Και το καλοκαίρι θα χτίσουμε και το ομορφόσπιτο της Γιώτας!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μέσα σε αυτό το τόπικ τελικά χτίζουμε σχέσεις ζωής....
Printable View
Και το καλοκαίρι θα χτίσουμε και το ομορφόσπιτο της Γιώτας!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μεγαλειοτάτη μου επιτρέπετε; :D
Εμείς δεν μασάμε όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Originally posted by Eli
Πόσο δίκιο έχεις Ελλάκι μου όμορφο...!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Σ'ευχαριστώ Τζιναδερφουλα για την πολύ γλυκιά ευχή σου!!!!!Θα είμαι πάντα εδώ γιατί δε μπορώ χωρίς εσάς!!!!! Και ναι,μαζί θα το χτίσουμε το σπιτάκι,όλες παρεούλα,έχουμε κ το Ελλάκι άλλωστε που είναι κ του επαγγελματος!!!!!Quote:
Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;
Γιωτάκι εννοείτε ότι θα έχουμε την Eli για αρχηγό! Εγώ πάλι εκτός από ερασιτέχνης μπογιατζής ξέρω και λίγο απ'όλα για μέσα στο σπίτι, λίγο υδραυλικά, λίγο ηλεκτρολογικά κ.λ.π. γιατί αναγκάστηκα να τα μάθω ελλείψει χρημάτων και αντρός εις την οικίαν μου! :lol: :lol: Φτιάχνω και πολύ ωραίο τυρόψωμο και γλυκό μωσαϊκό που είναι άσχετα βέβαια με το χτίσιμο του σπιτιού, αλλά σχετικά με την πείνα που σου φέρνει το χτίσιμο!! :lol: :lol:
Στις υπηρεσίες σας όπως πάντα, θα σου ρίξω και μπετά θα σου κάνω και χτισίματα και σοβάδες! Με τους χωματουργούς λίγο δεν το έχω μιας και είναι πολυ ταλιμπάν :lol:
Eli δεν πειράζει, άσε τους χωματουργούς να τους αναλάβει η ʼβα που έχει αυτό το χαρακτηριστικό αυστηρό βλέμμα. Μόλις τους κοιτάξει άγρια είμαι σίγουρη ότι θα τους κάνει χώμα! :lol: :lol:
Όσο για τα δάπεδα θα βάλουμε την Τζίνα να φτιάξει κάνα μωσαϊκό :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼρα το χτίσαμε το σπίτι,αρκεί να αγοράσουμε τα υλικά!!!!!Τέλεια!!!!!Έχω τις πιο υπέροχες αδερφόυλες του κόσμου!!!!!!!!!!
Έγινε! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί με τα υλικά κονιάκ και αμύγδαλα για τα φτιάξω τα δάπεδα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by giotaki
ʼρα το χτίσαμε το σπίτι,αρκεί να αγοράσουμε τα υλικά!!!!!Τέλεια!!!!!Έχω τις πιο υπέροχες αδερφόυλες του κόσμου!!!!!!!!!!
Θα σου πάρω κ γλυκό συκο(που μου αρέσει),για να γλιστράει!!!!!Quote:
Έγινε! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί με τα υλικά κονιάκ και αμύγδαλα για τα φτιάξω τα δάπεδα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by giotaki
:lol: πωπωπωπω το πιο νόστιμο σπίτι θα είναι αυτό! Και τα κουφώματα και η στέγη θα είναι από ζαχαρόπαστα! O hansel και η gretel θα λείπουν μόνο! :lol:
Ναι η αλήθεια είναι ότι αν έχω ένα τέτοιο σπίτι θα το φάω το πολύ σε ένα μήνα κ πάλι ξεσκεπαστη θα μείνω!!!!!:o