπα γάλα με κονφλέικς, μετά έχω φρούτο, το μεσημέρι ότι φαγητό υπάρχει αλλά το πολύ μέχρι 250gr χωρίς ψωμί, με άφθονη σαλάτα, μετά πάλι φρούτο και το βράδυ αν πεινάσω πάλι έχει κάποιες επιλογές να κάνω.
Την διατηρώ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
Δηλαδή μου έχει πει να τρώω ένα γλυκό την εβδομάδα αλλά εγώ εδώ και 2,5 μήνες τώρα έχω φάει μόνο 3 φορές αντί για 12 και ποτέ δεν έφτασα τα 250gr φαγητού!
Πάντως αυτό που κατάλαβα και μου είπε και η ίδια η διαιτολόγος μου, δεν είναι πως είναι αυτήν τόσο φοβερή γιατρός και κάνει μαγικά, γιατί όπου και να πήγαινα τα κιλά θα τα έχανα, αλλά η απόφαση η δική μου να αλλάξω επιτέλους διατροφικές συνήθειες, και ότι κάθε άνθρωπος έχει άλλες διατροφικές συνήθειες και χρειάζεται άλλη βοήθεια (ψυχολογική εννοώ?)
Έχω ραντεβού στο τέλος της εβδομάδας για να ζυγιστώ? ;)
http://ticker.7910.org/wg__72__028W2...lociBUZXh0.gif
Σήμερα Δευτέρα, 7/09/2009 και επέλεξα να μη ζυγιστώ για να μην απογοητευθώ. Θα τα ξαναπούμε την επόμενη Δευτέρα.