Originally Posted by
Nanig
Καλησπέρα σας.Διαβάζω πολύ καιρό τις αναρτησεις σας και καποιες φορες νιωθω ανακουφιση που υπαρχει τοοοσος κοσμος με τα ιδια προβληματα σαν τα δικα μου.Νιωθω οτι δεν ειμαι μονη.Και δεν ειμαι η μονη...Ειμαι 30 ετων.Στα 22 μου επαθα την πρωτη κριση πανικου,επειτα απο την απωλεια φιλου,λογω τροχαιου.Γενικα βιωσα και αλλους θανατους και αρρωστιες μεσα στην οικογενεια μου.Οι κρισεις πανικου με τα χρονια αυξηθηκαν...για καποιο διαστημα με ειχαν αφησει ησυχη...και ερχοταν..και εφευγαν...και ξαναερχοταν...εντελει κατεληξα με ενα ευερεθιστο εντερο και αρρυθμιες.εχω κανει ολες τις εξετασεις(κολονοσκοπησεις, γαστροσκοπησεις,3-4 καρδιολογους)....τιποτα το παθολογικο....ξεκινησα ψυχοθεραπεια...εχω αγχωδη διαταραχη,αρρωστοφοβια και φοβο θανατου...Καθε φορα π εχω αρρυθμιες (δεν κανω πολλες μεσα στη μερα,ουτε καθε μερα),νομιζω πως θα πεθανω,χαλαει ολη η μερα μου,γεμιζω φοβο και πανικο.Ψυχοθεραπεια κανω εδω κ 2 μηνες μονο,νιωθω πως κατι παει να γινει στην αλλαγη σκεψης μου,αλλα μαλλον ειναι πολυ νωρις.Ηθελα απλα να μοιραστω και εγω την ιστορια μου.