προσπάθησε....προσπάθησε και θα δεις ότι θα πετύχουν μιά μέρα και για σένα
--------------------
ότι έφτιαξα κρουασανάκια catering!!!! yey!!!!!!
Printable View
ίσως ναι, ΄κουράστηκα όμως να περιμένω και να μένω στάσιμη... και βιάζομαι δεν ξέρω γιατί βιάζομαι τόσο, λες και η ζωή μου δεν έχει νόημα μέχρι να πετύχω τους σκοπούς μουQuote:
προσπάθησε....προσπάθησε και θα δεις ότι θα πετύχουν μιά μέρα και για σένα
--------------------
Τόσο ξέρουν, τόσο λένε! Αν δε φεύγεις πίσω, ποιος ο λόγος να ξεκινήσεις με χειρόφρενο; Για να φθείρεις τα λάστιχα;
Αλλά μήπως ξέρουν όλοι να οδηγούν;
Άλλη φορά πες τους, καιρός να μάθετε κι εσείς να ξεκινάτε χωρίς χειρόφρενο!
Και να μην οδηγείτε μονίμως με τον συμπλέκτη πατημένο! (Κι αυτό είναι κακή συνήθεια μερικών).
Και να βγάζετε φλας όποτε στρίβετε ή αλλάζετε λωρίδα!
Και να μην πιάνετε τη μεσαία ή ακόμη χειρότερα την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και πάτε σαν χελώνες!
Τα νεύρα μου!
ίσως σε κάποιους τελικά δεν αξίζουν αυτά που θέλουν? δεν αξίζουν να βλέπουν τα όνειρα τους να γινονται πραγματικότητα? όμως αν έκαναν κάτι για να τιμωρούνται, κάτι κακό, αν πλήγωναν κάποιον αν έβλαπταν κάποιον δεν θα το ήξεραν?
ΑΧ! ποσο δικιο εχει μια ψυχη εδώ μεσα¨) που μου ειπε!! από τωτες που επιτραπηκε να ψιφιζουν αυτές, οι γυναικες δλδη!! διαλυθηκε η πολυτικη!!! αφανιστικη η αξια της δημοκρατιας!! όλα είναι πανω στο ιματζ μεικερ!! αφου ψιφιζουν οι γυναικες!! χιχιχιχιχ
από τωτες που οδηγανε οι γυναικες!!! εχουν αυξηθεί τα ατυχήματα!!! εχουν χασει την αξια τους τα αμαξια!! πλεον δεν είναι μηχανιματα αδρεναλυνης!! είναι πλαστικοι κουβαδες!!"), με φλορικα ντιζαιν!!
αχχχ!!!,δεν πατε να πληνετε καμια καλτσα!! χαχαχα, να καθαρησετε κανενα πιατο!! η? να σφουγκαρισετε κανενα πλακακι ,μαρμαρο ε?? χιχιχιχιχι
Πως είναι λυπηρό το πόσο αχάριστοι και εγωιστές είναι οι άνθρωποι....
σκεφτομαι οτι θα βαρεθω αυριο 5 ωρες ταξιδι!!!
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πόσα ποστ χρειάζονται για να μπορώ να στείλω πμ? Έχω να ρωτήσω κάτι για την ΙΨΔ αλλά προτιμώ να μην το ποστάρω.
Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να ξυπνάω...για να βλέπω τα ίδια χάλια;
Οκ, σ`ευχαριστώ!