αβααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αβα ησουν που ησουν,, τωρα θα γινεις κ επισημα το κινητρο μου.
Τελος. Νεος στοχος Ava κωδικη ονομασια Aβουλα!
Printable View
αβααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αβα ησουν που ησουν,, τωρα θα γινεις κ επισημα το κινητρο μου.
Τελος. Νεος στοχος Ava κωδικη ονομασια Aβουλα!
Γλυκούλα μου Bad, σσσσσσςςςς, μη μας ακούσει κανένας δακτυλιοφορεμένος και μας κρεμάσει τα κουδούνια! Μπορεί να είμαι χαρούμενη με την απώλεια και κυρίως με το ελάχιστο της προσπάθειας, αλλά ο γιατρός είπε ότι απλώς τα πράγματα είναι καλά, τίποτε παραπάνω. Σκέψου άτομα που χάνουν 50, 60 κιλά! Αυτοί βέβαια προσπαθούν κανονικά, θα μου πεις. Ε, εγώ θα γίνω το κίνητρό σου και εσύ το δικό μου. Βλέπω ότι είσαι σε μία διαρκή προσπάθεια και σου λέω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! ʼντε να μπαίνουμε στη σειρά κι εμείς που ξεφύγαμε... Ξεκινώ από σήμερα με μπιφτέκι και αγγουροντομάτα για μεσημεριανό. Τέρμα οι σοκολάτες και οι βλακείες! Κι εσύ θα με επαναφέρεις στην τάξη, εντάξει? (έκανα και ρίμα...)
χαχαχαχαχ πεταω πεταω ανεβα πανω σστα φτερα μου να σε παω βολτα!
ο μετριασμος της βουλιμιας μου κ η ελεγχομενη σαβουρα επιτελους αποδιδουν!
τρωω απολα κ χανω, καποιες φορες πολυ απολα αλλα δεν το βαζω κατω.
θα νικησω το τερας των τυψεων κ το κομματι του βουλιμικου εαυτου μου.
Εχουμε κ αλλες πλευρες, ας δουμε κ τις δυναμικες, γλυκες, ομορφες στιγμες του εαυτου μας!
:bouncing: ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::biso u: ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ :love:
αχ ρε παιδια διαβαζω συνεχεια για χειρουργεια κτλ κτλ και εγω που ειμαι στα 110 κιλα μηπως πρεπει να αρχισω να το σκεφτομαι? δεν ξερω ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα ομως....
Μαρια τσουλαμε ηδη! μια σπρωξια θεμε, αλλα οι σφαλιαρες στον εαυτο δεν δινουν ωθηση, θεμε και πρεπει να μας αγαπησουμε. αντε παμεεεεεεε η κατηφορα συνηθως ειναι ευκολη, γιατι ναλλαξει κατι στα κιλα!>!>>!>!?!?!?
χειρουργειο? ποιος ηρθε? we can do it κ με αλλο τροπο!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΗΜΑ.......ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!! !!!!!!!!!!!!!:thumbup::tumble:Quote:
Originally posted by badgirl11
Μαρια τσουλαμε ηδη! μια σπρωξια θεμε, αλλα οι σφαλιαρες στον εαυτο δεν δινουν ωθηση, θεμε και πρεπει να μας αγαπησουμε. αντε παμεεεεεεε η κατηφορα συνηθως ειναι ευκολη, γιατι ναλλαξει κατι στα κιλα!>!>>!>!?!?!?
χειρουργειο? ποιος ηρθε? we can do it κ με αλλο τροπο!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΤΙΚΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ 7.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΕΣ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ:sniff:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ BAD GIRL!!!!!!!!!!!
:smilegrin::thumbup::yes:
ποτε δεν ειναι αργα να επαναφερουμε το σωμα μας σε σωστους ρυθμους βρε κοριτσια...γιατι δεν δοκιμαζεις ενα διαστημα ισορροπημενη διατροφη με πολλες θερμιδες βρε κουκλα μου προ χειρουργειου? μετα μειωνεις τις θερμιδες λιγουλακι οσο χανεις κιλα κ θα χασεις...
απλα δωσε χρονο στο σωμα σου να συνελθει, λες ειναι εξαντλημενο...φωναζει...
ναι υπαρχει κ η λυση του χειρουργειου παντα, εξαντλησε ομως κ τις αλλες λυσεις πριν...
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ BAD μΟΥ.... :( ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ....ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ...ΑΠΑΛΕΣ...ΣΚΛΗΡΕΣ...� �ΞΠΡΕΣ...ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ.....ΧΑΠΙΑ... .ΣΚΟΝΕΣ....ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ....ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ (ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ)...ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ. ...ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.....:(
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ....Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ....ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...ΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ....ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ BAD ΜΟΥ.....
go for it then! πωπω ολα αυτα, τα ειχα ξαναδει που τα εξιστορουσες αλλα ολα μαζι φανταζουν...εξαντλητικα!!!:cra zy:
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ......:spin: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!ΑΛ ΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....:thumbdown:Quote:
Originally posted by badgirl11
go for it then! πωπω ολα αυτα, τα ειχα ξαναδει που τα εξιστορουσες αλλα ολα μαζι φανταζουν...εξαντλητικα!!!:cra zy:
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ BAD ΜΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ:thumbup::yes:
και γω μαζι σου μαρια...αν νιωθεις ετοιμη για αυτο το βημα καντο.....εγω απο την αλλη θα το παλεψω ακομη με διατροφη και γυμναστικη γιατι οπως προειπα ειμαι και ολιγον τη φοβιτσιαρα....που να με δεις οταν εμπαινα στην αιθουσα για να γεννησω το αγγελουδακι μου.....ασε που να τα λεω δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο πολυ απο εμενα:starhit::starhit:
ΦΟΒΟΣ.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ( ΜΙΑ ΑΠΛΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ) ΛΙΠΟΘΥΜΑΩ ΣΧΕΔΟΝ.......ΑΣΕ.....ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΙΘΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ.....ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ!!!!:(
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ BAD ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:bouncing::bouncy::love:
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
εχω δυο αγγελουδια το 1 ειναι 11 χρονων και η μικρη παει στα 6 ειναι απιθανα τρελοκομεια μοιαζουν σε μενα χιχιχιχιχ:love: