Eli μου, αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε πριν από λίγο! Με ζούληξε στην κοιλιά και ενοχλήθηκα γιατί είχα φάει τον αγλέωρα! Πήρα το αυστηρό μου ύφος και έκοψε πέρα!:lol::lol:
Printable View
Eli μου, αυτό ακριβώς το σκηνικό έγινε πριν από λίγο! Με ζούληξε στην κοιλιά και ενοχλήθηκα γιατί είχα φάει τον αγλέωρα! Πήρα το αυστηρό μου ύφος και έκοψε πέρα!:lol::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Χωριάτικη ξεχωριάτικη η έκφραση είναι πολύ αποτελεσματική!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
ʼβα μου μην ανησυχείς και εγώ ίδιες ποσοσφαιροκαταστάσεις βιώνω! Μάλιστα κάθε φορά που βάζει ο Ολυμπιακός γκολ με τραβάει κιόλας ο πασάς και με ζουλάει από τη χαρά του και με φιλάει, αλλά τόσο δυνατά που με γρατζουνάει με τα γένια του και μου έρχεται να του δώσω μία να κόψει πέρα! :lol: (την χρησιμοποίησα πάλι την χωριάτικη έκφραση μου χιχιχιχι πολύ γελάω:lol: )
Κοριτσάκια μου γλυκά, πάω να ξαπλώσω.. Δε νυστάζω καθόλου, αλλά αύριο πάλι πρέπει να σηκωθώ μέσα στα μαύρα χαράματα.. Θα τα πούμε αύριο! Αφήστε μου από το σοκολατογκόμενο έστω ένα δαχτυλάκι, τη μυτούλα, κάτι.. Φιλάκια!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τελικά όλοι οι άντρες το ίδιο σπαστικοί είναι!
Καληνύχτα Αβούλα, άντε κόψε πέρα εσύ να γλυτώσεις και από το ζούληγμα! :lol::lol:
Καληνύχτα Αβουλίνι, καλή ξεκούραση και όνειρα σοκολατούχα! :lol:
Είναι σπαστικοί, αλλά κόβουν πέρα :lol: αν πάρεις το αυστηρό σου!
Κόβω πέρα, κορίτσια μου, πάω να ονειρευτώ κάτι σοκολατένιο.. Αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει, με βλέπω αγκαλιά με το μιλκομπούκαλο! :lol:
Σε σας εύχομαι καλύτερη τύχη!
ναι ναι το θανατηφόρο βλέμμα της Φράου Μέρλελ! :lol:
Και έτσι θα λέμε ότι η ʼβα έμεινε μιλκομπουκάλα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κόβω πέρα, κορίτσια μου, πάω να ονειρευτώ κάτι σοκολατένιο.. Αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει, με βλέπω αγκαλιά με το μιλκομπούκαλο! :lol:
'Όνειρα γλυκά........................................ ..
Βρε τον άτιμο τον vivere pericolosamente!! :lol: :lol: :lol: Τέτοιος κορίτσαρος και να μην τον θέλει! Οι Ιταλίδες με τις τρίχες στη μασχάλη του αρέσουν καλύτερα δηλαδή;! ʼντε να μην του πω κανένα γαλλο-ιταλικό! :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Ήρθα Γλαυκόνι όχι κουρασμένη από το μάθημα όσο .....τρελαμένη από το δίωρο ποτό με τον Ιταλό συμμαθητή μου....!!!!!!!!Αχ κορίτσια!!!!Πόσο μ'αρέσει...................λαλαλαλα λαλαλαλαλαλα (αλλά μάλλον δεν του αρέσω εγώ οπότε.... rien de rien) :wow::wow::wow::wow:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Και έτσι θα λέμε ότι η ʼβα έμεινε μιλκομπουκάλα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Καλησπέρα κοπελιές !!!!!Τα νέα της ημέρας:Δεν είμαι έγκυος ο γυναικολόγος μου είπε πως η καθυστέρηση οφείλεται σε μια στρεσογωνο κατάσταση κ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα .Αύριο λοιπόν φεύγω για την εξορία κ ο Θεός βοηθός.
Αστεροσκονίτσα femme fatale μου δύο έχεις να σέρνονται στα πόδια σου θέλεις και τρίτον;;; Τςτςτςτςτςτςτς αχόρταγο κορίτσι! Μοιραία γυναίκα!