καλά, αφού σε πληρώνουν μόνο το ένα 8ωρο, το άλλο γιατί κάθεσαι??? ;)
Πάτα λίγο πόδι βρε Ούρσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
καλά, αφού σε πληρώνουν μόνο το ένα 8ωρο, το άλλο γιατί κάθεσαι??? ;)
Πάτα λίγο πόδι βρε Ούρσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μμμμμμμμμμ!!!!!!!!! Αν είχα παρέα να πήγαινα θα το ξεκινούσα αύριο το πρωί....!
Με τόσους άνδρες εκεί, μόνη μου δεν πάω!!!!!!!!!!!! ;)
Κυτταρίτιδα δεν έχω αλλά χαλάρωση αρκετή εντοπίζω στην ευρύτερη περιοχή της κοιλιάς.....
Μου είχε ο doctor κάποτε ότι πάντα έτσι θα είναι, λίγο χαλαρούτσικη, αν δεν κάνω γυμναστική.
Πόδια, γάμπες και όλα αυτά από την κοιλιά και κάτω είναι σφικτά (πως γίνεται αυτό δεν ξέρω ειλικρινά!!!!!!) :)
Μια φίλη μου έχει τον ίδιο σωματότυπο με σένα, Σφιχτά αδύνατα τέλεια ποδιά αλλά η κοιλίτσα δεν "μαζεύεται"
Το κακό είναι ότι είναι δύσκολο να γυμνάσεις την κοιλιά. Πρέπει να κάνεις καθημερινά αμέτρητους κοιλιακούς και πάλι "πλάκα" δεν γίνεται. Μόνο με το κολύμπι θα δεις σημαντική διαφορά και γρήγορα.
Το κολυμβητήριο είναι δημοτικό?
νομίζω είναι δημοτικό. Κοντά στην περιοχή μου μόνο αυτό υπάρχει αλλά δεν ξέρω, με πιάνει και μια τρέλα με τα μικρόβια της πισίνας!!!!!!!!! :P
Επειτα, σκεφτόμουν και την λύση του κολυμβητηρίου στου ζωγράφου που είναι κοντά στο πολυτεχνείο και βολεύει και η συγκοινωνία αλλά θα θέλω καμιά ώρα να πάω και άλλη τόση να γυρίσω. έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο.
Η κοιλιά μου δεν είναι φουσκωτή αλλά σχετικά πλαδαρή.... Μμμμμμμ πως να σου το περιγράψω...... Α! σαν εκείνες τις φατσούλες που αν τις πετάξεις κάτω γίνονται σαν ζελέ?? ε, κάπως έτσι! :D :D
Δεν με πολυπειράζει να σου πω την αλήθεια αλλά είναι ασυμμετρία στο σώμα όπως και να το κάνεις!!!! :)
Καλύτερα να γραφτείς σε κάποιο που είναι κοντά σου, αλλιώς η ταλαιπωρία θα σε κάνει να τα παρατήσεις.
ένα πολύ καλό έχει κοντά μου , αλλά ιδιωτικό, παρα πολύ καθαρό (έχω κι εγώ θέμα με τα μικρόβια) , έχει aqua aerobic προγράμματα και φυσικά πολλές γυναίκες. Πέρσι είχε ο μήνας 80ευρώ. Πιό κοντά σου αν έχεις αυτοκίνητο απ'ότι του Ζωγράφου. Βγαίνεις εθνική οδό και σε 10 λεπτά έφτασες.
οοοοοοο ναι?????????? :)
θα πηγαινουμε μαζί????????? :)
ωραία τότε! θα δω τί μπορώ να κάνω με το τουτού μιας και δεν έχω ακόμη δικό μου (δανείζομαι 7 χρόνια το τουτού του μπαμπά!) και μάλλον οταν επιστρέψουμε από διακοπές θα ξεκινήσουμε!!!!!!! :)
ʼντε, να με δώ να κάνω και aqua aerobic και τί άλλο στον κόσμο!!!!!!!! :)
Γεια σας φιλαρακια!
