καλημερα κοριτσακια τι κανετε? κανει κρυο σημερα η εγω κρυωνω βρρρρ
Εχετε πολυ δικιο γαι την αλλαγη γευσης!! Κ εγω το εχω παρατηρησει πως πλεον μου καθονται βαρυα φαγητα/γλυκα που ετρωγα με ανεση κ σε μεγαλη ποσοτητα αλλα κ το πιο σημαντινο που εχω παρατηρησει κ μαλιστα ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο ειναι πως οταν ξεκιναω να φαω γλυκο σταματαω οταν χορτασω κ δεν λεω εχω πχ στο πιατο μου μια παστα πρπ να την φαω ντε κ καλα ολη! κ το γλυκο ευχαριστιεμαι κ δεν υπερβαλω με την ποσοτητα! Τρωω οσο χρειαζομαι για να καταλαβω την γευση του κ να το απολαυσω.Αλλα οπως με εχει συμβουλευσει ο μαστερ τρωω πρωτα το φρουτο μου με το σνακ μου πχ ξηροκαπι κ μετ ατο γλυκο.Αυτο αμμον με βοηθαει να χορταινω γρηγοροτερα κ να μην θελω μεγαλη ποσοτητα.
Οποτε Ναου μου παρα πολυ καλα εκανες κ εφαγες μετα το τσουρεκι το φρουτακι σου με το σνακ! κ οχι μονο αυτο συνεχισες κα αψογα την υπολοιπη μερα σου!
Πινκακι μηπως εχεις βαρεθει καποια φαγητα κ θες λιγο χρονο αποχη για να τα ξανα ευχαριιστηθεις? Μην νομιζεις κ εγω μεχρι πριν λιγα χρονια ετρωγα μονο αγοουροντοματα για σαλατα κ πολυ σπανια κουνουπιδι κ χορτα.Λαχανο δοκιμασα πρωτη φορα στην εγκυμοσυνη μου να φανταστεις.... Επισης αυτο που διαποστωσα τωρα που τρωω ΟΛΕΣ τις σαλατες κ μαλιστα με πολυ μεγαλη ευχαριστηση ειναι πως δεν τα ετρωγα πριν γιατι δεν μου αρεσε οπως τις εφτιαχνε η μαμα μου .Ενω τωρα που τα φτιαχνω μονη μου τα λατρευω !! Αφου κ η ιδια το λεει κανε εσυ την σαλατα δεν την πετυχαινω.Πχ στο μαρουλι εκοβε τεραστιαα μεσα τα φρεσκα κρεμμυδακια που δεν μου πολυαρεσουν κ μου χαλαγε την γευση .... Δεν πειραζει φαει μαρουλι τωρα μεχρι να σου αρεσει ξανα η ντοματα ειναι η εποχη του κ βρισκεις τελεια.Βαλε μεσα κ διαφορα αλλα κ θα εισαι σουπερ!
Κ εγω τρελαινομαι για ψαρι κοριτσια.Αν ειχαμε χωρο κ ειχαμε δικη μας ψησταρια μς καρβουνα νομιζω δεν θα μαγειρευα κρεας. Αλλα ειναι κ πανακριβα δυστυχως. Τωρα βρηκα απο ενα σαιτ μια συνταγη για γαυρο που τον αλευρωνεις λιγο κ τον ψηνεις στο φουρνο στον αερα με λιιγο λαδακι απο πανω κ γινετε λενε τραγανος σαν τηγανητος κ λεω να το δοκιμασω.
Απριλιανη μου μην στεναχωριεσαι καθολου! Σε ολες μας εχει συμβει κ θα ξανασυμβει καποια στιγμη αυτο που επαθες κ εσυ! Το θετικο ειναι πως δεν το εβαλες κατω κ συνεχισες κανονικοτατα!!!! Απο τα 3-4 υπερφαγικα την βδομαδα στην αποχη τοσες μερες ειναι τρομερο επιτευγμα! μπραβο σου!!!
Ελη μου εχεις δικιο ο καθενας μας πρεπει μονος/η να γινει "γιατρος" του εαυτου του κ να δουμε τι μας χορταινει καλυτερα κ σε τι δεν μπορουμε να αντισταθουμε ... Παντως η αληθεια εναι πως τα καθαρα προιοντα ολικης αλεσης κ οι ξηροι καρποι εστω κ μια μικρη ποσοτητα σε χορταινουν πολυυυυ! Εγω νομιζω πως ενας απο τους λογους που πηρα βαρος εκτος απο τις μεγαλυτερες μεριδες που ετρωγα ,ειναι που αρχισα κ ετρωγα ζαχαρη. Κ δεν με παχυνε πχ απο μονη της μια φετα κεικ στο πρωινο αλλα η συνεχης πεινα που μου προκαλουσε.πχ ετρωγα το κεικ το πρωι μαζι με γαλα κ μετα πεινουσα πολυ πριν καλα καλα περασει 2ωρο!! Κ παλι ετρωγα κανα κουλουρακι Θες/κης κ παλι πειναγα κ παει λεγοντας..... δηλαδη ημουν σε μια κατασταση συνχους πεινας .... χαχαχα
Για τα ξερα φρουτα που ρωτησε μια κοπελα δεν θυμαμαι ποια συγχωρεστε με , για τις σταφιδες ,μπλουμπεριες, κρανμπεριες κλπ εμενα μου εχει 2 κσ ενω για τα αλλα δαμασκηνα βερυκοκα 3 κ συκα νομιζω ειναι 2.
Δημητρα γκοτζι στην Αθηνα θα βρεις οποια πετρα κ αν σηκωσεις.Απο λαικες,μινι μαρκετ ,μαναβικα,ξηροκαρπαδικα,μα� �αζια με βιολογκα προιοντα ,σουπερ παρκετ παντου .Πλεον πιο ευκολα βρισκεις γκοτζι μπερις παρα φρεσκο ανθοτυρο !!!