Το προλαβα flatl , εχεις δικιο , βιαστηκα , χαζομαρα μου .
Printable View
Ο ζηκος ειναι ολα τα λεφτααα!!
ναι απαιχτος! ωραια η επιλογη σου! στη πολη που μενω εχει ενα μαγαζι που λεγεται της κακομοιρας παρμενο απο τη ταινια ! Διαχρονικη αξια λεμε!
Θέλω μια μέρα πίτα στον ήλιο και να την απολαύσω παρέα με μια καφεδιά στην Πλάκα.
Σκεφτομαι οτι εχω ξεχασει ενα χριστουγενιατικο στολιδι στη πορτα του σπιτιου κι εχει περασει το πασχα!
σκέφτομαι κι αναζητω!! με απολυτη αληθεια κι πονο ψυχης λεω τα παρακατω!!
αν υπαρχει ΘΕΟΣ!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΕΕ!!ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΤΟ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΕΙΟΥΣ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟΜΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!! ΚΑΝΕΜΕ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!!!
και μετά μου λες ........χαχαχα άσε ρε
Σκεφτομαι οτι μερες μερες νιωθω οτι ολοι με συμπαθουνε και οτι ολα τα βλεπω ξεκαθαρα..
Αλλες μερες ομως νιωθω τοσο αντιπαθητικος και οτι τα βλεπω ολα τοσο θολα..
Τι σκατα εχω γαμωτο...
:-(
''ΩωωωωραίοοοΣ''
πολες φορες ειναι καλυτερο να αδιαφωρεις οσο περισσοτερο αξιζεις τοσο περισσοτερο θα σε αμφισβητισουν εγω αυτο σκεφτομαι κ μενω βραχος ορθιος στα ποδια μου.
Εβλεπα το βραδυ στην TV καταχωρηση-διαφημηση του Υπουργειου Υγειας , αν δειτε ζωο με υποπτη συμπεριφορα , ειδοποιειστε το ΥΠ.ΥΓ. ( για λυσσα )
κ γελασα με την καρδια μου κ τωρα που το γραφω παλι γελαω . Πως θα ξεχωρησουμε αν ενα ζωο φερεται υποπτως ? χαχαχαχα