Λοιπον χτες εκλεισα με 19 ποντους,ακριβως σ'αυτους που μου αναλογουν. Το περπατημα λογω ξαφνικων επισκεψων και δικης μου τεμπελιας πηγε περιπατο μονο του χτες... Δε θελω να χαλαω το προγραμμα μου και θελω να μπω επιτελους σε εναν ρυθμο ασκησης,γιατι μπορω να χαλαρωσω στο αψε σβησε. Τελοσπαντων,σημερα θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα παω. Ειναι φοβερο πραγμα αυτο με τη γυμναστικη. Οποτε ξεκινουσα γυμναστηριο η περπατημα και εβρισκα εναν ρυθμο υποσχομουν και ορκιζομουν πως δεν προκειται να το σταματησω... Ενιωθα πολυ ομορφα με το σωμα μου,μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και ευεξια. Βασικα ενιωθα σα να πετουσα... Ε,παντα μα παντα το σταματουσα και φτου κι απο την αρχη. Τι να πω,ημαρτον,θελω να μου γινει πια τροπος ζωης! Απο την αλλη σκεφτομαι τωρα που δε δουλευω με το ζορι το κραταω,απο τον Οκτωβρη που θα αρχισω δουλεια,η οποια θα ειναι και απαιτητικη,τι στο καλο θα κανω? Πως γινονται ολα? Οι γυναικες που και δουλευουν,εχουν και οικογενεια και παιδια πως τα καταφερνουν? Αν αυριο μεθαυριο κανω ενα παιδακι-λεμε τωρα πως θα μπορω να ασχολουμαι με τον εαυτο μου? Εχω πολλα αναπαντητα ερωτηματα σημερα οπως βλεπετε...
Για αερομπικ σε πισινα ακουω και μου φαινεται τρελλο... Αχ,πρεπει να ξυπνησει λιγο η Πετρουλακη μεσα μας,εστω και λιγο,ειναι τοσο ζωτικης σημασιας η ασκηση...
Παω να μαγειρεψω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για σημερα (ασχετο)... Να δω και ποσους ποντους εχει... Φιλιαααα
ευχούλα μου,
θα σε μαλώσω γιατί μαλώνεις τον εαυτό σου. και τι έγινε που δεν πήγες χθες για βάδην?
θα πας σήμερα.προσπάθησε σήμερα να κάνεις ένα τέταρτο παραπάνω και αύριο μία από τα ίδια και την κάλυψες την μέρα που έχασες.
Το καλό με το βάδισμα είναι ότι όσες φορές και να το σταματήσεις άλλες τόσες το ίδιο εύκολα μπορείς να το ξαναρχίσεις, δεν είναι σαν το αερομπικ για παράδειγμα που πρέπει να ξεκινήσεις από ήπιες ασκήσεις και ρυθμούς και που σίγουρα θα πιαστείς.
Βέβαια το περπάτημα το χειμώνα με το κρύο είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει και έχεις περισσότερες δικαιολογίες για να το αναβάλεις. Πάλι όμως υπάρχουν κάποια τρικ που αν τα εφαρμόσεις σε γυμνάζουν ελαφρά όπως κατεβαίνεις στην προηγούμενη στάση και περπατάς λίγο περισσότερο μέχρι τη δουλειά ή το σπίτι, δεν χάνεις ευκαιρία να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις σκάλες, κάνεις λίγο σκοινάκι στην βεράντα του σπιτιού σου.
Να σου πω τι έκανα εγώ. Λόγο έλειψης χρόνου για να πάω σε γυμναστήριο (άσε που βαριέμαι φοβερά την διαδικασία βάλε φόρμα -όδήγα μέχρι το γυμναστήριο- εκεί γυμναστική 45 λεπτά- πάλι οδήγημα επιστροφής -μπάνιο). Δηλαδή η όλη διαδικασία ξεπερνούσε τη 1,5 ώρα ενώ η γυμναστική ήταν μόνο 45 λεπτά. Οπότε βρήκα κάτι dvd της leslie Samsong ήπιο αερομπικ βασισμένο στο γρήγορο περπάτημα.
Έχει 3 προγράμματα ένα πολύ απλό διάρκειας 15 λεπτών, ένα μεσσαίο διάρκειας 30 λεπτών και άλλο ένα πιό δύσκολο διάρκειας 50 λεπτών. Ανάλογα με τον χρόνο που έχω στη διάθεσή μου και το κέφι μου επιλέγω το ανάλογο πρόγραμμα. Δεν χάνω χρόνο στις μετακινήσεις, δεν με απασχολεί αν με κοιτάν άλλοι, δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό εκτός από τα αθλητικά παπούτσια . Ούτε καν φόρμα δεν φοράω, και με το σορτσάκι μου μια χαρά κάνω την δουλειά μου. χρειάζεσαι μόλις 2 τετραγωνικά χώρου μπροστά στην τηλεόραση, ούτε στρωματάκια, ούτε βάρη.
σε μία συνέντευξη της Πετρουλάκη είχα διαβάσει που έλεγε πως και 20 λεπτά περπάτημα να κάνει κάποιος είναι αρκετά για να διατηρήσει την σωματική υγεία και ευεξία του.
Ακόμα λέει και τις δουλειές του σπιτιού αν τις κάνουμε με πίεση, ταχύτητα και μεγάλες κινήσεις γυμνάζουν καλά το σώμα.
κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες = 9πόντους η μερίδα
Αμαλια μου δικιο εχεις σε οσα λες,απλα τσατιζομαι μερικες φορες με τον εαυτο μου. Με ενοχλει οταν βλεπω κατι να μου κανει καλο και να βαριεμαι να το εφαρμοζω,αλλα φανταζομαι πως οσον αφορα την ασκηση ειδικα,δεν ειμαι η μονη... Για το λογο που λες επελεξα και εγω το περπατημα,δε σε δεσμευει καθολου και ειναι το πιο ευκολο. Νομιζω και αυτο που κανεις εσυ θα μπορουσα να το κανω,αλλα και παλι μου φαινεται πιο δυσκολο απο ενα απλο περπατημα,τι να πω,ειμαι και λιγο περιεργη!
Λοιπον,εως τωρα:
1 φετα ψωμι του τοστ(1π),1 φετα τυρι κιτρινο λεπτη(1π),2 δοσεις γαλα για 2 καφεδες(1π),1 μικρη μπανανα(1π),1 αχλαδι(0π),1 μεριδα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο(9π),1 σαλατα με 2 κουταλακια του γλυκου λαδι(2π) Συνολο=15 ποντοι.
Μενουν αλλοι 4 για σημερα και 2 "τζαμπα" φρουτα ακομη.
Καλη συνεχεια στη μερα σας,φιλακια!
Καλημερούδια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Μόλις ξύπνησα και είμαι πολύ μα πολύ χαρούμενη και περήφανη!!!!!!! δοκίμασα ένα παντελόνι που το είχα ξεχασμένο στην ντουλάπα μου και μπήκα!!!!! Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Τώρα θα πάω για ψώνια (για το φαγητό του σβκ) και μετά έχει μαγείρεμα και καθάρισμα! Θα φτιάξω μια ωραιότατη μακαρονάδα με μπόλικη κόκκινη σάλτσα από φρέσκιες τομάτες! σκέφτόμουν και την έτοιμη σάλτσα βασιλικού...... θα δούμε! ;)
Ευχή μην ακούω χαζά!!!!!! Κανείς δεν εφαρμόζει τα πάντα που του κάνουν καλό... και πόσο μάλλον όσον αφορά στην άσκηση! Κάνε κορίτσι μου ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ και όλα θα έρθουν. ότι μπορείς σημαίνει έστω και 3 ωρες περπάτημα την εβδομάδα! αυτό έλειπε να στεναχωριέσαι που δεν πήγες μια μέρα. Εντάξει, το θεωρώ υπερβολή!!!!!! :) ;)
Πάμε λοιπόν παίδες! μια νέα μέρα ξημέρωσε και είμαστε έτοιμοι για πολλά όνειρα και άλλες τόσες πράξεις!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!! :) :)
Θα μπω οτο μεσημεράκι να σας ενημερώσω αναλυτικά για τους χθεσινούς αλλά και τους σημερινους πόντους!!! :P
Μμμμμμμμμμμμμμμ γιαμι γιαμι!!!!!!!!! :P
Μαγείρεψα, έφαγα και μάζεψα και είμαι έτοιμη για νάνι!!!!!!!!!!! :)
Έφαγα λοιπόν μια μακαρονάδα (νερόβραστα μακαρόνια) με σάλτσα φρέσκιας τομάτας με 3 κουτ. σούπας λαδι γιατί από την ίδια θα φάνε και ο αδερφός μου και ο μπαμπάς, 1 κουτ. κοφτό ζαχαρη, λίγο σκόρδο, κρεμμύδι, αλάτι ρίγανη, πιπερι και λίγο δυόσμο. Μου αρέσει να βάζω τόοοοοοοοοοοοοσα μπαχαρικά στις σάλτσες! ;)
Έβαλα και λίγη φέτα τριμμένη οπότε το μεσημεριανό μου είναι στους 4π+3π+2π=9π
έφαγα και το πρωί λίγο ψωμάκι (με ζύμη όπως αυτή που φτιάχνουν τα κουλούρια Θεσσαλονίκης)το οποίο μου έδωσε 2π άρα ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ : 11.
ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 9π
Δε ξεχνάω και τους 5π που χρωστούσα από την Τρίτη και δεν έχω καταφέρει να αποσβέσω ακόμη. θα αφαιρέσω 3 σήμερα που έφαγα τα χορταστικά μακαρόνια και 2 αύριο και θα είμαστε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Με προβληματίζει βρε παιδιά το γεγονός ότι θα φτάσω τους 18π όταν καταφέρω και μπώ στην δεκάδα του 5 και μου φαίνονται λίγοι...... :) αλλά έχουμε καιρό ακόμη για αυτούς τους προβληματισμούς!!!!!!!! :) :D ;)
Αντα φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) :P
Χαιρετω!!
Αστερακι τι ευχαριστο αυτο με το παντελονι!! Και εγω εχω αρχισει και χωραω σε παλια μου ρουχα και ειναι τελεια!! Αντε και εις κατωτερα!! Να σε ρωτησω,μακαρονια νεροβραστα οσα και να φας τα υπολογιζεις 4 ποντους,ε? Σιγουρα δεν πειραζει,το εχεις τσεκαρισμενο? Γιατι μου ακουγεται πολυ καλο για να ναι αληθινο! Λεω να κανω αυριο μακαρονια!
Λοιπον,χτες ξεπερασα και εφτασα τους 24. Δεν αντεξα,πεινουσα παρα πολυ. Αρα απο σημερα εχω να ροκανισω 5 ποντους,ελπιζω να τα καταφερω.
Οσο για τους 18 ποντους που θα εχεις οταν με το καλο μπεις στη δεκαδα του 5 μη σε απασχολει καθολου...:) Ειμαι σιγουρη πως θα εχει κλεισει το στομαχι σου και μια χαρα θα τα καταφερεις!
Πολλα πολλα φιλακια:)
Αυτό με τα μακαρόνια όχι τσεκαρισμένο αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ! Πρόσεξε μόνο. ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΣ. Δηλαδή δεν μπορείς να φας μια κατσαρόλα από το πρωί ως το βράδυ. Μια κατσαρόλα για μεσημέρι ή για βράδυ!!!!!! αν καταφέρεις να φας τόσα!!!!!!!! :D :D :D
Mέχρι την Τετάρτη που ζυγίζεσαι έχεις αρκετό καιρό για να ροκανίσεις τους πόντους σου γιαυτό μην αγχώνεσαι καθόλου μα καθόλου!!!!!!!
Μμμμμμμμ, νομίζω ότι το δικό μου δτομάχι δεν θα κλείσει ποτέ και αυτό στο λέω με σιγουριά! ελπίζω να μπορώ να μάθω να με ελέγχω με τα γλυκά και όλα τα υπόλοιπα μια χαρά θα πάνε είμαι σχεδόν σίγουρη!!!!
Το μόνο ρούχο που έχω στην ντουλάπα και είναι πρόκληση για μένα, είναι ένα φορεματάκι που είχα πάρει πέρσι για την πρωτοχρονιά μαύρο με φουφούλα στο τέλος σχετικά κοντό (λίγο πιο πάνω από το γόνατο) και δεν το έχω βάλει ποτέ! το έχω κρατήσει με το ταμπελάκι του μέσα στην ντουλάπα. Φέτος όμως τα Χριστούγεννα θα το βάλω ελπίζω. και είπαμε, θα πάμε να αλωνίσουμε στις εκπτώσεις!!!!!!!! (ωχ, πρέπει να μαζέψω κανένα φράγκο.....!!!!!!!! :D :D :D )
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!