-
μπραβο πωλινα μου χαιρομαι για την αποφαση σου. αυτη τη περιοδο η ζηυγαρια ειναι λογικο να γινει η καλυτερη σου φιλη! κ στο χερι σου ειναι να ελεγχεις ποσο πολυ θα σε επιρεαζει. λοιπον χαιρομαι που την εχεις παλι κοντα σου κ που εσυ μπορεις να την κουμανταρεις οπως νομιζεις. σιγουρα θα σου δωσει πολλες χαρες!
-
Καλημέρα Αλίνα μου. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά, που πίστεψέ με καν δεν την δίνω σημασία. Οκ είδα πως από 104,6 που ήταν στις 22.6 πήγε 101.8 και μάλιστα στην πρώτη μέρα περιόδου, είπα πως οκ πάω καλά. Ακόμα 18 μέρες μείνανε να πάω διατροφολόγο. Θα το αφίσω μέχρι τότε για να είναι ακόμα πιο μεγάλη (ελπίζω) η διαφορά.
-
Γεια σου Πωλινάκι.
Περαστικά στο μικρούλη σου, όλα μια χαρά θα πάνε, τα πιτσιρίκια είναι πολύ πιο δυνατά από όταν ήμασταν εμείς μικρά.
Όσον αφορά τη ζυγαριά, οκ ο καθένας λειτουργεί αναλόγως πώς πιστεύει ότι θα βοηθηθεί.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα κιλά σου πέφτουν όπως βλέπεις, τα 24 κιλά που έχασες σε 4 μήνες, δεν τα έχασες με καμία δίαιτα. :)
Συνέχισε να με μισείς αν σε βοηθάει πάντως :D:D:D
-
Θενκς Πάρη μου!!!! Πια 24 κιλά ? Που τα είδες? Με το ζόρι 23 είναι!!!! χαχαχαχα Ναι όντως δεν τα έχω ξαναχάσει ποτέ με καμία δίαιτα, όμως έχω ξαναυπάρξει 102 κιλά τον Γεννάρη του 2009!!!! Επομένως θέλω το 99 που έχει να το δω από το 1996!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ναι σε μισώ γιατί σε λίγο όπως πας θα με χαιρετάς από το 8!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαίρομαι ηλικρινά Πάρη μου που τα πας τόσο καλά μετά από όλα όσα πέρασες. Πραγματικά μπράβο σου!!!!!
-
Πωλίνα κοπελάρα μου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους αλλά σταδιακά.. Θα πρότεινα να το ξεχάσεις εντελώς το θέμα "κιλά και ταχύτητα απώλειας τους" και να επικεντρωθείς σε άλλες δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Συνεχίζεις τα περπατηματάκια όσο σου επιτρέπει ο χρόνος σου? Σε νιώθω λίγο εγκλωβισμένη και δεν θέλω! Σου στέλνω τα φιλιά μου!
-
Καλημέρα Γιώτα μου. Οι δραστηριότητες που με γεμίζουν αυτή την στιγμή είναι ή να σχεδιάζω στους τοίχους του σπιτιού μου (και ότι ήταν να σχεδιάσω το σχεδίασα, δεν με αφήνουν άλλο) ή να φτιάχνω τούρτες (και πιος θα τις φάει? :P)
Συνεχίζω το περπάτημά μου ναι, αν και ξεχνάω να το καταγράφω κάτω....... Πάντος σίγουρα πάω 50 λεπτά ανά μία μέρα, και τώρα προσπαθώ να το κάνω καθημερινά. για να δούμε.
Εγκλωβισμένη νιώθω και εγώ, όμως αν πω ότι θα σπάσω τα δεσμά μια και καλή και να φύγω από την σκλαβιά, τώτε δεν θα με βρίσκει κανείς!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσε καλή μου!!! Φιλάκια πολλά πολλά
-
Καλημέρα Πωλινάκι μου, ελπίζω να είσαι καλύτρα σήμερα. Σκέψου αυτά που σου είπε η Ναταλία, δεν θα μπορούσα να προσθέσω τίποτε παραπάνω. Να είσαι χαρούμενη για όσα έχεις και να αγωνίζεσαι για όσα δεν έχεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου. Φιλιά!
-
Καλημέρα Αβα μου, ναι είμαι καλύτερα ευχαριστώ! Αλλωστε σκέφτηκα πως γιατί να χαλάω το όμορφο μου χαμόγελο, και να κλαίνε τα πανέμορφα ματάκια μου για κάπια άτομα που έδειξαν ότι δεν με εκτιμούν. Οποια και να ήταν η δικαιολογία τους.
-
Καλημέρα σας. Τί μου κάνετε? Είπα να ανεβάσω την πιο κάτω φώτο με το ίδιο μπλουζάκι (2 σημερινές και 1 παλια). Στις σημερινές έγραψα 102 κιλά αν και δεν ξέρω πόσα είμαι ακριβώς. Απλά έβαλα τόσα γιατι το Σάββατο ημουνα 101.8, κοντά στο 102 δηλαδή. Το παντελόνι εννοείτε πως δεν είναι το ίδιο, αν και το σημερινό, και πάλι είναι σχετικά μεγάλο στα πόδια.
Νομίζω ότι η διαφορά φαίνετε, αφού τώρα πια μπορώ να φοράω το μπλουζάκι με την ζώνη του χωρίς να πετάει στο στομάχι όπως παλιά.
Μες τις επόμενες μέρες θα βγάλω και με το πράσινο μπλουζάκι, που εκεί η διαφορά θα είναι ακόμα πιο εμφανή!
-
Ξανά προς τη δόξα τραβάς! Μπράβο ρε Πωλίνα, χαμόγελο και κέφι θέλω!
-
Έχει πέσει πολύ η περιφέρεια! και τα πόδια! wow ξανα!
-
Καιρός δεν ήταν να αρχίσουν να πέφτουν και εκείνα καλά μου? Εκεί είναι όλο μου το πρόβλημα!!!! Θενκς πάντος!
-
Βλέπω διαφορά σε κοιλιά, μέση πόδια..!! μπράβο αστέρι..!! τα καλύτερα έρχονται..!! :)
-
-
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: