Κι άμα το πάρουμε έτσι...
Printable View
Κι άμα το πάρουμε έτσι...
Αφιερωμένο στη Μαρία Αλιφέρη μας και στις αγαπημένες της!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
έλα κοριτσάκια πάρτε λίγο τα πάνω σας η ζωή είναι ΩΡΑΙΑ.....
--->La vida es bella - Miguel Bosé & Noa
Γεια σας και πάλι,
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Είναι πολύ σημαντικό για μένα!
Μετά από μερικές επισκέψεις σε γιατρούς και μπόλικες εξετάσεις, το πόρισμα είναι ότι είμαι καλά. Το δύσκολο είναι ότι πρέπει να το πιστέψω και εγώ, ακόμη και όταν η πίεση επιμένει να ανεβαίνει.
Ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι οργανικά δεν έχω κάτι και ότι είναι ψυχοσωματικό. Πρέπει όλα να τα περνάω στο ?ντουκου? και να μην αγχώνομαι! Όλα προκλήθηκαν από άγχος και πίεση. Και αυτό είναι δύσκολο! Δεν μπορώ να με αλλάξω ξαφνικά! Και να μην αγχώνομαι!
Αυτό που μου συνέβη ήταν σοβαρό, πρέπει από εδώ και πέρα να προσέχω το θέμα της πίεσης και καλό είναι να μην αγχώνομαι για να μην ξαναπάθω κάτι παρόμοιο. Η θεωρία είναι εύκολη αλλά η πράξη δύσκολη?
Έχω και ένα θέμα με το αυχενικό οπότε επιδεινώνει τους πονοκεφάλους.
Πριν 2 ώρες είχα 15 με 9, και πρέπει να μην το σκέφτομαι αλλά να αδιαφορώ! Δεν ξέρω ακόμη να το κάνω καλά αλλά προσπαθώ.
Μου έδωσε κάποια φάρμακα αλλά για λίγες μέρες. Και μου είπε να μην αγχώνομαι, να μην κουράζομαι, διατροφή, και μου είπε να αρχίσω γυμναστήριο (χαλαρά).
Προς το παρών προσπαθώ να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με κάνουν να νιώθω καλά. Προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με άσχετα πράγματα.
Είμαι καλύτερα και ψυχολογικά παρόλο που τα συμπτώματα συνεχίζουν να υπάρχουν!
Να ?ναι καλά και το παλικάρι μου που με στηρίζει απίστευτα!!! Είναι πολύτιμος και υπέροχος!
Το ιατρικό ρεπορτ σταματάει εδώ για σήμερα. Πάω να πάρω και τις αιματολογικές εξετάσεις μου σχετικά με το θυρεοειδή μου τώρα και νεότερα αύριο! (το τρέναρα αλλά τελικά σήμερα πήγα! )
Σας ευχαριστώ και πάλι ομορφούλες μου!
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!
Και μην ξεχνάτε είστε πολύτιμες!
Α ρε Ναταλια με τα σχόλια σου και τις φωτογραφίες σου! Μου φτιάχνεις την διάθεση!!! :)
Μια σφιχτή αγκαλίτσα στο Νεκταρινέλι μου!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ κι όπως είπαμε...
αν πω οτι σε αυτο το θεμα δεν εχω καταλαβει ακριβως για τι μιλατε θα με πειτε χαζη? η ομαδα R ποια ειναι?
Καραμελίτσα μου,μεγάλη η ιστορία αυτής της ομάδας και τι να λέμε τώρα...
Ο τίτλος αλλάζει συχνά ανάλογα με τα κέφια της υποφαινομένης
αλλά η ουσία είναι πως αγαπιόμαστε και μοιραζόμαστε τις ανάγκες
και τις σκέψεις μας για όσα μας απασχολούν...Τα πάντα επιτρέπονται εδώ!
Με δυό λόγια,είμαστε μια παρέα γυμνιστών σε ελεύθερο σχέδιο...
ααααα σαν κουβεντουλα χωρις θεμα ας πουμε
Ή σαν αγάπη χωρίς λόγο, ή σαν δέσιμο χωρίς εξήγηση, ή σαν φιλία χωρίς προυποθέσεις και ιδιοτέλεια...Quote:
Originally posted by karamela
ααααα σαν κουβεντουλα χωρις θεμα ας πουμε
Σε κάλυψα καραμελάκι? :)
Αυτή μπορεί να θεωρηθεί η ατάκα του μήνα! έχω λυθεί στα γέλια!!Quote:
αν πω οτι σε αυτο το θεμα δεν εχω καταλαβει ακριβως για τι μιλατε θα με πειτε χαζη? η ομαδα R ποια ειναι?
Νεκταρινάκι μου θέλω να σου στείλω φιλάκια και αγκαλιτσες, να μου είσαι ήρεμο και χαλαρό, και να δείς αυτός ο παλιοθυρεοειδής μπορεί να φταίει για όλα.Quote:
Originally posted by Nekky
Το ιατρικό ρεπορτ σταματάει εδώ για σήμερα. Πάω να πάρω και τις αιματολογικές εξετάσεις μου σχετικά με το θυρεοειδή μου τώρα και νεότερα αύριο! (το τρέναρα αλλά τελικά σήμερα πήγα! )
Σας ευχαριστώ και πάλι ομορφούλες μου!
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!
Και μην ξεχνάτε είστε πολύτιμες!
Μη μου στενοχωριέσαι κοπελάρα μου ναι?
Γιατί.... ...γιαυτό που η αγαπημένη σου (καλή της ώρα!) θα σου απαντούσε : γιατί σουρτουκεύεις Ναταλία!!! :PQuote:
Originally posted by NADINE
Γιατί καλέ κυρία με λες απούσα και μάλιστα το πιο πολύ;Quote:
Originally posted by Lily
Ναταλάκι μου, καλώς μας ήρθες, αν και πάλι απούσα είσαι το πιο πολύ!!! Εσωτερικός μετανάστης ένα πράγμα!!
--->http://www.youtube.com/watch?v=OXgGsAqH7vI
Δεν είμαι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις σου....
Καλημέρα κουκλιτσες..
Νεκταρινάκι πολύ ευχάριστα τα νέα για την υγεία σου, μην αγχώνεσαι βρε παιδί μου κι εσύ προσπάθησε σιγά σιγά όσο είναι εφικτό ...όσο για γυμναστική θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου απόλυτα
εγώ ξεκίνησα curves είναι ΤΕΛΕΙΑ... πάω μισή ωρίτσα χορεύω κάνω όργανα και αισθάνομαι πολύ καλύτερα
σου στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου...
λιλάκι μπαρμπουνίτσα αλεξάνδρα γεωργία λήδα μεγάλη απούσα , βασουλινάκι και όλες οι άλλες κουκλιτσες και ιδιαιτέρως την κα ΠΡΟΕΔΡΟ
σας αγαπώ ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ
καλημέρααααααααααααααα κοριτσάκια. τι κάνετε?
Μια γρήγορη ματιά μπήκα να ρίξω, γιατι με περιμένει μία στοίβα ρούχα που από προχτες φωνάζει ΄"αντε τεμπέλα σιδέρωσε με".... κλαψ κλαψ
φιλάκια πολλά
Κλαψ κλαψ,φιλενάδα;Κλαψ κλαψ,που ανταποκρίνεσαι στο αίτημα τους;Σε τα μας; ;)Quote:
Originally posted by GeorgiaP
΄"αντε τεμπέλα σιδέρωσε με".... κλαψ κλαψ
Αφήνω μια καλημέρα γεμάτη φιλιά και χαμόγελα για όλες τις αγάπες μου
κι ένα τραγούδι για την ταλαίπωρη σιδερώστρα!Παίρνω την τιμωρία μου,κυρία Λίλυ
και πάω σπίτι να μελετήσω να μη με αφήσετε στην ίδια τάξη,που δε σας ικανοποιούν οι επιδόσεις μου...
--->ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : ΣΙΔΕΡΟ Μ'ΑΤΜΟ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Την ώρα που σιδέρωνε
της ήρθε πως ξημέρωνε
και σφύριζε καράβι.
Σαν τότε που διαλέγαμε
με ποιον μπορεί να φεύγαμε
στην πρώτη αγάπη σκλάβοι
Κι είχε ένα σίδερο μ' ατμό
και λίγο ιδρώτα στο λαιμό
Σάββατο απόγευμα στην άκρη της κουζίνας.
Γυρνάει ραντίζει ένα γιακά
και λέει στον άντρα ξαφνικά
πως πάει κι αυτός ο μήνας.
Την ώρα που σιδέρωνε
της ήρθε πως ημέρωνε
στα γόνατα λιοντάρι.
Διπλώνει ένα πουκάμισο
κι ο γιος χρονώ ενάμισο
στα πόδια της κουβάρι.
Σάββατο απόγευμα στην άκρη της κουζίνας.
Γυρνάει ραντίζει ένα γιακά
και λέει στον άντρα ξαφνικά
πως πάει κι αυτός ο μήνας.
Την ώρα που σιδέρωνε
της ήρθε ν' αφιέρωνε
σε κάποιον τη ζωή της
Που ανέβαινε στη μάντρα της
και γνώριζε τον άντρα της
με την αναπνοή της.
Σάββατο απόγευμα στην άκρη εκεί στην πόρτα.
Μια πιέτα δύσκολη πατά
απ' τ' όνειρό της σταματά
κι ανάβει όλα τα φώτα.
Quote:
Originally posted by Lily
Αυτή μπορεί να θεωρηθεί η ατάκα του μήνα! έχω λυθεί στα γέλια!!Quote:
:/ ε τι φταιω αφου δεν εβγαζα ακρτη η καημένη? :P
Κοριτσια μου καλα δεν ξερετε ποσο χαρα και θαρρος μου δινετε!
Σημερα ειμαι καλα, ή καλυτερα επελεξα να ειμαι καλα!
Η πιεση συνεχιζει αλλα της γυρναω την πλάτη!
Διαλεγω να μην σκεφτομαι οτι με βαραινει. Διαλεγω χαρουμενες σκεψεις σαν τον Πητερ Παν! :D
Οι αιματολογικες τελικα βγηκαν πολυ καλες!
Τωρα ετοιμαζομαι να βγω μια βολτιτσα να περπατησω λιγακι ωστε και να χαλαρωσω και να γυμναστω!
Σας ευχαριστω και παλι!
Και συνεχιζω να πιστευω οτι .....τα καλυτερα ερχονται!
φιλακια ομορφουλες!
Τις σιδερωστρες παραπανω απο ποιον να τις παραγγειλουμε? Απο σενα Ναταλια??? :P :P :P
Mπράβο, Νεκταρία...πολύ χαίρομαι για τα καλά σου νέα...πάτα και κανά πουκαμισάκι για μας που δεν έχουμε και πολύ όρεξη για...σίδερο, προκομμένη μου, εσύ....!
Φιλιά πολλά,
Λιλού, Ναταλάκι, Αννεζίνα, διπλοΒασουλίνι(με την πιο καλή έννοια) Μπαρπούλι και όλες όσες περνούν ή όχι συχνά...
Α! Και, φυσικά, στην καραμελοαπορούσα!
Aπό τον Σποτάκο,χαρά μου!Quote:
Originally posted by Nekky
Τις σιδερωστρες παραπανω απο ποιον να τις παραγγειλουμε? Απο σενα Ναταλια??? :P :P :P
Κι αν δε σε ικανοποιεί το ακριβές σχέδιο,
του λες πώς ακριβώς τον θέλεις τον σιδερογκόμενο.
Παράδοση στο σπίτι,αν θυμάμαι καλά,εντός 48ώρου.Με γειά σου!
Πολύ σε νηνεμία τη βλέπω την παλίρροια μας...
Πού είναι το κύμα της,πού είναι η δίνη της;Αχ...
Όχι πως θα σε ανεβάσει,απλά ήθελα να σου αφιερώσω κάτι...
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ
Στίχοι: ʼλκης Αλκαίος
Μουσική: Σωκράτης Μάλαμας
Η γη μια σβούρα στ' ουρανού τα πλάτη
γυρίζει στον αρχέγονο χορό
σπασμένη η πυξίδα μου καιρό
κι εγώ αφήνομαι στου ζέφυρου την πλάτη
Σ' ένα πατάρι πελαγοδρομώ
δεν είναι η μοναξιά που με πειράζει
τις Συμπληγάδες του καπνού περνώ
να ζαλιστώ με κάποια που σου μοιάζει
Στο ξόδεμα τη λύτρωση ζητώ
σε δρόμους που τρελαίνεται το αίμα
Λέω τη νύχτα μέρα και το πικρό γλυκό
πυξίδα μου ένα χαμένο βλέμμα
Παίζει τραγούδια με παράφορα φεγγάρια
ζούμε στο ψέμα όπως στο νερό τα ψάρια
μηνύματα μη στέλνεις λυπημένα
αύριο θα δεις πως μας κερδίζουν τα χαμένα
Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη
μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του
η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη
κι εγώ ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου
Στο ξόδεμα τη λύτρωση ζητώ
σε δρόμους που τρελαίνεται το αίμα
Λέω τη νύχτα μέρα και το πικρό γλυκό
πυξίδα μου ένα χαμένο βλέμμα
Τα φιλιά και την καληνύχτα μου σε όλα τα κοριτσάκια,
που αυτήν τη στιγμή υφαίνουν όνειρα και ταξιδεύουν,
ακροβατώντας σε ιστούς αναμνήσεων και πόθων...
--->ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ : Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
μια γρηγορη καλημερα κι απο εμενα τη πλεον μονιμως απουσα. πολλη η δουλεια και επελεξα να μη μπαινω τακτικα για να μη με διωξουν!!
αλλά σημερα, επειδη ζυγιστηκα και ειμαι και παλι 83,9 δεν μπορουσα να μη μπω! τι ομαδα R ειμαστε ε??
ειδες καραμελιτσα, καλα που μας ρωτησες και το θυμηθηκαμε....πολυ γελιο...ειδικα εκεινο που λες οτι δεν εβγαλες ακρη...δηλαδη διαβασες πολλες σελιδες γα να βγαλεις ακρη?? και μετα προεκυψε η απορια?
προεδρινα, που κατα καποιες εισαι παντου και πουθενα.....προτεινω να κανουμε και ενα νεο τοπικ με ιστορικες πληροφοριες!!!!
νεκταρινι μου χαιρομαι πολυ για τα ευχαριστα νεα. μακαρι ολες να εχουμε παντα τετοια νεα. οσο για τη πιεση, ε, καποια στιγμη θα πεσει ή θα τη ριξεις ε?
νεκκυ μου ποια σιδερωστρα παραγγειλες? εγω θελω την τριτη αλλά μου φαινεται μονο τρια θα παρω....
ε, αν μη γραψω και κατι να γελασετε??
Καλημερα κοριτσια μου!
ειπα να μπω για ενα πρωινο μπανακι!
Μπαρμπιτακι μου αυτο το 83,9 πολυ καλο!! μπραβο σου! αντε και πιο κατω! ;)
Tidekpe μου που αυτη την στιγμη δεν θυμαμαι το ονομα σου (συγχωρα με) το σιδερωμα ειναι απο τις δουλειες που δεν τις χωνευω καθολου! Αλλα θα κανω οτι μπορω για σενα! :)
Τελικα εκανα την παραγγελια μου σχετικα με την σιδερωστρα! Εστειλα μια φωτο του Δημητρη μου και θα ειναι ετοιμη σε 24 ωρες οπως ειπε και η αρχηγος! Οποτε και θα καμαρωνω το ταιρι μου οταν σιδερωνω και οταν με τσατιζει θα τον 'καιω' λιγο παραπανω!!! :D :D :D
φιλακια!!!
Καλημερα Χριστος Ανεστη... χρονια πολλα....καλο μηνα...καλες βδομαδες....χρονια πολλα σε οσες γενεθλιαστηκαν και δεν τους ειπα....περαστικουλια στη νεκ.....μια σιδερωστρα τημ πρωτη καταπροτιμηση θα παραγγειλω εγω.....
Ελπιζω να εισται ολες απο καλα καλυτερα και ακομη πιο καλα....Χαθηκαμε τον τελευταιο καιρο αλλα ελπιζω γρηγορα να επανελθω στους ρυθμους μου...με το θεματακι μου εχουμε τελειωσει με τις εξετασεις και γυρω στις 24 του μηνα θα γινει το χειρουργειο..κατα πασα πιθανοτητα ομως θα αλλαξουμε κλινικη και αυτο ειναι που με αγχωνει...η Βιοκλινικη εχει πεταξει εξω το ΙΚΑ και τωρα ο Σκρεκας και η ομαδα του θα χειρουργουν αλλου γιατι εχουν πολλα ατομα με γνωματευση απο το ικα....και ειμαστε στην αναμονη να δουμε τι τελικα θα γινει....Αυταααα απο μενα....ΝΑταλια εσυ πως πας με το θεμα σου????
Την αγαπη μου και τα χαιρετισματα μου σε ολες σας....φιλια πολλα κ ελπιζω τωρα να τα λεμε πιο συχνα :)
Ετσι πέρασα για μία καληνύχτα...
Μπαρμπουνάκι μου μπράβο κ ξαναμάτα μπράβο!!
Σας φιλώ όλες γλυκα και να δηλώσω οτί σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη...... καληνύχτα Ναταλία!!
Kαλημέρα!Εκεί που ετοιμαζόμουν για Πάτρα την Κυριακή(κι ήμουν κι εγώ πολύ χαρούμενη,Ευγενία μου)
να πάω να πιάσω το Μαρικάκι από το μαλλί,που μας έχει εντελώς παρατημένους(θα έριχνα κι ένα δάγκωμα στο Λούμπι)
μου τηλεφωνούν από το ταμείο μου(πάνω που με ρώτησες Αλεκουζάκι μου)πως εγκρίθηκε μόλις η επέμβαση μου
(τώρα φεύγω για εκεί να παραλάβω τη χαρτούρα)!Παίρνω το γιατρό για να κλείσω ημερομηνία χειρουργείου,
να τρέχουν οι μέρες όσο θα ήμουν Πάτρα(μάλιστα έκανα όνειρα να έρθω και Αθήνα μετά,αφού είχα δυνατότητα)
και μου λέει στις 24 χειρουργούμε Θεσσαλονίκη(πες μας,κοπελιά,κάτι που δεν ξέρουμε),διαθέσιμες ημέρες έχουμε 22,27...
Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβριμπάντιζ τζι!Εκεί που έλεγα δε θα έρθει ποτέ η μέρα εκείνη,θα σας τακτοποιώ μία μία όλες
κι εγώ θα μένω η τσατσά στο ράφι...ʼκυρα τα ταξίδια(κλαψ,κλαψ)και ξεκινά προετοιμασία για κοπτοραπτική!
Δεν αποφάσισα ακόμα ημερομηνία,αλλά μάλλον θα πω στις 27,που είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!
Δεν ξέρω τι λέει η κυρία διευθύντρια για όλα αυτά...Αν της αρέσει η μέρα,αν χρειάζομαι χαρτί από το γιατρό
για να μη μου βάλει αδικαιολόγητες απουσίες,που θα λείψω...Και σήμερα πάω και Κατερίνη να το πω και στους δικούς μου.
Αυτό το πράγμα που πρώτα λέμε στο διαδίκτυο και μετά στους δικούς μας για εγκυμοσύνες,επεμβάσεις,γκο μενικά και τα συναφή
να το κοιτάξουμε λίγο νομίζω...Είμαι πολύ αναστατωμένη!Χαρούμενη πάντως και πολύ αισιόδοξη!Σκέφτομαι πολύ την Ονειρένια μας,
αλλά όχι με φόβο όπως παλιά,αλλά νιώθω κοντά στην ψυχολογία και τα όνειρα της πριν πάει κι εκείνη για την επέμβαση της...
Πέντε μήνες πέρασαν...Δεν ξεχνιέται η μνήμη της...Ελπίζω να αναπαύεται ήρεμη,μακριά από κάθε σκιά...
Μόλις αποφασίσω κάτι πιο συγκεκριμένο,θα σας ενημερώσω φυσικά!Πάντως το σημαντικό είναι πως επιτέλους προχωράμε!
Τα φιλιά μου σε όλες τις αγάπες μου!Να σας προσέχετε!Να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή και Σαββατοκύριακο!
Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια....πολύ πολύ χαρούμενα,όπως η Ευγενία, και μη ,όπως εγώ, και κανείς άλλος, ελπίζω.
Μπορεί να μη σας ταράζω με τις δίνες μου πλέον, Ναταλάκι, αλλά με ένα ελαφρό κυματάκι σας αφήνω γλυκόφιλα και μελοευχές για ένα ΣΚ, όπως η καθεμιά μας το θέλει...
ΥΓ. Λιλάκι μας, εσύ είσαι αυτή που στηρίζεις την ελλήνική αγορά γιατί δε σου κάνει τίποτε από τα παλιά σου ρούχα;;;;;;
Από εσένα θα σωθεί η οικονομία μας, εθνική ευεργέτιδα!!!!!!!
ΤΈΛΕΙΑ...ΝΑΤΑΛΙ, άντε και άλλη που σε λίγους μήνες θα στηρίζει την ελληνική αγορά....
Καλή αρχή.....φιλιά πολλά
Γλυκόφιλα και μελοευχές...μμμμμμ!!!Ποιήτρι α μου εσύ!Quote:
Originally posted by tidekpe
...με ένα ελαφρό κυματάκι σας αφήνω γλυκόφιλα και μελοευχές για ένα ΣΚ, όπως η καθεμιά μας το θέλει...
Δεχόμαστε και το ελαφρύ σου κυμματάκι για αρχή...
Αλλά σε θέλουμε σύντομα δυνατή και πάλι στα πόδια σου!
Για σένα πρώτα φυσικά,αλλά και για μας που αποζητούμε την παρέα σου.
--->Έλα,κύμα,πάρε με...:)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ καλημερουδια και απο μενα.....ναταλακι μου πολυ καλα τα νεα σου.....τελικα απ οτι καταλαβα χειρουργησε 24 τουτουνου στη θεσσαλονικη?????Δηλαδη ιδια μερα ιδιο μερος??????Μαζι θα ειμαστε στο κρεβατι του πονου????Τελειαααααααααααα θα εχουμε και παρεουλα η μια την αλλη αφου δεν ετυχε να πιουμε καφε θα πιουμε ορο στα διπλανα κραβατια :) ....αχ αντε να μετραμε αναποδα........9 και σημερααααααααα...................... ...
Κορίτσια καλη επιτυχία και στις 2, τί επέμβαση θα κάνετε? Sleeve?
Εμείς νεα σας πώς θα μαθαίνουμε?
Κάτι άσχετο που ηθελα να το πω καιρο τωρα
Nadine είσαι ενας πολυ γλυκος άνθρωπος ο οποίος μου δινεις πολυ δυναμη οταν μιλας, ειτε απευθυνεσαι σε εμενα ειτε όχι, εχεις πολύ ευγενική ψυχή και γλυκό χαρακτήρα,Σε ευχαριστω πολύ γιατι ημέρες που ημουν στα πολυ νταουν μου σε διαβαζα και μου εφτιαχνες την διαθεση, σε ευχαριστω για ολα τα καλα και σημαντικα που μου εχεις προσφερει και ας μην το ξέρεις.
καλημερα κουκλες
ευχαριστα τα νεα σημερα βλεπω και δεν μπορω να μη σχολιασω οτι ναι, θα ειμαστε πλεον πολλες που θα στηριζουμε την ελληνικη αγορα. (με βαζω κι εμενα μπας και κολλησω λιγο γιατι εχω απο το καλοκιαρι να πεσω απο τα 84). αν παραμεινω η αγορα δεν θα δει φως οποτε καλα θα κανετε οσες εχετε μαγαζια με ρουχα να μου βρειτε τροπο να αδυνατισω...
καλε, γινονται και θαυματα. κοιτα να δεις που και η ναταλια πηρε ημερομηνια. βρε λες να παω κι εγω?
και θα πηγαινες πατρα ναταλακι ε? και για καφε δεν λες τιποτε? μαλιστα, μαλιστα....και θα πηγαινες να βρεις το μαρικακι το λουμπι την ευγενια κ.α. (και αλλους)? ερωτηση κανουμε δηλαδη
Καλημέρα κοριτσάρες και αγοράρες.
Ναταλία μας (μας = ανήκεις σε όλους μας :P) από την μια χαίρομαι για σένα, από την άλλη εγώ είμαι κάπως .... χέστης, και τα φοβάμαι αυτά.
Ότι κάνει την ψυχούλα σου να ηρεμήσει όμως, αυτό θέλω κι εγώ για σένα.
Αν χρειάζεσαι εκπρόσωπο τύπου για την ενημέρωση του λαού σου, είμαι στην διάθεση σου.
Καλημέρα μας.
+1.Quote:
Κορίτσια καλη επιτυχία και στις 2, τί επέμβαση θα κάνετε? Sleeve?
Εμείς νεα σας πώς θα μαθαίνουμε?
Κάτι άσχετο που ηθελα να το πω καιρο τωρα
Nadine είσαι ενας πολυ γλυκος άνθρωπος ο οποίος μου δινεις πολυ δυναμη οταν μιλας, ειτε απευθυνεσαι σε εμενα ειτε όχι, εχεις πολύ ευγενική ψυχή και γλυκό χαρακτήρα,Σε ευχαριστω πολύ γιατι ημέρες που ημουν στα πολυ νταουν μου σε διαβαζα και μου εφτιαχνες την διαθεση, σε ευχαριστω για ολα τα καλα και σημαντικα που μου εχεις προσφερει και ας μην το ξέρεις.
Κι εμείς μαζί σας...αν και, μέχρι δελεαστικό μου φαίνεται αυτό το πλάι-πλάι στον ορό..., ε;Quote:
Originally posted by alexandra79
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ καλημερουδια και απο μενα.....ναταλακι μου πολυ καλα τα νεα σου.....τελικα απ οτι καταλαβα χειρουργησε 24 τουτουνου στη θεσσαλονικη?????Δηλαδη ιδια μερα ιδιο μερος??????Μαζι θα ειμαστε στο κρεβατι του πονου????Τελειαααααααααααα θα εχουμε και παρεουλα η μια την αλλη αφου δεν ετυχε να πιουμε καφε θα πιουμε ορο στα διπλανα κραβατια :) ....αχ αντε να μετραμε αναποδα........9 και σημερααααααααα...................... ...
ναταλια μου............
επιτελους, και εγω νομιζα πως δεν θα εφτανε ποτε η ωρα σου,
και τοσο γρηγορα ε?
αχ ποσο χαιρομαι.........
κατα τα αλλα εγω ειμαι 3 μερες καλα, δοξα το θεω μην το ματιασω.......
αντε σας αφηνω γιατι η δουλεια τρεχει.............
ναι να μας ενημερωνεις να ξερουμε τι γινονται τα κορίτσιαQuote:
Originally posted by spot
Καλημέρα κοριτσάρες και αγοράρες.
Ναταλία μας (μας = ανήκεις σε όλους μας :P) από την μια χαίρομαι για σένα, από την άλλη εγώ είμαι κάπως .... χέστης, και τα φοβάμαι αυτά.
Ότι κάνει την ψυχούλα σου να ηρεμήσει όμως, αυτό θέλω κι εγώ για σένα.
Αν χρειάζεσαι εκπρόσωπο τύπου για την ενημέρωση του λαού σου, είμαι στην διάθεση σου.
Καλημέρα μας.
Kαλό μεσημέρι κοριτσάκια μου
Ναταλία μου τι ευχάριστα νέα διαβάσαν τα ματάκια μου, μην πτοείσαι μάτια μου και μην σε αγχώνει τίποτα όλα θα πάνε τέλεια
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΕΧΤ ΤΟP MODEL 2011
είδες που αγχωνόσουνα κοπελιά νάτα νάτα τα μαντάτα τα ξαφνικά και τα χαρμόσυνα όσο γιατο αν οι μέρες ευνοούν δεν ξέρω να σου πω δεν ασχολήθηκα ποτέ με αστρολογικούς χάρτες και τα σχετικά για μένα όλες οι μέρες είναι καλές αρκεί να τις κάνουμε εμείς ΄να είναι καλές εκπέμποντας ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ..
σου εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα και την Αλεξάνδρα που απ΄΄ ότι κατάλαβα θα είστε παρεούλα ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ....
όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια που ζηλεύουν ....
έλα για να συνεχίσουμε πρόγραμμα διατροφής κουκλίτσες..
στα νέα μου τώρα συνεχίζω ακάθεκτη κουρβες νοιώθω πολύ καλύτερα με την γυμναστικη πάω τέσσερις φορές την εβδομάδα, πιέζομαι βέβαια λίγο γιατί τρέχω σαν την τρελλή μετά αλλά μου αρέσει πολύ με εκτονώνει και ας τρέχω μετά δεν με νοιάζει...
φιλια πολλά σε όλες σας να έχετε ένα υπέροχο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