Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Δηλωνω πολυ καλα, :blush:, αποφασιμενη ακομα περισσοτερο να αγαπησω τον εαυτο μου, να του επιτρεπω απολαυσεις, οχι μονο φαι αλλα και κοινωνικοποιηση!, να τρωω τα παντα αλλα με μετρο, και να κοιταω την ψυχη μου και το πως θα ειμαι χαρουμενη και οχι να σκεφτομαι το βαρος και το να ειμαι αδυνατη.Να με ενδιαφερει η υγεια μου ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!! ψυχικη και σωματικη. Και αυτο εχω καταλαβει πολυ καλα πως ερχεται μονο αν απαλλαχτω απο τις σκεψεις περι φαγητου.
Βreak μου, ξερεις πολυ καλα οτι τα γλυκα και τα πατατακια και γενικοτερα αυτες οι "νοστιμες" τροφες , ειδικα αν αποτελουν τη βαση της διατροφης σου ειναι καταστροφικες τοσο για την υγεια σου οσο και για τη διαθεση σου. Αυτο που πρεπει να κανεις πιστευω πως ειναι να μη σκεφτεσαι οτι θελεις να αδυνατισεις. Να συμβιμαστεις με την ιδεα οτι δεν θα γινει ουτε γρηγορα, ουτε με ενα θαυμα. Αυτο που προεχει ειναι να ισορροπησεις την διατροφη σου, και αμεσως θα φτιαξει και η ψυχολογια σου. Να σε ενφιαφερει να εισαι υγιης και χαρουμενη και οχι να αδυνατισεις. Επισης να βρεις τον τροπο να κανεις νοστιμα φαγητα αλλα πιο υγιεινα. Θα εκπλαγεις με το ποσο νοστιμα μπορουν να γινουν φαγητα με εξυπνους τροπους , απαξ και το παρεις αποφαση. Δε διαφωνω οτι ειναι νοστιμες ολες αυτες οι μαλακιες που υπαρχουν στα ραφια των σουπερ μαρκετ και στα περιπτερα αλλα ο οργανισμος σου αξιζει πιο σωστες τροφες! Ασε που ολα αυτα ειναι ακρως εθιστικα. Ειπες οτι θελεις να σε ταρακουνησουμε λεγοντας σου κατι, θα μπορουσα να σου αναφερω τις αρρωστιες που σου "προσφερουν" ολα τα ετοιματζιδικα αλλα δε θελω να σε τρομαξω, απλα σου λεω να τις κοψεις και να βρεις τις εναλλακτικες σου, οχι για να αδυνατισεις αλλα για να εισια υγιης και χαρουμενη. Μην κανεις διαιτα, αλλα επικεντρωσου στο να τρως συχνα , και να φτιαχνεις φαγητα και σνακ που σου αρεσουν, οχι που θα σε αδυνατισουν ξαναλεω αλλα που θα σου δινουν ικανοποιηση και δεν θα ξεσπας σε βουλιμικα.
Κι εγώ δηλώνω πως συμφωνώ με όσα δήλωσε η προλαλήσασα που δήλωσε με τη σειρά της πολύ καλά επειδή σύμφωνα με όσα μας δήλωσε η σωστή τροφή σε κάνει να νιώθεις καλά. Break μου, ξύπνα και κάνε τα απαραίτητα για να δηλώσεις άμεσα κι εσύ όσα δηλώνουμε οι υπόλοιποι.:smirk::smirk::smirk::smirk::sm irk::smirk::smirk: