Originally posted by rouli
Quote:
Originally posted by irenevaladia
Koritsaki είσαι πολύ γλυκούλα!!! Όταν ειδικά έχει ταλαιπωρηθείς? νιώθεις όχι απλά τυχερή αλλά σαν να σου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο!!! Σου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα και μέσα σε όλα και αυτό!!!
Brazil μου θέλει υπομονή. Όταν έκανα την δίαιτα είχα κολλήσει πάνω από 3 μήνες στα τελευταία 2 κιλά. Μόλις τα έχασα και ξεκίνησα την συντήρηση έχασα και άλλα. Είχα μουλαρώσει όμως και έλεγα «δε θα σας περάσει με τίποτα! Θα σας πετάξω από πάνω μου»
Το mtsek85κακι μας έχει δίκιο!
Dew καλά κάνεις? να τα λες! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Κράτα γερά!
Brazil να σου πω μια άλλη αυτοσχέδια σαλάτα; Θα πάρεις την σκόνη κνορ από το Σ/Μ. αυτή που και καλά είναι κύβοι σε μορφή σκόνης σε ένα πράσινο βαζάκι. Βάζεις σε ένα βαζάκι μισή κουταλίτσα, μισό λεμόνι, λίγο μπαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο. Όχι αλάτι. Τα χτυπάς και περιχύνεις την σαλατούλα σου. Ταιριάζει πάρα πολύ με το μαρουλάκι όπου μπορείς να προσθέσεις και ντοματούλα, αγγουράκι κ.α. Κάνε το και θα με θυμηθείς!!! Αν σε παίρνει θερμιδικά βάλε και λίγα κρουτον ή παξιμάδι λίγο βρεγμένο.
Constance πολλά περαστικούλια!!!
rouli & [b] να μας πεις αν έγινε ωραίο το κοτόπουλο να πάρουμε και εμείς!!!
αμε! σε μιση ωριτσα βγαινει απο τον φουρνο!
ειναι πλ ευκολο. εγω δεν ξερω να μαγειρευω πολλα πραγματα κι ολας οποτε μια χαρα!