μιση μπαλα βανιλια.περιπου 2 κουταλιες της σουπας ηταν.δεν το παιρνω με φοβο.απλα το προτιμω που δεν με ελκυουν τα γλυκα και ειδικα το παγωτο που καποτε μπορουσα να φαω και 2 λιτρα στην καθισια μου.
Printable View
μιση μπαλα βανιλια.περιπου 2 κουταλιες της σουπας ηταν.δεν το παιρνω με φοβο.απλα το προτιμω που δεν με ελκυουν τα γλυκα και ειδικα το παγωτο που καποτε μπορουσα να φαω και 2 λιτρα στην καθισια μου.
:) ναι αυτο ειναι πολυ καλο!να μην σε ελκυουν κ εγω το λατρευα το παγωτο πριν κ τωρα δε μου κανει κεφι να δοκιμασω καν. ομως θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αθωα γλυκα αν δεν εχουν μεσα ενα σορο βλακιες κ γιαυτο σου ειπα μην το παρεις απο φοβο.αν καποια στιγμη το θελησεις ξανα μη το στερησεις απο τον εαυτο σου.
μπα πριν το καλοκαιρι δεν το ξαναβαζω στο στομα μου.θελω να εχω μπει σε 2ψηφιο μεχρι το καλοκαιρι.οποτε καλυτερα μακρια απο τη ζαχαρη εστω και τη λιγη.
:) σιγουρα θα εχεις μπει σε 2ψηφιο μην αγχονεσαι
Κορίτσια κι εμένα μου αρέσει το παγωτό και φυσικά δεν με πειράζει στο στομάχι όπως όλα τα γλυκά γαμ@το! Θα ήθελα να με πειράζουν τα γλυκά για να μην μπορώ αναγκαστικά να τα φάω! Το καλοκαίρι 2 μήνες μετά την επέμβαση που ακόμα έτρωγα με σχετική δυσκολία και ελάχιστη ποσότητα, δοκίμασα παγωτό και όχι απλά δεν με πείραξε αλλά περίμενα να νοιώσω κορεσμό για να σταματήσω κι αυτό δεν γινόταν. Έτρωγα, έτρωγα και δεν έλεγα να χορτάσω. Έτσι όλο το καλοκαίρι δεν ξαναέφαγα παγωτό. Μου στοίχισε βέβαια αλλά κατάφερα να κρατηθώ. Θα φάω πάλι αυτό το καλοκαίρι που θα έχω χάσει τα κιλά που θέλω και θα είμαι στη συντήρηση.
τζινα εγω ειχα παρει ολοκληρη μπαλα ομως καταφερα να φαω μονο τη μιση.ενιωσα κορεσμο γρηγορα ακομα και αν το εφαγα πολυ αργα.
Είναι απίστευτο Ελένη. Είχα πάρει όλο το 2λιτρο κουτί του παγωτού, γιατί λέω σιγά πόσο θα φάω για να το βάλω και σε μπωλ, έτρωγα σιγά σιγά ενώ έβλεπα τηλεόραση και ξαφνικά συνηδειτοποίησα ότι είχα φάει τουλάχιστον 10 κουταλιές του γλυκού χωρίς να έχω κορεσμό και τρόμαξα, λες και το στομάχι μου ήταν κανονικό! Ευτυχώς που εσύ ένοιωσες κορεσμό κι έτσι έφαγες μόνο τη μισή μπάλα.
σημερα πηγα σουπερ μαρκετ με τη μαμα μου και πηρα παξιμαδακια λαδιου 25γρ περιπου τα 2.ειναι τελεια.
πρ ενα μουστοκουλουρο
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 1/4 πατατα μια ακριβως μπουκια κρεας.μου ερχοταν εμετος για καποιο λογο.μαλλον με πειραξε ο καφες.
απογ μιση μπαλα παγωτο αργοτερα μιση κουπα τσαι
βρ 2 παξιμαδακια(25γρ περιπου) 30γρ τυρι μια φετα γαλοπουλα
σημερα ημουν ολη μερα στους δρομους κ ετσι δεν ενιωσα τοση πεινα.. αρα σιγουρα ειναι κ ψυχολογικο που ειμαι μεσα ολη μερα...
μισο κουλουρι πολυσπορο
1/4 κουλουρι
1/4 κουλουρι κ λιγο μπριαμ (3 φετες κολοκυθακι κ 2 φετεςπατατα)
1 μπισκοτο
τσαι
κ τωρα λεω να φαω λιγα μακαρονακια με φετα κ αγγουρακι
Εχτες
Πρ:τιποτα το παπλομα ηταν βαρυ και το κρυο τσουχτερο
Δε:1/2 γιαουρτι 1κτσ κουακερ,1κτγ μελι,2καρυδια
Με:Σημερα πηγα σε τσιπουραδικο μετα απο 5 μηνες σχεδον την δευτερα κλεινω 5 μηνες. Ομος οι παλιοι καιροι περασανε στο παρελθον ειπια δυο ποτηρακια κρασι κοκκινο παρειγγηλα σαλατα και μαριδα αν και τηγανιτη πιστευω δεν πειραζη και μια ατασταλεια, δεν ξερω αν εχεται περαση απο τα τσιπουραδικα του βολου εδω σε καθε τσιπουρακι που παραγγελνεις ερχονται και οι αναλογοι μεζεδες ετσι εφαγα μια καβουροδαγκανα, ενα κοματακι χταποδι και μια γαριδα ολα αυτα μεσα σε 3 ωρες.
Απ:1καφε και αργοτερα 1 φετα γαλοπουλα με 1 κριτσινι
Βρ:Λιγα τορτεληνια
αργοτερα 1/2 μπανανα
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 50γρ τονο 5 τορτελινια
απογ μια κουπα τσαι ενα μικρο παξιμαδακι αργοτερα ενα μουστοκουλουρο
βρ 3/4 κουπας κολοκυθοσουπα μια φετα τυρι του τοστ
καλησπέρα σας μανικάκια
π- γάλα με δημητριακά
δ- δυο φρυγανιές με βούτηρο καο μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
μ- μισό club sandwich και λίγες πατάτες τηγανητές
α- δυο σοκολατάκια
β- χοιρινό με δυο πατατούλες ψητές
καλησπερα κ απο εμενα :)
γιαουρτακι
μιση κουπα γαλα με 2 παξιμαδακια
1/2 μπολακι παγωτου μακαρονια βραστα κ λιγο αγγουρακι
3 μπισκοτα χωρις ζαχαρη
1 κομματακι κολοκυθοτυροπιτα που εκανα με πολλα λαχανικα κ ελαχιστο λαδι.δε ξερω πως να την ονομασω χιχιχ ειχα βαλει καροτο ,μανιταρια,κολοκυθι,κρεμμυ� �ια.παντως στο μικρο οταν με ρωτησε ειπα κολοκυθοτυροπιτα κ μου λεει ωραια! κολοτυροπιτα! θα φτιαξουμε :P
Καλησπερα και απο εμενα.
Πρ:τιποτα
Δε:1/2 γιαουρτι με κουακερ
Με:Σουπα με μοσχαρακι λαχανικα και φιδε,σαλατα μαρουλι
Απ:2κτσ πατατοσαλατα και 1 αυγο βραστο
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι.
Αλίνα φαντάζομαι τον μικρούλη σου να λέει στους ξένους "η μαμά μου έφτιαξε κολοτυρόπιτα"! :lol: Κι εσύ να προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακούγεται!:lol: